1.7 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2016-10-14
  T
  Terzy(17 omdömen)
  Har bara dåliga erfarenheter Flyttade till hus och köpte flertalet möbler på jysk och det slutade med att 5 av 7 var defekta. Har även erfarenhet att paket står på terminaler när man kunde fått paketen samma vecka. Sedan hävdar 4-8 dagar, vist så står det men det är ju tråkigt att det ska vara ett argument i stället för att lösa att det stått och skräpat i flera dagar utan att bli utkört
  2016-06-19
   s
   slipenhenrik(1 omdöme)
   Har handlat en soffa av Jysk Umeå och upplevelsen har varit allt annat än bra. Beställde och betalade soffan i slutet av Februari och när den levererades var en del feltillverkad och behövdes bytas ut. När leveransen ej dykt upp efter 6 veckor, trots upprepade vänliga förfrågningar om när jag skulle få grejerna, så blev jag less och sa att såhär kan det ju inte få vara! Då erbjöd Jysk att beställa in en helt ny soffa istället för reservdelar samt att kompensera mig med ett presentkort. 3 veckor senare besöker dem igen för att handla med presentkortet samt fråga var den nya soffan är då det återigen dragit ut på tiden. Det visar sig då att dom har tre stycken soffor i lager men ingen har kontaktat mig om att detta. Dessutom är presentkortet av någon anledning spärrat och personalen vet ej hur de ska hantera detta utan måste kontakta huvudkontoret. De tar mina uppgifter och ska kontakta mig senare under veckan med svar. Jag har nu en hel och fin soffa hemma men svaret om presentkortet saknar jag fortfarande trots att det gått mer än två veckor sedan det samtalet. På grund av denna upplevelse rekommendera jag att man handlar någon annanstans än Jysk.
   2015-12-29
    R
    Rewicet(19 omdömen)
    Kanonbra service på Jysk Skara, Skövde däremot mindre bra...
    2015-02-02
     V
     Veckans(81 omdömen)
     Höjer och sänker priser regelbundet på samma produkter. Köp aldrig något såvida det inte är "rea". Väldigt varierande kvalitet på grejerna. Sängar soffor m.m. verkar vara bra men stolar, hyllor är ofta skräp. Personalen kan vara ganska dryg och otrevlig. Deras köpvillkor kan förbättras mycket.
     2014-07-05
      mittiprick(57 omdömen)
      Har på sistone handlat stolsdynor, madrasser och campingstolar. När vi idag packade upp dynorna upptäckte vi att banden som håller uppe nackstöden var av annan färg på en av dynan. När vi köpte campingstol i butik så var ett av banden som var fastsydda i nackstöden tvinnat (felsytt). Konstiga smågrejer som gör att man undrar vad som händer vid tillverkningen. Även märkligt när varorna skulle levereras. Från Jysk fick vi att vi skulle vara nåbara mellan kl 10-14. Redan Kl 07.20 ringde fraktarna och sa att de var på gång. När jag då sa att jag inte hade tid och att de får återkomma under den tid som var avtalat (hade startat upp jobb som inte kunde avbrytas så att jag skulle få mer tid senare för att kunna åka hem) får jag svaret "då vet jag inte när vi kan leverera". Då jag surnar till efter det svaret och tydligt påpekar att jag inte kan komma ifrån och att det därmed är det avtalade som gäller ger de med sig och säger att de skall höra av sig under den avtalade tiden. Detta visade sig sedan inte stämma då de framåt kl 1500 åker hem till oss och packar av grejorna framför garaget utan att ringa i förväg. Inte heller där fungerade det helt hundra alltså...
      2014-04-15
       SirMacke(428 omdömen)
       Helt ok
       2014-03-31
        C
        Crille_joo(5 omdömen)
        varierande kvalitet till varierande priser. Men prisvärda på mycket tex kuddar och täcken.
