Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-08-01
  g
  gehumbale(23 omdömen)
  Har ibland kanonbra reor, men tyvärr finns inte möjligheten till leverans i butik under reorna. Annars använder jag mig mest av deras konkurrenter pga fraktkostnaden. Butikerna i sthlm och gbg är bra.
  2017-04-05
   U
   Unregistered31403(1 omdöme)
   Kan bara hålla med catfoot, helt värdelöst när dem inte har koll på sitt lagersaldo. Känns som ett billigt knep för att locka in kunder till deras sida.
   2017-03-30
    M
    Mjigg(1 omdöme)
    Har beställt från denna butik ett 20:tal gånger. Har aldrig varit några problem. Paket skickas oftast samma dag som beställning, och levereras dagen därpå (om man beställer dagtid dvs). Bra priser, lätt att hitta rabattkoder och fria returer. Har varit i kontakt med kundtjänst någon enstaka gång för att få en ny retur-/fraktblankett då jag har slarvat bort originalet eller också när jag har haft frågor om varor, detta också utan strul. Supernöjd! 10/10
    2017-03-07
     v
     voodoofx(10 omdömen)
     Har beställt ett par gånger och det har strulat vid varje tillfälle. När man beställt och betalat sina varor får man sen ett mail efter en vecka att varorna helt plötsligt inte finns i lager. Sen skickar de inte ut de fria returer de skriver om på hemsidan. Har också fått vänta flera veckor på återbetalning.
     2017-02-23
      c
      catfoot(1 omdöme)
      Varning - denna butik har ingen koppling till aktuellt lagersaldo! Köpte en jacka på REA, som sedan inte fanns för leverans. Väldigt torftig ursäkt, utan kompensation. Mitt missnöje och frågor via mail, besvarades bara med ett "mall-svar" av typen "Tack och beklagar, dina synpunkter är viktiga för oss". Välj hellre annan butik som kan leverera det de säger sig ha.
      2016-12-09
       jazzy77(41 omdömen)
       Mycket snabb leverans och ingenting att klaga på.
       2015-12-11
        r
        r_mattsson(25 omdömen)
        Försökte reklamera ett laptop case som gick sönder efter 2 månader. Men det täcktes inte av garantin.
        2014-09-08
         z
         zytric(3 omdömen)
         Beställde tre produkter från hollywood.se. Endast två produkterna kom med i paketet och en var missad. I kullagren jag beställt så hade oljan runnit ut. Truckarna låg löst mot varandra. Förmodligen hade paketet behandlats på ett ovarsamt sätt. Skickade ett mail till support. Fick inget svar på en vecka så skickade ett nytt mail. Då fick jag svar efter ytterligare några dagar. Som "plåster på såren" fick jag en rabattkod som ej fungerade. Det sades att det inte kunde hjälpas hur posten behandlade paketen. Jag skickade ett mail att rabattkoden inte fungerade, det mailet har jag inte fått svar på än. Jag fick min sista produkt kom till uthämtningsstället idag. ca 2 veckor efter lagd beställning. Dom har bra erbjudande och jag har dock gjort beställningar innan som har gått bättre
         2014-06-10
          pumbi(55 omdömen)
          Konon!
          2013-02-20
           g
           gorexxx(27 omdömen)
           Klockrena! Snabbaste leveranserna, har skickat ordern på förmiddagen samma dag man beställt! Fri frakt och fri retur med medföljande retursedel. Och så klart snygg kläder.
           2012-10-23
            Vikotnik(227 omdömen)
            Bara positivt om detta företag. Snabba på att svara på mail, snabba leveranser och bra priser. Inga problem vid reklamation av varor. Rekomenderas varmt.
            2012-09-12
             P
             Petey Carcass(26 omdömen)
             Beställde en jacka. Skickades ifrån Hollywood nerpackad enbart i en vanlig plastkasse som man får när man handlar i butik, denna var trasig vid leverans men som tur var så var jackan hel (värt att notera var att jackan var förpackad i en ytterligare plastsäck som även den var sönderriven) och retursedel samt kvitto fanns kvar. Ger ändå en 5:a i betyg tack vare bra rea-pris och snabbt utskick men har inga planer på att återkomma som kund såvida dom inte ser över sättet dom paketerar sina varor.
             2012-06-29
              j
              jolken(12 omdömen)
              Beställde ett par skor och en mössa. Mössan var för stor för mitt huvud så skickade tillbaks den. Allt gick väldigt smidigt och jag fick en ny faktura där de dragit av pengar för mössan. Snabb leverans! Rekommenderas!
              2011-12-16
               Neve(67 omdömen)
               Beställde ett par kängor sent i förrgår kväll, fick ett mail i går att de var på g och hämtade ut dem i dag på den lokala närbutiken. Paketet var föredömligt packat efter alla konstens regler och de 25% rabatterade kängorna sitter som en smäck. Rekommenderas varmt!
               2011-10-20
                c
                cox(31 omdömen)
                Beställde en ryggsäck söndag kväll. Fick email att den var skickad på måndag morgon. Sen fick jag SMS tisdag e.m. om att den var klar att hämta i närmaste tobaksaffär där jag bor i Stockholm. Kanon!
                Sida 1