Rösta på Nödvändig.se i kategorin Datorer och mobilt

På Prisjakt värderar vi våra medlemmars åsikter om produkter och butiker högt. Nu ska vi tillsammans utse "Årets nätbutik 2017". Är Nödvändig.se en av dina favoriter?

Se alla kategorier och butiker

Läs mer om Årets nätbutik

Fraktfritt över 600 kr
Nödvändiga tillbehör till
populära teknikprodukter

http://www.nödvändig.se

Betalningsalternativ

Swish
Visa
MasterCard
Payson
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Nödvändig.se har fått betyget (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb leverans
 • Usel
  Beställning Leverans
  Leveransen tog väldigt lång tid. Orden slaravdes bort och så skickade de på nytt men fick då fel laddare. Väldogt missnöjd.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Supersnabb leverans och bra pris
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Snabb orderbekräftelse, snabb leverans. Jättebra :-)
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Snabb
 • Usel
  Beställning Leverans
  Leveransen skedde inte och den enskilda personen som jobbar där tål inte kritik. Nu är ärendet eskalerat. Handla aldrig från nödvändig.se
 • Knappt godkänd
  Beställning
  Trots att jag betalade in pengarna direkt fick jag en påminnelse efter en vecka och varan skickades först när jag påvisat min betalning.
 • Utmärkt
  Billigt och snabbt. Det som jag skulle säga är på lite sämre sidan är att när man betalar med Swish så uppfateras inte status till betalt och kan vara missvisande.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Tack bra servis
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Fraktfritt, snabb leverans, många olika betalningsmöjligheter.
 • Usel
  Beställning Leverans
  Betalt men får ingen vara från företaget
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  lätt att betala, snabb leverans väldigt nöjd
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Snabbt och smidigt. Förstående och effektiv support.

 • Ganska dålig
  Beställning
  Batteriet var trasigt. Köpte nytt på en butik i stan och det funkade klockrent
 • Perfekt
  Beställning
  Mycket snabb leverans
 • Usel
  Beställning Leverans
  Beställde 2 st skärmsydd. de skickades utan förpackning och endast 1 packet
  torkdukar (tillhörande 1st skärmskydd)
  beställer aldrig mer något från detta, fejkföretaget.
  om någon frågar säger jag UNDVIK!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
 • 2016-11-18 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  Beställde ett iPad-skal från Nödvändig.se via CDON i tron om att det var ett original-skal, de använde i alla fall Apples egna bilder på hemsidan. Fick hem skalet efter ett antal dagar och det var inte ens i närheten av vad som stod i beskrivningen och visades på bilderna.

  Mailade till CDON och begärde att få reklamera skalet, de skickade en retursedel och sa de betalade tillbaka pengarna så fort de fått returen. En vecka efter att jag skickat tillbaka det så har jag fortfarande inte fått mina pengar eller ens en bekräftelse från nödvändig.se. Frågade även efter någon form av kompensation för den vilseledande informationen, men den enda kompensationen som de erbjöd var att de betalade returen. Rena skämtet!

  Ett gott råd till alla, köp aldrig någonting från Nödvändig.se!
  1 år sedan
 • Perfekt
  Bra priser, bra hemsida som är lättanvänd, bra leverns tider och trevlig kundservice.

  Inget att klaga på
  1 år sedan
 • Usel
  AKSO TEKNIK/NÖDVÄNDIGT.SE
  Detta är ett företag som jag inte kan rekommendera någon att ha affärer med.
  Ett företag som inte följer beslut från Allmänna Reklamationsnämnden.
  Man lyssnar inte på kunden, gör som man själv tycker.
  Service och reklamation förstår inte AKSO TEKNIK alls.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Bra priser, snabb leverans och utmärkt service.
  Köpte 3 artiklar, men en produkt (en Svart Power Bank 5600mAh) motsvarade inte direkt mina förväntningar, dock var det inga problem att ångra köpet och returnera produkten.
  Pengarna sattes tillbaka inom ett par dagar!
  2 år sedan
 • Bra
  Hade instruktioner i hur de skulle skicka varan vilket de inte ens läste. Men snabb leverans annars och i övrigt inget att klaga på.
  2 år sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  4 år sedan
 • Usel
  Först imponerad, sen VÄLDIGT besviken och missnöjd!

