2.3 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2018-12-29
  u
  ujl(55 omdömen)
  Beställt på jobbet flertalet gånger. Snabb leverans, rengjorda och rensade enheter. Som lovat!
  2018-11-07
   b
   buli(2 omdömen)
   I know that it is unreasonable to offer extended warranties for used equipment, still I chose to post this review for other people to know that it does happen that their equipment fails right after the 1st year. I had a MacBook from them that broke down more or less right after the warranty period. Thus, in terms of money it cost me per time I used it, it has been my most expensive computer to date. The specific problem I have is related to memory, where it seems the connection to the RAM is broken (I have tried changing the RAM itself, to no avail).
   2018-08-22
    m
    maivnek(1 omdöme)
    Datorn var i rätt bra skick, men stället har usel service. Datorn jag fick hade sämre specifikationer än den jag beställde. Jag blev tillsagd att skicka tillbaka datorn för att få den uppgraderad eller utbytt till rätt dator. De ändrade datorns produktbeskrivning på hemsidan och försökte få det att se ut som att jag inte köpte fel. Hade jag inte bildbevis på deras ursprungliga produktbeskrivning, så skulle de lurat mig och därmed kunna slippa göra något. Efter att de hade datorn inne i flera dagar, fick jag svar från supporten att de inte hade rätt dator i lager och att de inte hade delar att uppgradera den på något sätt. De hade ju kunnat kolla lagret innan jag skickade in datorn, för att spara oss alla tid, men det var de för lata för att göra. Som kompensation för en betydligt sämre skärm fick jag 500:- +moms, vilket inte riktigt motsvarar uppgraderingen till en FullHD IPS skärm. Dessutom glömde de att inkludera laddaren när de skickade tillbaka datorn, så jag fick vänta ytterliggare flera dagar (mycket underligt att de tog ut laddaren ur lådan, när de aldrig rörde datorn). Sammanlagt väntade jag nästan 3 veckor på att få datorn efter det att jag beställde den. Om inte supporten vore lat, inkompetent och bedräglig, så skulle jag rekommendera dem.
    Sorterat efter datum
    Gamla omdömen

    Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

    2018-04-28
     ciilucard(8 omdömen)
     Beställde en iPhone 6 härifrån, mobilen dök upp dagen efter jag beställt och skicket var väldigt bra. Rekommenderar Arrow Direct starkt!
     2014-08-14
     Redigerades 2017-10-19
      jmolofsson(31 omdömen)
      Det har aldrig varit något att anmärka på de datorer vi köpt. Och prisläget är bra. Vi har handlat här några gånger genom åren. Det är synd att intrycket dras ned av att företaget, utan att höra av sig, varit långsamma med leverans (som värst: sju dygn och fyra timmar från beställning/betalning till leveransbekräftelse år 2014 gav ett intryck som tyvärr sitter i), precis som företaget några gånger varit långsamma att besvara frågor via mail. Men mail-kontakten har oftast varit bra och ibland mycket bra. Andra gånger har vi vänt oss till konkurrent som inte tagit två arbetsdagar på sig för att besvara uppföljningsfrågor som kunnat leda direkt till beställning. Så blev det också denna gång (i oktober 2017). Kanske har vi verkat som besvärliga kunder som ändå inte handlar för så många tusenlappar.
      2016-06-16
       k
       kjellhansson(2 omdömen)
       Mycket bra och snabb service av Andreas Thörnqvist långt utöver avtal och garantier i mitt fall. Högsta betyg!
       2016-06-07
        H
        Hannnah(33 omdömen)
        Jag var trött på Windows och alla dess elände, otaliga uppdateringar, backup, virus, sladdar, ville ha 15-17 skärm eller större, helst bärbar, inte för att jag bär den utan för att jag hatar sladdar, det mesta löser jag med iPad, surfplattor fungerar inte i alla situationen, har mycket begränsade behov av dator. En dyr dator var inget måste, ville ha en billig och enkel lösning, det var viktigt med FireWire anslutning, skivbrännare, tysthet,... Av slumpen hamnade på greentechs hemsidan. iMac från senare 2009 på 3000kr! Min första andrahands grej, min billigaste dator nånsin (tidigare på 20k och 13k, 8k, 6k)Köpte den i slutet av 2014 med treårsgaranti (extra 300kr) alla delar var helt ok. Fungerar än idag (20 mån) utan konstigheter, hade aldrig provat OS men det var mycket enkelt att föra alla bilder, musiker, filmer (från videobandkamera och genom FireWire), bränna skivor, koppla till extern hårddisk, partitionera, hämta Open Office,använda uppringning, iMessage, FaceTime och än idag uppdatera till det senaste OSX, El Capitan, utan extra kostnad. Använder den med Express trådlöst och ligger minst på 50Mbps, har aldrig varit så nöjd och kommer att fortsätta med arrowdirect och Mac.
        2016-05-27
         A
         Alper(43 omdömen)
         Grymt orättvisa betyg här. Jag tyckte det fungerade klockrent, man har ju ångerrätt också så ifall det inte är som man tänkte så kan man alltid skicka tillbaks varan. mvh
         2016-03-17
          d
          dyplin(2 omdömen)
          Har beställt från Arrow flera gånger och alltid blivit bemött i världsklass och fått en snabb felfri leverans! Med tanke på produktpriserna rekommenderar jag verkligen alla till att prova Arrow!
