Kategorier
Prisjakt
R
RydLKPG

7 omdömen

Utmärkt
8 månader sedan
Väldigt snabb leverans och ett väldigt bra pris på produkten som jag köpte. Jag är mycket nöjd med samtliga aspekter av min order. Rekommenderas varmt!
u
ufrobbu

4 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Jag fick också tyvärr en defekt vara, men efter att jag kontaktat butiken så fick jag snabbt svar att dom skickar en ersättning! Väldigt bra service!
L
Lars-Erik

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Ett av mina köp visade sig vara defekt. Jag fick fick snabbt en ny vara. Utan krångel och extra kostnader.
Usel
2 år sedan
Kommer aldrig att handla från denna bedragare igen! Kommer heller inte rekommendera någon att handla från denna usla sida! Beställde fyra stycken analoga styrspaken för sonens var trasig! Hade kontakt med ”Tvspelskungen” innan köp så att allt skulle bli korrekt! Men vid mottagande av beställningen så var det fel ändå. Kontakte honom och bad om att få skicka tillbaka dem för byta till rätt vara som faktiskt passar till sonens handkontroll! Bara att skicka tillbaka dem var svaret dom vi fick, men vi gick bekosta returen själva! ( trots att vi inte gjort något fel ) Men här kommer mitt misstag! Jag valde att inte returnera som spårbar post! Då det skulle landa på med emballage och porto på 185kr+249kr (styrspakarna) som vi redan betalt! Blir mycket pengar för analoga styrspakar! Visst kan han ha rätt i att det inte kommit tillbaka till honom, men efter dialog med honom! NEJ! Det har anlänt men inte enligt honom så inga utbytes varor eller pengar tillbaka! Så som jag skrev i början! Kommer aldrig att handla från denna bedragare igen! Kommer heller inte rekommendera någon att handla från denna usla sida! En stjärna är påtok för högt för denna imbecill!
m
mythbusterf

2 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Snabb leverans och ett bra utbud med rimliga priser.
t
tankerum

33 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Supersnabb leverans och bra priser!
radx
radx

48 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Det negativa: Sidan ser inte mycket ut för världen. Inte helt lätt att navigera sidan. Man ser inte lagerstatus, åtminstone inte som jag hittar. Det verkar som lagerstatusen är, finns det går det köpa, men du kan inte se hur många som finns i lager. Men där tar de negativa slut. Det positiva: Snabb leverans! Inget krångel med betalningen och jag får medhåll av alla andra här på prisjakt. Bra butik! Tumme upp!
l
lilliehook

5 omdömen

Utmärkt
5 år sedan
Förtjänar varje stjärna! Grymt snabb leverans, mycket bra priser och t.o.m. varuanpassad fraktkostnad som är perfekt när man t.ex. handlar ett litet tillbehör till XBOX360 för några kronor så behöver man inte betala flera gånger priset i frakt. Här kommer jag alltid handla framöver!
Betyg köpupplevelse
3.8Bra
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Payson
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.tvspelskungen.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma

Information hos allabolag.se