Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Ej verksam

Vidare information visas ej p.g.a. nedanstående orsak

Detaljerad information HittaBatteri.se har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2017-01-19 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  3 år sedan
  Jag köpte ett batteri till en ASUS laptop, som inte var orginal. Fick den väldigt snabbt. Skickade också in en fråga om volttalet, och fick ett insatt svar med länk till ASUS' hemsida, inom 8 timmar.
  Nu sitter batteriet i och ger en batteritid på vad som tycks bli ca 4 timmar, vilket är helt OK för ett icke-orginal-batteri.
  Supernöjd med vad som verkar vara ett seriöst företag.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Jag beställde knappcellsbatterier och fick 10 st batterier för priset av vad ett kostar i butik. Oslagbart pris!

  Att sedan batterierna dök upp i postlådan 18 timmar efter beställningen var gjord är helt otroligt (bor långt uppe i Norrland). Har aldrig varit med om något liknande.

  Jag blev så imponerad att jag måste skriva ett omdöme. Här kommer jag att handla mycket batterier i framtiden :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Utmärkt spedition av min beställning! De måste ha skickat den direkt efter det att jag beställt batteriet, för det låg i brevlådan på kortast möjliga tid.
 • Perfekt
  3 år sedan
  En helt underbar upplevelse. Beställde i går förmiddag och det var det bästa priset som gick att hitta. Förvånat hämtar jag posten kl 16 idag och då ligger det i brevlådan! Wow! jag kommer tillbaka så snart jag behöver batterier.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Beställde ett laptop batteri till en gammal packard-bell för 299:- (oslagbart)
  Ska man tro mailutskicken som följer av beställning tog det exakt 7 min från det att min order mottagits till dess ordern var packad och ivägskickad med posten. Fick batteriet dagen därpå i brevlådan. Perfekt!
  Har väl inga jättehöga förväntningar batteriet, men det passar, går att ladda osv. Nöjd hittills.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har beställt två batterier och en laddare till en gopro 3.
  Beställdes på söndagskvällen, fick en kollinr att det skickades 5:56(!) på måndagmorgonen och kom med posten på tisdagen.

  Snabbt leverans och priset var absolut billigast.

  Har ingenting att invända på med denna leverans :)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Jag köpte nyligen en tredje parts-laddare till min MacBook Air (mid 2011) som jag hade problem med. Jag skickade ett mail till deras kundtjänst och 25 minuter senare så fick jag svar att de skulle skicka mig en ny laddare.

  Utmärkt kundservice!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Fick fantastisk hjälp av kundservice. Jag visste inte vilket batteri och strömsladd min dator skulle ha eftersom det är ovanlig asus modell (och även utgången). Det satte sig in i mitt problem och gav mig en rekommendation. Kanon!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Ojoj. Här är det service på högsta nivå!
  Beställde batteri och extern laddare till en Samsung mobiltelefon och leveransen skedde på snabbast möjliga sätt med posten. Inget att kommentera.
  Jag testade laddaren samma eftermiddag som den landade i brevlådan men dessvärre visade det sig att det var glappkontakt i själva laddaren. Kollade HittaBatteri.se hemsida och hittade ett telefonnummer och ringde upp efter kl.17.45. Svar direkt. Efter 5 minuter bekräftade supporten att de skickar en ny laddare tillsammans med ett returkuvert för det trasiga laddaren. Exemplariskt kundfokus som fler Internetbutiker borde ta efter :)
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Beställde batteri till min Samsung galaxy s2 på torsdagen kl. 15.00. 24h senare har jag det i handen. Mycket bra då min telefon helt hade havererat och jag slapp vänta hela helgen på ett nytt batteri. Enda minus för mig är att dom inte hade originalbatteriet, men jag hoppas att det jag fått duger lika bra.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Av väldigt ologiska skäl så har Apple en modellspecifikation som är samma för två helt olika produkter, vilket ledde till att jag fick fel batteri till min dator. Nå, det var inte helt hittabatteri.se s fel, snarare leverantören och Apple själva, men snubben i supporten var jävligt duktig och bra så jag behövde inte betala, inte ens för returfrakten.

