Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-10-19
  a
  adamja(25 omdömen)
  Supertrevliga och matchade det pris som en konkurrent hade vid en kampanj som startade någon dag efter vi beställde bara. Uppskattas och kan absolut tänkte mig att handla här igen.
  2017-07-21
   r
   rådjuret(1 omdöme)
   Är mycket nöjd med min soffa jag köpt! Bra service av säljare i butik och produkt helt enligt mina förväntningar
   2017-03-13
    b
    buyer1(2 omdömen)
    De har fina möbler, men usel service om det blir problem. Häromdagen hämtade vi ett bord och fick hjälp av personal att lasta på. När bordet lastades ur hemma upptäckte vi en tejpning på ena sidan där det var hål i kartongen. Vid kontroll av bordsskivan hade den fått ett hack och en stor flisa lossnat precis där kartongen var tejpad. Vid reklamation blev vi anklagade för att hitta på detta och att skadan skett vid vår egen transport. Trots att tejpningen fanns redan i affären hade de inte kontrollerat bordet när det stod hos dem.
    2016-09-16
     I
     Insignia1979(1 omdöme)
     Köpte flera möbler och det stod på hemsidan att det är 2 veckors leverans tid och frågade säljaren om det är verkligen sant men tyvärr så var det 12 veckor jag får vänta.. Sedan så får man så dåliga ursäkter varför det var försenad och ingen kompesation fick man heller. Jag kommer att backa min köp nu och handla någon annan stans..... Dom har dåligt återkoppling också.. Nu har dom förlorat en affär på minst 25000:- Suck..
     2015-03-31
      d
      dv6000(56 omdömen)
      Låt mig först säga att det skall mkt till innan jag blir imponerad av en säljare, men Folkhemmet tog mig med storm, jag har nog aldrig tidigare fått ett bättre bemötande. Folkhemmet tog själva fighten med DHL som hanterat solsängen vårdslöst så den var transport skadad, men istället fick jag en ny kontrollerad o felfri solsäng och den gamla fick jag behålla för allt besvär. de är likaså snabba på att besvara mail och alltid trevliga och tillmötesgående på alla sätt (även i telefon). Jag vill varmt rekommendera Folkhemmet och framföra en stor eloge till Kalle.
      2015-02-12
       m
       mathiaslamborg(1 omdöme)
       Kanon! Beställde både soffa och matsalmöbler. Är mycket nöjd med både service och finish på produkterna! Rekommenderas.
       2014-04-30
        i
        i99petsi(1 omdöme)
        Jag är inte helt nöjd. Möbeln jag beställde och förhandsbetalade fanns inte att få tag på trots att hemsidan antydde motsatsen. Kundtjänsten upplevdes snarstucken, på gränsen till arrogant, och det tog 3 veckor tills mina pengar var återbetalade pga att "hela ekonomiavdelningen" varit på semester.