• Healthme

    (47)

  • se
eforce
eforce

31 omdömen

OK
en månad sedan

Ovanligt långsam leverans troligen pga att de använder sig av PostNord. - Beställning: Fredag 1/7 - Lämnar lager: Måndag 5/7 - Fortfarande ut och snurrar med posten: Söndag 10/7 Tråkigt att de inte kan leverera beställningen inom 3-5 dagar från att varan lämnat lagret som de lovar på hemsidan. Men det beror nog som sagt mest på att de använder sig av PostMord som leverantör. Nu får jag vara utan produkten jag beställt på semestern.

Usel
3 år sedan

V A R N I N G! Skickar ut påminnelser fast du betalt, en ny avgift var 7:e dag på 180 kr. I varje påminnelse står det att ärendet kan eskaleras - som ett hot. När du ringer så sitter någon fejkat förvirrad person och försöker räkna på din faktura och säger att "ärendet går till kronofogden imorgon om du inte betalar" OM du betalar måste du göra det samma dag. Jag betalade i ren skräck och de skickar FORTFARANDE fakturor med hot om inkasso samtidigt som deras kundtjänst mailar olika summor som ska betalas samt olika summor som ska ÅTERbetalas och omvandlas för varje mail man skickar. Har anmält detta företag till konsumentverket!

Usel
4 år sedan

VARNING! Lurar kunden! Gör reklam för prissänkt produkt på 90 kapslar, men se upp man får bara 30 st. De kollar även upp en på kreditupplysning.

Gästanvändare
Gästanvändare
OK
6 år sedan
Via butik

betalningsalternativ är det ända dåliga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b
bjorn.stenborg

22 omdömen

Usel
6 år sedan

Varning! Bedragare! Tar beställning och tar betalning, men skickar inga varor. Svarar inte på mail och telefonnumret är avstängt.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
6 år sedan
Via butik

snabb leverans .Allt är okej

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
7 år sedan
Via butik

Leveransen kom inte! Jag hoppas varorna kommer fram..Ej Rekommenderas.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
7 år sedan
Via butik

Leveransen kom senare än angivet.

Betyg köpupplevelse

2.8OK
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Nya Valvet Logistics AB

Organisationsnr: 556870-0727