Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2015-05-07
Stig(4 omdömen)
Bäst pris på klockan jag köpte (även jämfört med internationella sidor). Fanns inte hemma, men beställdes snabbt och smidigt. Jag handlar gärna igen!
2014-10-17
T
Toothape(11 omdömen)
Beställde två klockor från Klockshoppen efter att först ha varit i kontakt med butiken per telefon och e-post. Ville göra en extra kontroll eftersom inga omdömen om nätbutiken fanns. Klockorna levererades från grossist Tyskland via Klockshoppen. Man får därför räkna med att leveransen tar några dagar extra i anspråk om artikeln inte finns i lager i Sverige. Jag fick kontinuerlig information om var de beställda varorna befann sig och kunde efter några dagar hämta ut de två armbandsuren. Sammantaget är jag mycket nöjd med både butikens agerande och med kvaliteten på uren och med vilka tillverkare butiken valt att satsa på. Jag skulle utan tvekan handla av Klockshoppen igen. Måste bara hitta på en förevändning för att köpa ytterligare ett ur...