  10 stjärnor för servicekvalité, pris, leverans och support.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Bixtsnabb, seriös och med riktigt vassa priser!

  Beställde nytt batteri till min laptop torsdag lunchtid och hämtade ut det fredag förmiddag. Bra info via mail hela tiden. Varan håller vad den lovar och priset var överlägset bäst på marknaden.
  Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Beställde ett piratbatteri till min Canon 7D och fick det dagen efter. Kunde inte bli bättre.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Billigt och snabbt! En stadig 10a!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Klart bästa pris på Prisjakt och kortast möjliga leverans. Snabb respons vid mailkontakt. Laptop-batteriet håller vad det lovar efter nu 1 mån stadigt användande.
  Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Snabb leverans, beställde på lördag kväll fick det med posten på måndagen. Verkar som det är bra kräm i batterierna, minst lika bra som orginalet. Rekommenderas.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Super snabba leveranser och bra support. Beställde ett batteri till min nikon kamera kl 15.00. Mailade om att det var viktigt att jag får det snabbt. Fick svar 15.40 om att det redan var skickat. Fick batteriet nästa dag. Mycket nöjd.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Beställde två batterier runt 13:00 fick batterierna dagen efter. Kan inte bli bättre.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Underbart snabbt och billigt. Definitivt det ställe jag kommer att handla batterier på igen!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Kan bara instämma med tidigare suveräna omdömen. Skickade min order igår 13.20, vid 13.50 skickades min order så fick mitt nya batteri (BST-33) redan idag. Dessutom mycket bra pris!

  Batteriets kvalitet har jag inte testat än, men fungerar gör det till skillnad från mitt förra ^^
 • Perfekt
  6 år sedan
  Riktigt bra priser, bra bemötande och snabb leverans.

  Det hade tydligen blivit fel på fraktkostnaden, men de ringde upp och informerade om att överskjutande belopp sattes tillbaka på mitt konto.

  Handlar gärna här igen när behov av batteri finns.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Perfekt service. Beställde ersättningsbatteri till en HP pavilion dm1 1100 laptop, en av de få butiker som har det i sortimentet, priset klart lägst, inga problem på website, blev uppringd för att bekräfta leverans samma dag, kom med DHL till servicepoint nästa dag, batteriet fungerar utan problem, med tips om hur man får ut bästa livslängden. Över förväntan!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Toppen betyg på alla punkter, pris,leverans, support etc .
 • Perfekt
  6 år sedan
  Strålande snabb orderhantering (15 minuter från beställning till skickat? OMG). Snabbt och kunnigt svar på frågor. Bra priser och efter att ha använt batteriet några veckor kan jag konstatera att kvaliteten verkar vara hög; jag upplever att batteriet är bättre än vad mitt originalbatteri någonsin var. Kan varmt rekommenedera hittabatteri.se!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Helt fantastisk butik! Stort utbud av riktiga kvalitetsbatterier, ultrasnabb leverans. Beställde på lördag, fick information om att varan packeterats och skickats iväg på söndagen och jag fick varan på måndagen. Jobbar de på helgerna också de här eller? Haha.

  Nej, men låg fraktavgift, bra pris, snabb frakt och trevligt bemötande med en liten handskriven hälsning på kvittot! Det gillar jag! Full pott!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Snabb leverans, beställde på fredagen hade varan på måndag. Bra pris och låg fraktavgift. Väl fungerande hemsida med mycket produktbilder och annan relevant information om produkterna.

  Köpte ett ersättningsbatteri till en SonyEricsson mobil. Cirka fyra gånger billigare än att köpa originalbatteri. Har inte hunnit testa det så länge när detta skrivs men inga som helst problem med laddning eller batteritid har noterats hittills.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Behövde ett extrabatteri till min HTC Legend och billigaste butiken var just HittaBatteri enligt Prisjakt. Inget orginalbatteri så det återstår att se om min telefon exploderar eller inte :P. Men betalningssätt och leverans gick hur bra som helst, Beställde onsdag kväll och fick hem det nu på fredagen. Billigast pris och snabb leveranstid räcker för att göra mig nöjd iaf.