Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Proffsbutik med utmärkt service.
E
Emma

2 omdömen

Utmärkt
8 månader sedan
Sjukt bra hemsida! Bra utbud, snabba leveranser och enkel longboardguide!
M
Mollie

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Oseriös hemsida som inte uppdaterar sin hemsida. När jag hade beställt en longboard som de hade på sin sida och fått ett kvitto så skrev de att longboarden var slutsåld och inte går att få tag på någonsin igen och att inga återförsäljare säljer den längre. De vägrade att ge mig kompensation för detta. Några veckor efter detta hittade jag den i en annan affär, så de ljög mig upp i ansiktet.
E
Eprejh

2 omdömen

Utmärkt
6 år sedan
Fick enkelt och smidigt tag på en hjälm modell jag sökte som de hade i lager men inte på hemsidan, några snabba frågor i chatten på hemsidan så var allt löst. Leverans, betalning, osv funkade smidigt alltihop. Jag tycker att butiken kan rekommenderas!
A
ArneZ

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan
Grymt bra service o snabba leveranser!
J
JonasF1968

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan
För det första: vilken otroligt fantastisk service! Inget tjafs, snabba besked och racka puckar. Borde vara ett föredöme för andra som baserar sin verksamhet på nätet. För det andra: bra priser, snabba leveranser.
Utmärkt
7 år sedan
Billigaste butiken i Sverige, Snabba och bra leveranser. fick min longboard med lite skador på och skickade ett mejl och klagade, fick genast svar och förklaring till varför det hänt och att det inte var frakten utan tillverkarnas fel och att alla brädor har sådana märken (missing graphics) mer eller mindre. Fick ett set nya kullager som ersättning, trots att de inte gjort något som helst fel. Underbar kundservice och utomordentligt bra allt som allt!
B
Becke

3 omdömen

Utmärkt
8 år sedan
Har beställt hos mrboard.se vid fyra olika tillfällen, en av dem råkade ett par hjul vara slut i just den färgen jag beställde, men de ringde upp mig och frågade om det gick bra att byta till en annan färg, bra service det! Inte alltid företag som ringer sina kunder, tyvärr. Bra sortiment också
Betyg köpupplevelse
4.2Utmärkt
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.mrboard.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Actionbolaget PerGustav AB

Organisationsnr: 556811-6825

Information hos allabolag.se