Kategorier
Prisjakt
GamersGate
  n
  noujzz

  74 omdömen

  Utmärkt
  2 år sedan
  Överlägset bäst pris på spelet jag ville ha. Gick snabbt och smidigt att betala via PayPal och bekräftelsemailet kom direkt. Spelet aktiverades på hemsidan genom några enkla steg. Kommer inte tveka att handla här igen om de har lägst pris på ett spel jag vill ha.
  S
  ScoobyBear

  764 omdömen

  Utmärkt
  4 år sedan
  Lägsta priset på det jag ville ha. Inga som helst problem med kod eller nerladdning. Det blir fler köp om de har det jag vill ha till bra pris. Man får passa på när de har kampanjer!
  x
  xlm-

  10 omdömen

  Utmärkt
  4 år sedan
  Inga problem alls, köpte mitt första spel här precis, passade på när de reade ut ac origins på 25% rabatt, betalade med paypal fick koden direkt på mitt konto på hemsidan, håller just nu på att tanka hem spelet. Det enda som skulle vara negativt isf är att sidan var lite seg, samt att verifierings mejlet vid registrering blev filtrerat som skräppost. Jag kommer absolut att handla här fler gånger om det är så att jag hittar det jag söker till bästa pris här.
  z
  zool8005

  12 omdömen

  Usel
  5 år sedan
  Otroligt dålig sida. De har bra erbjudanden på nedladdningsbara titlar men problemet är att det går inte att köpa ifrån deras sida. Man får ett meddelande om att ett verifierings e-mail har skickats till ens e-post som måste verifieras innan man kan slutföra köpet och det e-mailet kommer aldrig.. Istället får man massa reklam skickat till ens e-mail istället även fast jag avmarkerade rutan som sa att jag ville ta del av deras erbjudanden. Så i slutändan blev det inget spel men massa spam på ens e-mail istället.
  G
  Gird

  2 omdömen

  Utmärkt
  6 år sedan
  En underbar liten webbutik, snabb leverans. Jag har aldrig haft strul trots 30+ köptillfällen.
  O
  Oblivion_player

  5 omdömen

  Utmärkt
  7 år sedan
  Gikk bra å få frem prisene både i Euro og SEK i butikken! Etter en skapt et konto, så vil en kunne velge hvilket språk siden skal vises i og hvilken valutakurs. Betalte med VISA kortet for tre nøkler til spill på Steam og måtte vente noen minutt hver gang inntil alt var klart mellom GG og Steam. Å legge inn nøkkel fra GG til Steam gikk uten noen større problem (med copy n paste) og instruksjonene for hvordan en skulle gå frem ved aktivering på Steam var fullt ut tilstrekkelig. Prisene virke være veldig bra på de spill der er under kampanje. Vil nok holde et øye på GG for andre tilbud i fremtiden på spill der enten skal aktiveres i Steam eller uPlay fra GG. Eldre spill er jeg litt usikker på hvordan dette vil fungere ettersom de kan bruke helt andre DRM systemer, men det virke som GG prøve i hvert fall å gi den informasjonen for respektive spill. Kan ikke si noe om hvordan det er å hente ned spill fra GamersGate, da alle spillene jeg kjøpt i denne omgang er fra Steam og må bli hentet gjennom klienten. I sin helhet er GamersGate relativ lett å navigere på og en kan bruke søk funksjonen for å finne frem til det en søker hurtig og/eller bruke filter for å kun se det en vil sortere blant spillene.
  C
  Chrille_22

  37 omdömen

  Bra
  7 år sedan
  Helt okej nedladdningshastighet mellan 1-4MB/s. Fick två errormeddelanden när jag försökte betala de första gångerna men sedan fungerade det. Betalade med paypal. Hemsidan borde göras bättre, de blandar svenska och engelska, det är rörigt och ser inte bra ut.
  m
  morzach

  6 omdömen

  Utmärkt
  7 år sedan
  Helt klart bästa priset på den produkt jag köpte. Det tar 10 minuter att få koden, funkade perfekt i Steam. Betalade med VISA-kort. Inga konstigheter helt enkelt.
  Betyg köpupplevelse

  Om butiken

  GamersGate

  Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

  Betalningsalternativ

  PayPal
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

  Kundtjänst

  Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

  se.gamersgate.com

  Bolagsinformation

  Fullständigt firmanamn: Gamersgate AB

  Organisationsnr: 556704-5223

  Information hos allabolag.se