Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Ej verksam

Vidare information visas ej p.g.a. nedanstående orsak

Detaljerad information Hemmakocken har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2016-07-21 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  Leveransen gick i och för sig snabbt och bra men returer är de totalt värdelösa på. Det dröjer flera dagar innan de orkar hämta ut returen, de struntar i att skicka en ny produkt och trots påstötningar så hör de inte av sig. Totalt nonchalanta. Det var först när jag vägrade betala fakturan (som fortfarande var på hela beloppet!) som de ändrade på slutsumman.

  Dessutom har de haft en förstasida med 20 % på alla Patinaprodukter i över ett år nu, de bara döper om rubriken lite. De fattar visst inte att det är ett brott mot marknadslagen som förbjuder sänkt pris så länge.

  Jag rekommenderar verkligen inte det här företaget.
  3 år sedan
 • Mycket bra
  Leveranstiden var inte den bästa, men de var billigast och varan kom fram efter några veckor i gott skick. Under tiden gick det bra att kommunicera med företaget, även om de ibland var lite väl optimistiska i sina tidsuppskattningar.

  Bra betalalternativ (faktura utan extra kostnad), inte alltför dyr frakt, stort utbud och låga priser.

  Rekommenderas, med brasklappen att jag inte testat deras reklamations-/garantisystem, då jag inte haft några problem med mina varor från dem.
  3 år sedan
 • Dålig
  + Bra priser och sortiment

  - Leveransen tog 15 dagar från att jag skickade min order tills det att paketet hade kommit fram till mitt utlämningsställe.

  - Ingen kontakt via mail.

  - Inget sändningsnummer.

  - Klarna faktura via mail

  Skulle inte rekommendera att beställa från detta företag om man ska handla online eftersom det finns många företag med mycket bättre service.
  4 år sedan
 • Perfekt
  Lade beställning på pepparkvarn och knivslip 18.30 den 22 december och kunde hämta ut kl 09.00 dagen efter. Hemmakocken räddade julen! Grym service och klart billigare på många varor.
  6 år sedan