3.8 / 5
(18 omdömen)
5
(10)4
(3)3
(0)2
(2)1
(3)
Sorterat efter datum
2019-08-24
Överlägset bäst pris på spelet jag ville ha. Gick snabbt och smidigt att betala via PayPal och bekräftelsemailet kom direkt. Spelet aktiverades på hemsidan genom några enkla steg. Kommer inte tveka att handla här igen om de har lägst pris på ett spel jag vill ha.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-01-14
Lägsta priset på det jag ville ha. Inga som helst problem med kod eller nerladdning. Det blir fler köp om de har det jag vill ha till bra pris. Man får passa på när de har kampanjer!
2017-11-22
Inga problem alls, köpte mitt första spel här precis, passade på när de reade ut ac origins på 25% rabatt, betalade med paypal fick koden direkt på mitt konto på hemsidan, håller just nu på att tanka hem spelet. Det enda som skulle vara negativt isf är att sidan var lite seg, samt att verifierings mejlet vid registrering blev filtrerat som skräppost. Jag kommer absolut att handla här fler gånger om det är så att jag hittar det jag söker till bästa pris här.
2016-08-02
Otroligt dålig sida. De har bra erbjudanden på nedladdningsbara titlar men problemet är att det går inte att köpa ifrån deras sida. Man får ett meddelande om att ett verifierings e-mail har skickats till ens e-post som måste verifieras innan man kan slutföra köpet och det e-mailet kommer aldrig.. Istället får man massa reklam skickat till ens e-mail istället även fast jag avmarkerade rutan som sa att jag ville ta del av deras erbjudanden. Så i slutändan blev det inget spel men massa spam på ens e-mail istället.
2015-05-14
En underbar liten webbutik, snabb leverans. Jag har aldrig haft strul trots 30+ köptillfällen.
2014-09-24
Gikk bra å få frem prisene både i Euro og SEK i butikken! Etter en skapt et konto, så vil en kunne velge hvilket språk siden skal vises i og hvilken valutakurs. Betalte med VISA kortet for tre nøkler til spill på Steam og måtte vente noen minutt hver gang inntil alt var klart mellom GG og Steam. Å legge inn nøkkel fra GG til Steam gikk uten noen større problem (med copy n paste) og instruksjonene for hvordan en skulle gå frem ved aktivering på Steam var fullt ut tilstrekkelig. Prisene virke være veldig bra på de spill der er under kampanje. Vil nok holde et øye på GG for andre tilbud i fremtiden på spill der enten skal aktiveres i Steam eller uPlay fra GG. Eldre spill er jeg litt usikker på hvordan dette vil fungere ettersom de kan bruke helt andre DRM systemer, men det virke som GG prøve i hvert fall å gi den informasjonen for respektive spill. Kan ikke si noe om hvordan det er å hente ned spill fra GamersGate, da alle spillene jeg kjøpt i denne omgang er fra Steam og må bli hentet gjennom klienten. I sin helhet er GamersGate relativ lett å navigere på og en kan bruke søk funksjonen for å finne frem til det en søker hurtig og/eller bruke filter for å kun se det en vil sortere blant spillene.
2014-03-02
Helt okej nedladdningshastighet mellan 1-4MB/s. Fick två errormeddelanden när jag försökte betala de första gångerna men sedan fungerade det. Betalade med paypal. Hemsidan borde göras bättre, de blandar svenska och engelska, det är rörigt och ser inte bra ut.
2014-02-24
Helt klart bästa priset på den produkt jag köpte. Det tar 10 minuter att få koden, funkade perfekt i Steam. Betalade med VISA-kort. Inga konstigheter helt enkelt.
2014-02-22
Bra priser. Bra när man får en steam kod. MYCKET dålig hastighet när man laddar ner från dom. Går i 2mb/s. Jag har 250mbit
2013-11-09
Mycket bra hemsida! Köpte 2 spel med paypal och fick koderna direkt på hemsidan. Kan inte bli bättre än så.
2013-07-31
Varning! Kan ta upp till 18 timmar att ladda ner ett spel från GG.Och om ni får problem med en installation som jag fick så är supporten urusel! Den sker på Engelska och man skall öppna någon slags tråd på deras hemsida sedan tog det ett par dagar innan jag fick något dumt svar och så höll det på. Jag skulle göra det ena o det andra, ta skärmbild med mitt GG konto öppet plus felrapporten mm.Jag gjorde allt som dom sade i en veckas tid till slut tyckte dom att jag skulle ta kontakt med utvecklarna av spelet! När felrapporten tydligt beskrev att felet låg i nerladnigspaketet.Men dom vägrade att betala tillbaka pengarna.Visst har dom ofta bra priser men aldrig mera GG.
2013-05-07
Redigerades 2013-06-04
Edit 2013-06-04: Vad glad jag blev att det nu är tillagt att jag kan betala med VISA etc. Men icke, jag måste använda "Skrill" för att göra detta. Fail. Trist att de inte erbjuder betalningsmöjligheter som normala säljare gör. Femtielva steg bara för att få lov att betala för deras produkter, kom med i matchen. Varför kan jag inte få betala med mitt VISA-kort som jag kan göra överallt annars? PayPal? Jisses. Nä, sorry GamersGate, men ni får allt se till att lägga till vettiga betalningsmöjligheter innan jag börjar handla hos er.
2013-05-11
Mycket bra priser, hade dock lite strul med spelet jag köpte då de hade slut på nycklar. Väntade över natten sen så hade jag min nyckel.
2013-04-03
Mycket trevlig hemsida med bra kategorier och ett smart system för att visa rekommendationer baserat på dina tidigare inköp. Man får även poäng kallade Blue Coins för varje köp som fungerar som en egen valuta som du kan använda för att dra av rabatter på kommande köp. Precis som på webhallen så kan man gå upp i nivå och därmed få ännu fler rabatter och eklusiva erbjudanden. Svin bra D2D sida!
2013-01-12
Har intet illa att säga om den här sidan. Relativt hyfsade priser, oftast bättre än Steam, sidan fungerar för det mesta, och det är lätt att ge bort spel som gåva till andra, antingen via gg-konto, email, eller vad det nu kan vara. Du samlar även på dig en rad poäng när du handlar, dessa så kallade Blue Points kan du handla nya spel för! Stort plus där. Tyvärr upplever jag deras hemsida som tidvis instabil och trasig. Ger ändå en mellanstark nia, mycket för att DRM-*fritt* är det enda rätta, vilket är hur de säljer hundratals av sina spel. Notera att de säljer flertalet populära DRM-låsta titlar till oftast betydligt bättre priser, exempelvis spel som är låsta till användning genom Steam. För den nyfikne då: DRM, eller Digital Rights Management, innebär att distributören har större kontroll över den vara som du 'köpt'. Via Steam exempelvis, så äger du inte ett enda spel - det är endast abonnemang, m.a.o, du köper rättigheter att hyra mjukvara under särskilda begränsningar, och Steam kan låta ditt och andras konton upphöra. Plötsligt är spel du trott du ägde, utan någon förvarning helt bortom din kontroll som konsument, trots att mjukvaran är betalda med dina pengar och ligger på din egen hårddisk. Samma gäller för Origin, vilka tyvärr råkar vara än snäppet värre på flera punkter. Detta är bara exempel. DRM innehåller också en hel del andra kommersiella begränsingar som jag inte går in på, det är nämligen ett alldeles för stort ämne. Nåväl... Tack Gamersgate, fortfarande nöjd kund hos er!
Sida 1