2.3 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2015-01-24
  M
  Mattias1977(1 omdöme)
  Mycket bra begagnade produkter. I princip som nytt. Bra och snabb leverans, professionell service och support. Rekommenderas starkt! Mycket nöjd från början till slut.
  2014-12-22
   Patrick_Johansson(1 omdöme)
   Snabb leverans med spårbar frakt. Datorerna var i i utmärkt ny skick. Fantastiskt bra pris. Rekommenderas å det högsta!
   2014-11-20
    S
    Sorech(10 omdömen)
    Lång leveranstid och inkompatibla skärmkablar, men efter påminnelse fick jag ändå skärmen till slut, och den funkar. Leverans om 2-7 dagar stämmer inte. Det är att de skickar den inom 7 dagar, vilket inte heller stämde i mitt fall. När jag efter två veckor skickade mejl och undrade vad som hade hänt skickar de den 2 dagar senare. Efter ytterligare en vecka var skärmen levererad. Vid uppackning återfinns skärm, usb kabel och två inkompatibla skärmkablar! Inkompatibla är en sanning med modifikation men vem använder VGA till en 2560x1440 skärm? Den andra kabeln är en visserligen DVI men singel-link, dvs max 1920 × 1200 = inkompatibel den med och jag får gå ut och handla :-(
    2014-11-18
     hooch6(13 omdömen)
     Snurrig kundtjänst. Till en början såg det lovande ut med pris och utbud på hemsidan. Jag beställde 26 okt. 28 okt får jag ett mail att produkterna levererats, utan att jag fått vare sig sms eller postavi eller någon leverans. Jag får svarat att dem har skickats. Jag får ett kollinr som inte går att söka på. Jag får sedan ett mail att jag kan hämta dem hos ett ombud. VÄl nere på ombudet existerar inte heller kollinumret, efter 20 min väntat och sökande på hela ombudet konstateras att de ej finns där. Jag har inte heller fått nåt sms. Jag får 2-3 snurriga svar från kundtjänst som till en början verkar vara villiga att hjälpa till, men jag får inte svar på mina frågor utan bara samma kollinr igen och att de ska finnas där. TIll slut får jag inga svar. Nu 4 veckor senare har jag fort inte fått leverans, ingen avisering via sms eller svar på mina frågor. Till slut ger jag upp och tvingas kräva pengarna tillbaka. Tråkigt, gillar idén annars med beg. datorer.
     2014-10-28
      b
      buffy89(3 omdömen)
      Snabb leverans! Trevlig kundservice. Fin dator. Rekommenderar företaget.
      2014-08-17
       s
       ssshadow(17 omdömen)
       Som svar på ett tidigare omdöme vill jag först bara påpeka att det visst finns paketspårning, in på www.schenkertracking.se/ och fyll i avsändarens referens vilket kommer i ett mail när paketet skickas. Men jag kan säga att det är lätt att missa, det står i ämnesraden, inte i själva meddelandet. (Eg: "Orderbekräftelse för ordernummer 1234 med referens '5678' från GREENTECH Sweden AB") Med det ur vägen är jag väldigt nöjd med den här butiken. Jag beställde en HP Elitebook 2540p för cirka 2700 med frakt på en söndag, och hämtade ut paketet på onsdagen. Datorn i sig var i praktiskt taget perfekt skick, med endast mycket små skönhetsfel som knappt är synliga vid en första anblick. Om alla begagnade datorer de säljer är i sådant gott skick, eller om jag bara hade tur går så klart inte att säga. Till och med batteriet var helt perfekt, med lika bra batteritid som när datorn var ny. Varför då betyget 9/10? Nja, två saker att påpeka är att de för det första lite förvirrat skickade en något felaktig orderbekräftelse där de hade skrivit att datorn hade en annan processor (följesedeln och leveransbekräftelsen var dock korrekta). För det andra hade den medföljande Windowsinstallationen fel wifidrivrutiner installerade, så direkt ur lådan inget wifi. Enkelt fixat med att ladda ned rätt drivrutiner från HP eller Intel, men kan vara problematiskt om man direkt behöver en dator som fungerar, eller inte vet hur man ska identifiera det problemet. Pluspoäng för att installationen annars är helt rätt genomförd, inga skräpprogram eller liknande medföljer. Om du som jag alltid bara installerar om hela operativsystemet själv spelar allt detta så klart ingen roll. Kort och gott kan vi säga att de säljer begagnade datorer i väldigt gott skick till ett väldigt bra pris. Lite avdrag för något förvirrade och otydliga mail, samt att de lite slarvigt med all sannolik antog att alla datorer av samma modellnummer skulle ha samma hårdvara; uppenbarligen inte.
       2014-05-21
        w
        wesslo(104 omdömen)
        Bra priser på begagnade Appledatorer, 12 månader garanti
        Sida 2