        2014-03-30
         f
         farmor-cn(19 omdömen)
         De har varierande kvalitet på sina varor, men eftersom man kan besöka någon butik för att känna på kvaliteten är det ändå möjligt att undvika de sämsta. Skulle inte beställa något härifrån via nätet innan jag först kollat i butik. Butikerna verkar dock oftast vara underbemannade, så det kan vara lite tidsödande att försöka få tag på någon personal om man skulle vilja ha hjälp.
         2013-10-08
          d
          dreammastr(21 omdömen)
          Har köpt möbler från Jysk ett par gånger, och blivit besviken varje gång. I regel får man inte valuta för pengarna. Om man tänker sig något att ha en kortare period för att sen slänga så fungerar det, men det mesta håller inte mer än ett år eller så. Andra varor än möbler är väl ungefär att man får vad man betalar för. Billigt är i regel billigt av en anledning, i varje fall när det gäller Jysk.
          2013-07-18
           JeMo(6 omdömen)
           Att handla från Jysk (hemsidan) är lite som att spela roulette, ibland vinst, ibland förlust. Vår senaste leverans var nästan helt perfekt - tog tre dagar, levererades i tid av trevliga killar, våra kollin var hela och rena. (Bland annat soffa) Däremot var en dragkedja till soffans överdrag trasigt, ringde och reklamerade dagen efter. Två veckor senare hade centrallagret fortfarande inte skickat ut ny produkt till närmaste butik för avhämtning. Till slut åkte min man till butiken och det visade sig att vi kunde få en från deras lager ändå, tur i oturen. Förra gången beställde vi säng som levererades på fel tid, av otrevliga killar, mitt i vintern och de ville inte ens bära in den i trapphuset. Visade sig att kolli var skadat, jag fyllde i detta men fick ingen kompensation ändå. Både madrasser och säng var kantstötta och smutsiga, bäddmadrassen har vi kastat då den aldrig slutade lukta konstigt.
           2010-09-17
           Redigerades 2013-06-22
            C
            Crivler(54 omdömen)
            Relativt värdelös kvalité på det mesta i möbelkategorin, endast textilvaror håller oftast måttet. Dock har MAGNUS hög stolen hållit ett tag nu! Min bror hade en bäddsoffa som själva sängen man drar ut i princip var ihophäftad med kartongtunn trä, gick sönder väldigt lätt, fast pengar fick han tillbaka iaf. Hade även kontorstolen OSCAR, totalt värdelös kvalité, skinnet pajjade och t.o.m. ett ben gick av! För min bror som hade en likadan gick den av på mitten. Sammanfattning: Är du ute efter möbler, kolla först upp kommentarer och liknanade om den specifika möbeln, vänd dig annars till IKEA! Textil brukar somsagt vara bra.
            2013-05-01
             T
             Triton242(65 omdömen)
             UNDVIK deras "möbler". Köpte deras vitrinskåp Hamton. Det är skevt, dålig passform, låsanordningar som är riktigt dåliga, glaset klarar inte många kilo innan det börjar bågna. gängor som inte är bra. Sedan ändrar de priset hela tiden på vissa av sina varor så man känner sig härligt grundlurad. Kommer avbeställa mitt andra vitrinskåp jag beställt av dem och kommer ALDRIG mer handla en ända pinal av de. Visst det är ofta billigt men det blir ofta dyrare än att köpa något ordentligt på en gång.
             2013-01-11
              P
              Percys(25 omdömen)
              Vi köpte säng och resårmadrasser här nyligen och hade ingen bra upplevelse. Det började med att dom drog hela summan(ca 5000) sedan reserverade dom dessutom samma summa så att vårat saldo hamnade på -3000. Dom skickade saker vi inte hade beställt och var inte hjälpsamma när vi skulle returnera. Väldigt besviken.
              2012-09-18
               engjohan(24 omdömen)
               Bra: billiga! Dåligt: ingen bra kvalité!
               2011-12-06
                S
                ScoobyBear(646 omdömen)
                Sängkläder, gardiner, mattor mm. är utmärkta för priset. Möbler bör man däremot köpa på annat håll. Det räcker med att bara titta och känna på dem så inser man att de inte håller någon vidare kvalitet.
                Sida 2