Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

3.3 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-08-28
  L
  Lars-Erik(1 omdöme)
  Ett av mina köp visade sig vara defekt. Jag fick fick snabbt en ny vara. Utan krångel och extra kostnader.
  2019-01-01
   m
   mr-pille(4 omdömen)
   Kommer aldrig att handla från denna bedragare igen! Kommer heller inte rekommendera någon att handla från denna usla sida! Beställde fyra stycken analoga styrspaken för sonens var trasig! Hade kontakt med ”Tvspelskungen” innan köp så att allt skulle bli korrekt! Men vid mottagande av beställningen så var det fel ändå. Kontakte honom och bad om att få skicka tillbaka dem för byta till rätt vara som faktiskt passar till sonens handkontroll! Bara att skicka tillbaka dem var svaret dom vi fick, men vi gick bekosta returen själva! ( trots att vi inte gjort något fel ) Men här kommer mitt misstag! Jag valde att inte returnera som spårbar post! Då det skulle landa på med emballage och porto på 185kr+249kr (styrspakarna) som vi redan betalt! Blir mycket pengar för analoga styrspakar! Visst kan han ha rätt i att det inte kommit tillbaka till honom, men efter dialog med honom! NEJ! Det har anlänt men inte enligt honom så inga utbytes varor eller pengar tillbaka! Så som jag skrev i början! Kommer aldrig att handla från denna bedragare igen! Kommer heller inte rekommendera någon att handla från denna usla sida! En stjärna är påtok för högt för denna imbecill!
   2018-12-28
    m
    mythbusterf(2 omdömen)
    Snabb leverans och ett bra utbud med rimliga priser.
    Sorterat efter datum
    Gamla omdömen

    Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

    2017-02-21
     t
     tankerum(19 omdömen)
     Supersnabb leverans och bra priser!
     2016-10-27
      radx(46 omdömen)
      Det negativa: Sidan ser inte mycket ut för världen. Inte helt lätt att navigera sidan. Man ser inte lagerstatus, åtminstone inte som jag hittar. Det verkar som lagerstatusen är, finns det går det köpa, men du kan inte se hur många som finns i lager. Men där tar de negativa slut. Det positiva: Snabb leverans! Inget krångel med betalningen och jag får medhåll av alla andra här på prisjakt. Bra butik! Tumme upp!
      2016-02-05
       l
       lilliehook(4 omdömen)
       Förtjänar varje stjärna! Grymt snabb leverans, mycket bra priser och t.o.m. varuanpassad fraktkostnad som är perfekt när man t.ex. handlar ett litet tillbehör till XBOX360 för några kronor så behöver man inte betala flera gånger priset i frakt. Här kommer jag alltid handla framöver!
       2015-11-03
        V
        Vthunstrom(3 omdömen)
        Beställde på söndagen, produkten låg i lådan på tisdagen. Kvick service med ordentlig bekräftelse. Mycket nöjd!
        2015-10-17
         P
         Perky22(2 omdömen)
         Beställde för ett tag sedan en Xbox 360 Wireless Gaming Receiver och den fungerar utmärkt. Beställde onsdag kväll och fick varan rakt i brevlådan fredag eftermiddag. Jättesnabbt svar av han som jobbar där också, skickade runt 21 och fick svar runt 22.
         2015-02-24
          Beställde på en lördag, låg i lådan när jag kom hem från jobbet på måndagen efter. Galet snabbt!
          2014-08-07
           O
           Ompax(8 omdömen)
           Beställda en vara klockan 12:00 på måndag. 14:00 samma dag var den skickad, och 12:00 på tisdagen hade jag den i min brevlåda. Finns inga ord som passar detta bättre än - världsklass!
           2014-07-07
            s
            stoffisimo(1 omdöme)
            Blixtsnabb leverans. Jag beställde en "Xbox360 PC Wireless Gaming Receiver" och den låg i brevlådan dagen efter. På artikelsidan länkar de även till de windows-drivare som behövs, och har en beskrivning för hur man ska installera dessa. Sådant underlättar för kunderna!
            2014-06-19
             IamDavej(195 omdömen)
             Bra pris, snabb leverans, bra kontakt!
             2014-05-05
              r
              roberterikss(2 omdömen)
              Beställde en grej för 180kr på en lördag, fick den skickad på söndag (!), framme på måndag då jag kommer hem från jobbet. Otrolig service.
              2014-01-28
               B
               BullDozzeR(10 omdömen)
               Beställde en trådlös pc-adapter för xbox 360 kontroll kl 15 på en måndag och på tisdag kom den i brevlådan. Payson såg lite skumt ut först men verkar vara rätt så ok.
               2013-09-02
                adamel(8 omdömen)
                Beställde en USB-DB9 joystick-adapter på lördag förmiddag. Fem timmar senare kom bekräftelsen att den var postad, och på måndag låg den hemma och väntade. Bättre blir det inte.
                Sida 1