• Superbilligt.se

    (15)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
19 dagar sedan

Varning för Superbilligt.se Köpte en fatt tire cyckel från Superbilligt.se som är inte så superbilligt som namnet säger. Cykeln pajade efter 6 månader då de är i princip kinesiska skräpvaror! Felanmälde det och åkte till Västerås från Stockholm för att lämna den till verkstaden. Jag lämnade den juli 2021. Cykeln fortfarande inte lagad! Har anmält dem till ARN och ärendet ligger hos ARN för provning. För ett tag sedan ringde dem att kom och hämta cykel för vi har lagat den. När jag hämtade den hem och testade visade det sig att cykeln fortfarande krånglar. De ville att jag lämnar den igen och nu har jag gjort det för 5 veckor sedan. De lovade att titta på det nästa vecka och återkoppla till mig status, men nu har det gått 4 veckor och de har inte hört av sig trotts jag har skickat 2 mail och bett dem om staus. De svarar inte. Telefon nummer har dem ingen att ringa till. Jag avråder er stark att köpa varor från detta företag.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
8 månader sedan

Illa. Jätte illa. Köpt atv (4hjuling), efter mycket slit att bygga ihop delarna som knappt passade började den läcka bensin efter 2 månader, ingen garanti fick köpa nya slangar. Efter 4mån började däcken spricka på båda framhjulen. Och det går inte att Reklamera då de anser att de kan "påverkas av hur de används, förvaras och tas om hand." Kört 4 mil och övrig tid stått i garage. Hur ska jag kunna ta hand om de bättre? Jag kan ju tycka att om de ska smörjas in eller ha frukost och massage ska det stå i service manualen. Nu 8månader in och inte kört så mycket så startar maskinen ej, (nya slangar, nya däck och nytt batteri i onödan) Kommer aldrig handla från detta ställe igen! 25.000kr ner i havet!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
9 månader sedan

Detta företag är jävla bedrägeri. HANDLA INTE

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
10 månader sedan

Köpte en ATV för 16000kr men som växellådan rasade efter första provturen! Går ej få tag i någon på företaget. Endast en mailadress som skickar autosvar. Har mailat i en månad nu… Önskar jag hade läst omdömena om detta skitföretag!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Beställde grejor. Ville ha det via resurs bank. För jag hade läst att dom ej verkade seriösa. Fick ingenting inte ens en orderbekräftelse. Nu får jag ringa till resurs bank varje månad och bestrida fakturan. Så håll er borta ifrån superbilligt.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Köpte en mini atv till sonen. Den gick sönder efter någon timme. Har försökt få kontakt med företaget i en månad nu för att göra en reklamation, men inget svar.. Väldigt dåligt och oseriöst företag. Vi känner oss lurade. Hade jag bara läst recensionerna om företagen innan så hade jag aldrig handlat där. Köp ingenting därifrån!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

VARNING! HANDLA INTE! Köpte en 110cc till sonen för drygt 8000kr, han körde hemma på grusvägen med fartspärr och atvn bara rasade i delar. Skruvar lossnade, avgasröret och ljuddämparen lossnade direkt, kedjan gick av, svetsar gick sönder så att hela framvagnen och styret lossnade, elkablar lossnade från lödningar så att startnyckeln inte fungerade osv. Han väger bara 30kg körde några veckor och maskinen var helt slut, vi returnerade den och efter några veckor fick vi en ny. Den fungerader inte alls i snö så den fick stå vintern, nu är det samma sak igen, lampan bak och ljuddämparen lossnade efter första svängen, den läcker bensin, nån del eller nål i bensin pumpen eller nått som jag inte vet vad det är fastnar och ger full gas, livsfarligt. Svetsarna håller inte och kedjan hoppar hela tiden. Den ser ut som att man skulle ha köpt en slutkörd begagnad maskin, ångrar så att jag beställde från dem.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Köpte en barn ATV under black week förra året för att ge till barnen i julklapp. Packade aldrig upp den före barnen fick den på julafton. Massa trasiga delar trots att paketet var helt oskadat. ATV.n startar inte för den delen heller. Har varit i kontakt med Brantech import/Superbilligt.se deras sätt att hantera kunder är katastrof de svarar sällan och håller inte vad de lovat när de väl svarar. Akta er handla från annan leverantör! Detta är ett företag man skall undvika om man inte vill köpa Nya saker som är defekta. Där företaget inte tar sitt ansvar och lurar sina kunder.

Betyg köpupplevelse

1.3Dålig
5 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(0)
(0)
(0)
(5)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: brantech imp AB

Organisationsnr: 556683-1268