          2016-03-12
           t
           tompa_82(4 omdömen)
           Beställde en HP Elite 8000 usff som enligt Arrow Value Recoverys hemsida innehöll 4GB ram. Efter att ha fått orderspecifikationen visade det sig att den innehöll endast 2GB vilket jag påpekade i ett mail. Fick inget svar. Arrow skickar varan ändå. Ryggradslös firma, önskar jag inte hade handlat hos dem. Produktbeskrivningen ska vara OK. Att sedan möta sina kunders beklaganden med tystnad är just droppen
           Arrow Direct svarar:2016-03-12
           Hej! Vi beklagar ni inte har fått respons på ert mail. Självklart ska man få vad man betalar för, vi kan skicka ersättningsminnen alt utybyte av enheten. Vi skickar ett PM med information. Väl mött! // Arrow
           2016-02-12
            X3MoD(24 omdömen)
            Har inget negativt att säga om Arrow Value Recovery. Riktigt konkurrenskraftiga priser om man jämför med andra såsom Inrego mm.. Beställde en HP Elitebook Workstation 8760W med klarna, främst pga att jag var lite osäker med tanke på rekonditionerade datorer. Det tog drygt 5 arbetsdagar att få hem datorn som var lagerförd. Datorn var väldigt väl paketerad, endast dator samt laddare i mitt paket. Första intrycket var mycket gott, ser knappt använd ut! Efter lite närmare inspektion så ser man en viss nyansskillnad på vissa tangenter, framförallt ÅÄÖ och några div tecken. Jag trodde först att det var nya tangenter som man bytt ut men här hade man klistrat på etiketter som täckte en annan bokstav, i detta fall danska bokstäver. Efter några dagar så upptäcks även en ca 3 cm diagonal repa mitt på skärmen. Kontaktar Arrow direkt och får snabb respons via mail. De beklagade över defekten men ville inte göra något åt priset men kunde byta ut panelen samt undersöka tangentbordet. Jag valde att returnera datorn främst pga storleken och vikten. Detta gick helt smärtfritt bortsett från att jag fick en retursedel som jag blev ombedd att klistra på samt gå tillbaka till utlämningsstället som jag hämtade ut datorn på, Pressbyrån i det här fallet. Väl framme i Pressbyrån så säger personalen att de inte tar emot dessa typer av försändelser. Ringer Schenker som Arrow valt att använda sig utav vid returer och då var man tvungen att boka upphämtning. hade jag vetat detta innan hade det gått ännu smidigare. Returen tog endast några dagar och bekräftelse på makulerad faktura skickades till e-post. Mycket smidig returhantering! Kan lätt rekommendera Arrow Value Recovery, vilket namn!?, till alla som är ute efter en bra deal och inte vill betala fullpris för en premium dator.
            2016-01-27
             B
             Below(15 omdömen)
             Beställt från Greentech.se Numera Arrowdirect flera gånger, då jag hjälper småföretagare med IT så är det kostnadseffektiva lösningar som gäller. Alltid varit bra skick och produkterna håller än idag, första köpets gjordes nog runt 2011 och det senaste i nu i december 2015. Mina kunder är nöjda med produkterna till under halva nypriset!
             2015-12-02
              M
              Matzez(28 omdömen)
              Köpte en MacBook från 2010 från Greentech. Fraktiden angavs till 2-9 dagar. Det tog 7 dagar från beställning tills jag kunde hämta ut den. Inte det snabbaste, men inte heller det segaste. Så tiden och paketet datorn kom i var helt ok, så detta omdöme baserar sig på produktens skick. Jag var fullt medveten om att datorn var begagnad och inte i nyskick. Så här står det på deras hemsida om just den här produkten: "Någon buckla i chassi, märken eller repor på skärmen, dock inget som påverkar funktion." Ok. Inte så farligt med andra ord. Eller? För det första så ser chassit ut som någon har tömt den på all elektronik, och sen tvättat chassiet i en tvättmaskin. Sen när programmet var färdigt, så körde personen den en gång till. Det finns 2 st decimeter långa repor på undersidan ( jag tycker inte det är så farligt, för det ser man inte ). Men det tråkiga är att det finns gott och väl flera hundratals, om inte tusentals små repor över hela chassiet. Vet inte om det är några stycken som Greentech menar. Sen har skärmen en ljuspunkt som är ca 1 gånger 1 cm, vilket enligt Greentech "inget som påverkar funktion". Näe är man blind så är det säkert inget som påverkar funktionen. Nu efter 1 dags användande så stängde datorn ner sig. Satt och arbetade då det plötsligt hände. Ungefär som när man drar ut en nätsladd ur väggen. Intressant att se hur Greentech löser detta. För dom kommer väl göra det eftersom dom skryter med att dom har Sveriges nöjdaste kunder? Funderar på att häva köpet.
              Arrow Direct svarar:2015-12-03
              Hej! Vi beklagar detta! :-( Det låter som något fallit mellan stolarna vid sista test/installation. Modellen har som angivet ett hårdare slitage än normalt men självklart inte i nivå med vad du beskriver. Du är välkommen att kontakta oss för byte eller retur. Väl mött! GREENTECH
              2015-02-11
               p
               p3113(3 omdömen)
               Jag köpte en maximalt två år gammal begagnad laptop för omkring 25 % av nypriset. Jag beställde på torsdagen och på måndagen kunde jag hämta ut paketet. Skicket var utmärkt och det syns knappt att den är begagnad. En ny ser inte bättre ut när man använt den 14 dagar. Priserna hos Greentech var klart lägre när jag nu jämförde likvärdiga produkter mot Inrego (där jag handlade förra gången och också var nöjd) och Misco refubished. Dock slutade det med att jag köpte en ännu billigare modell, fast med bättre CPU, som Greentech har utförsäljning på.
               Sida 1