Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Ej verksam

Vidare information visas ej p.g.a. nedanstående orsak

Detaljerad information Netpoint Data har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2017-01-17 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Billigast på produkten jag köpte och levererades snabbt.

  Uppdatering:
  Produkten jag köpte la av efter två veckor så jag kontaktade butiken och de skickade en ny direkt. Så en butik ska sköta sig!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Trevligt bemötande och blixtsnabba svar på mail från butikschefen. Kanonbra priser på Ethernetkablarna jag beställde. Fraktkostnaden var inte dyr den heller och leveranstiden helt ok och som den beskrivits. Saknade ett expressfraktalternativ 1-2 dagar.

  Rekommenderas!
 • Usel
  4 år sedan
  Allt gick fel för dem när de skulle leverera toner till min Samsung SCX-4500.
  De levererade till SCX-4600 trots att jag klickat på den förre
  Nästan 1000.- blåste de mig på eftersom de inte kunde byta. Eller ge mig pengarna tillbaka.
  Jag märkte först när jag skulle installera att den inte passade.
  Har haft mins skrivare i flera år och trodde inte att detta kunde hända
  Känner mig blåst
 • Det är oerhört beklagligt att du känner dig lurad! Vi gör allt för att våra kunder ska känna sig nöjda, och vårt erbjudande till dig om att köpa toner som passar din skrivare till ett kraftigt reducerat pris kvarstår.
  I produktbeskrivningen till den toner du beställde, framgår att den inte passar Samsung SCX-4500. Vi förstår naturligtvis hur bedrövlig du måste ha känt dig när du upptäckte detta, men vi kan inte förväntas ta ansvar för det och ta tillbaka en bruten förpackning.

  Kontakta gärna Allmänna Reklamationsnämnden på www.arn.se, om du känner att vår förklaring inte är tillfredsställande. Är oerhört ledsen för det som har inträffat!

  Med vänliga hälsningar
  Henrik Lövö, Butikschef

 • Perfekt
  4 år sedan
  Bor i närheten och är i butiken då o då, alltid trevligt mottagande även om man bara kommer ner för att "fönstershoppa". Oslagbara priser på de flesta kablage och även möss. 90:- för en helt ok gaming mus tex. är ju i princip gratis.
  Har de inte sakerna hemma finns de alltid i butiken dagen efter för upphämtning.
  Rekommenderas absolut.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Leverans på 2 dagar helt okej.
  Bra pris på frakt.
  Snabbt svar på email.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Orderdatum: 2013-06-01 - lördag
  Leveransdatum: 2013-06-07 - fredag
  4 dagar
  Mycket bra ! :-)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Snabb Leverans
  Billigast
  Godis med i Paketet !

  Kan det bli bättre ?
 • Perfekt
  4 år sedan
  Hittade en billig nätverkskabel som jag köpte, 3 dagar senare låg den i hallen. Finns inget att klaga på.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Snabb leverans, inga problem överhuvudtaget. Rekommenderas!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Snabb leverans och när jag fick problem med produkten var servicen kanon. Snabba svar på mail och väldigt tillmötesgående.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Handlade där för första gången förra veckan. Bra priser på fläktkablarna och HDMIkablarna som jag handlade. Ordern kom fram väldigt snabbt och som pricken över i:et hade de slängt med en liten godispåse, trevlig överraskning.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Hittade butiken genom Prisjakt när jag skulle köpa lite nya kablar (HDMI, TosLink, USB mm). Hade inte hört talas om butiken innan men den hade bra betyg och låg väldigt bra till i pris på nästan alla olika kablar jag ville ha. Jag beställde en massa olika kablar som jag skulle ha och betalade med mitt kreditkort genom PayPal. Allt gick smidigt och problemfritt.

  Jag beställde sent på natten och på morgonen efter hade jag fått ett mail om att en av mina beställda kablar inte fanns i lager och jag kunde välja om jag ville vänta på den kabeln och få beställningen fraktfritt eller om jag ville välja en annan kabel. Jag satt på jobbet så jag kunde inte välja en annan kabel just då. Senare på dagen fick jag ett sms om samma sak eftersom jag inte hunnit maila mitt svar ännu. Tanken var att om jag hade missat mailet så blev jag påmind nu. Och ju fortare jag svarar desto fortare kunde de få postat min beställning.

  Jag hittade en annan kabel för samma pris och skickade in min ändring. Jag fick snabbt svar om att ändringen var gjord och att beställningen skulle skickas dagen efter. Jag fick dessutom hela beställningen fraktfritt i alla fall som plåster på såren för att jag inte hade fått just den kabeln jag ville ha. Det var mycket mer än jag hade förväntat mig och gjorde min dag! Jag fick samma sorts kabel med samma funktion men annan färg och dom bjöd på frakten. Mycket generöst och en glad överraskning!

  Pengarna för frakten återbetalades till mitt kreditkort via PayPal en liten stund senare. Helt problemfritt. Två dagar senare hade jag alla mina kablar i handen!

  Snabbt, smidigt, bra priser, väldigt trevliga att ha att göra med! Kommer rekommendera butiken till mina vänner och beställa därifrån själv igen.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Snabb leverans, och OK priser. Trevlig lucköppning med i stort sett "gratis-saker" så här vid jul. Kanske inte ett företag som handlar normalt sett från, men de verkar seriösa och levererar snabbt. Vet ej hur support/garantiärenden funkar så betyget kommer kunna revideras i framtiden uppåt eller nedåt.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Första gången jag handlade med dem var förra veckan när jag beställde en adapter till min macbook och jag kan säga att jag bara blev positivt överraskad.

  Snabb leverans, inget tjöt och sedan (här kommer det viktiga) fick jag även en liten godispåse på köpet!

  Grymt goodwill-trick som gick hem hos mig!
  Ni lär få en beställning av mig i framtiden!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Jag beställde en adapter från Netpoint och fick lite problem så jag ville skicka tillbaka den till butiken. Då skickade Netpoint en fraktsedel och supporten var så snäll att han tog reda på mer om mitt problem och hjälpte. Något sådan support har jag aldrig varit med om innan och tycker därmed att Netpoint är en väldigt trevlig butik att handla från!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Beställde en 10m komponentkabel till projektorn i söndags, 3 dagar senare låg den i brevlådan. Okej leveranstid och bra priser utan strul :) nöjd!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Väldigt bra pris för min produkt mot andra här på prisjakt. Fick mitt paket väldigt fort samt att det var bra packat.
  Första gången jag beställt från dem, och det kommer inte bli sista då allt gick fort samt priset var väldigt bra... Får 10 av mig. Se Länk nedan

  Skrev lite om produkten jag beställde av Netpoint Data på SweClockers.com Länk: http://www.sweclockers.com/forum/56-kringutrustning/1097142-tangentbord-med-laga-tangenter/#post12164168
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Svarar inte på mail när man frågar om betalningsmöjligheter. Riktigt dåligt när man påstår sig vara en seriös butik i ett tidigare mail.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Vänliga och tillmötesgående när en produkt jag köpt visade sig vara defekt.
  Butiken rekommenderas.
 • 6 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 6 år sedan
  Detta omdöme är under utredning