  Jag köpte ett Back Cover för baksidan och ett Smart Cover för framsidan till en iPad samt ett väggfäste till en Xbox 360 Kinect sensor.

  Betalningen gick smidigt och jag fick ett mail redan SAMMA(!) dag som talade om att en försändelse var på väg till mig. Snabb service, verkligen!

  Men när paketet kom var det helt platt och innehöll bara Back Cover och Smart Cover, inget Kinect väggfäste. På packsedeln stod det att väggfästet var packat och skickat.

  Mailade Nödvändig.se och fick till svar att det var en miss i packningen och att de skulle skicka det genast. Drygt en vecka senare hade det fortfarande inte dykt upp, varpå jag mailade dem igen. Får då bara en kopia på det föregående svaret att det var en miss i packningen och att de skulle skicka väggfästet till mig. Klipp-och-Klistra känns som billig kundservice...

  Över två veckor efter att jag påtalat att jag inte fått väggfästet mailar jag igen och undrar vad som händer med min vara om jag betalat för. De frågar då om jag inte fått den redan? De har kollinummer via Posten och kan lätt spåra sina paket så det kan de själva se att jag inte fått paketet. Inget uppföljande svar om var paketet finns kommer heller.

  Nu TRE veckor senare har inget väggfäste dykt upp. Kommunikationen med Nödvändig.se är mycket långsam och mycket dålig!

  Jag har skickat dem mitt kontonummer för att få tillbaka mina pengar för väggfästet för jag tror inte att det dyker upp! Men inga pengar har returnerats heller! Tror inte att jag kommer att få tillbaka dem heller. Faktum är att jag tror inte att de skickade väggfästet över huvud taget.

  Jag anser att de inte skickat mig mina produkter som jag har betalat för och att de inte betalar tillbaka pengar de är skyldig mig för produkter de inte skickat till mig.

  Att Back Cover och Smart Cover kändes plastiga och billiga är en annan femma och de är helt klart Hong Kong-kopior. Inte konstigt med så låga priser, men de kunde gott ha skrivit på hemsidan att de inte var original. Jag hade varit nöjd om alla varor hade kommit, men nu bidrar den dåliga kvalitén bara till ett sämre betyg.

  Jag kommer aldrig att handla hos Nödvändig.se igen och rekommenderar att folk håller sig borta från dessa skojare. Hade de skött affären snyggare hade de mycket väl kunnat få 8-9/10 i betyg för bra priser och snabb leverans, men nu landar det på ett SVAGT 1 för dålig kvalitet och usel service istället!
  4 år sedan
 • Bra
  Bra butik, mycket onödigt, som man kan behöva! Snabb leverans och bra betalningslösningar. Dock dyr frakt, iaf på små grejer!
  4 år sedan
 • Acceptabel
  Snabb leverans tog Max 2 dagar så där får de ett plus men väldigt oprofsigt tex inga förpackningar till 2-3 saker och en liten sak var fasttejpad på skälva kvittot , allt är ifrån Kina (kopior) villket jag förstod pga de låga priserna men de stod inte att de var kinesiska kopior .. Lite synd att man ska behöva luras för att få in pengar , iallafall jag fick de jag ville och var redan medveten om att det var kopior så jagfår genom betyg , tack och hej !
  5 år sedan
 • Perfekt
  Köpt diverse prylar vid olika tillfällen och kan inte säga annat än att jag är supernöjd. Snygg och tydlig hemsida med massor att välja bland och framförallt snabba leveranser till skillnad från andra nätbutiker som dröjer 2-3 veckor då de har sina "lager" i Asien.

  Har rekommenderat Nödvändig.se till mina vänner och bekanta och de är helnöjda de också, jag köper definitvt igen!

  Tack Nödvändig.se!
  6 år sedan