Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-01-19
Har köpt leksaker från lekoutlet många gånger och alltid har varorna kommit på utlovad tid. Dessutom är de billiga och har ett fantastiskt utbud. Ibland har jag ringt och de är alltid lika trevliga och tillmötesgående. Ger lekoutlet toppbetyg helt enkelt!
2015-12-20
Jag tycker företag ska bedömas när det strular till sig. Detta företag sköter sig då exemplariskt! Beställa ett gäng prylar och allt skickades och kom snabbt, MEN en produkt var fellevererad, skulle ha varit en annan artikel. Kontaktade dom då via hemsidan och berättade att det blivit fel, företaget försöker då få telefonkontakt med mig som är svår att nå, så sent som en vardagkväll runt 19 dagen efter får dom tag i mig och berättar att dom skickar rätt vara och det felskickade kunde behållas. (så kanske dom bara gör med de billigare prylarna). Även den prylen kom dagen efter. Man märkte tydligt på tonläget hur noga det var för dom att allt ska bli rätt och kunden nöjd. Trygg affär och riktiga proffs på kundvård! Ser fram emot nästa köp :)
2014-11-24
Världens bästa nätbutik! Kan varmt rekommenderas. När man ringer får man alltid svar på sina frågor och dessutom ett jätte trevligt bemötande. Känns att det är proffsig personal som vet vad de pratar om. Snacka om bra kundvård. Dessutom är det billigt och det går enormt snabbt att få hem varorna. Jag vet iaf var jag ska köpa mina julklappar, på lekoutlet!