Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2012-09-07
L
Lomas(6 omdömen)
Jättenöjd! Beställde ett halsband som present till årsdagen med min flickvän. Dessvärre var längden (45 cm) på halsbandet jag beställde slut, men jag blev snabbt kontaktad angående detta och fick ett erbjudande om den andra modellen (50 cm) av samma halsband. För att inte stå utan present godtog jag detta erbjudande och halsbandet levererades rekommenderat två dagar (bor i Norrland) senare. Däremot visade det sig dessvärre att det längre halsbandet var för långt. Kontaktade Mårtenssons gällande byte och detta löste dom galant! Verkligen tummen upp för främst Annica som är den jag haft kontakt med kring både beställning och retur. Tack!
2012-01-17
Redigerades 2012-01-24
C
CodeMaster(16 omdömen)
Beställde ett smycke och fick det snabbt! + Snygg webbshop + Snabb leverans + Informativ och tydlig (Extra plus om man kunde bara betala med annat än faktura)
2011-08-16
a
anarion(10 omdömen)
trevligt, enkelt och bra service!