rating.rate-n-text-version.md
Sorterat efter datum
2019-01-11
f
filmandersuser.total-reviews
Varning. I samband med reklamation uppkom bekymmer som nonchalant bollades över till mig. Vägrar ta ansvar och "kompensationen" på 10% på en vara får ses som ett skämt då jag i allra högsta grad kommer undvika denna affär framöver. Väldigt synd då deras produkter (vanligtvis) håller hög standard, får nog ompröva min uppfattning efter denna upplevelse. Bakgrund: Beställde 2 vita t-shirtar (trodde jag), bilden visade 2-pack. Fick hem en som såg helt annorlunda ut än på bilden, istället för krispigt vit var den ljust gulfärgad och GANT-loggan inte där den skulle sitta. Tack och hej.
2018-07-18
S
Shiruser.total-reviews
Jag brukar säga att en butik visar sitt rätta jag först när det uppstår problem, exempelvis vid en försenad order eller en reklamation. Efter att ha varit i kontakt med GANTs kundtjänst angående en reklamation har jag dessvärre inte mycket gott att säga om dem. Först påstås att reklamationen inte godkänns på grund av att problemen med plaggen beror på bäraren och inte plaggen i sig, när detta sedan obestridligt motbevisas står de fast vid denna klart felaktiga bedömning. Detta, i kombination med att flertalet beställningar levererats långt senare än utlovat, gör att jag inte kan ge GANT annat än en 1:a i betyg.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-08-26
v
viiiuser.total-reviews
Positivt att Gant på nätet har större damstorlekar, som XXXL och 46, vilket butikerna sällan har.
2015-05-14
K
Kazigluuser.total-reviews
Först utmärkt hjälp i Gävle-butiken, sedan snabb leverans ifrån webben på ett plagg som det saknades precis rätt färg av i det lokala lagret. Plagget var också precis vad jag hoppats på.
2013-12-04
t
thomaseruser.total-reviews
Klagade på en jättedyr jacka som missfärgat, men fick svar från Gants kundtjänst att de var ointresserade att hjälpa. Aldrig mer Gant.
2013-08-11
a
afcfuser.total-reviews
Perfekt service. Lätt att returnera vara när jag av misstag köpt fel. Mycket nöjd.