Butik i Stockholm City
Infinitygaming (speldatorer)
Faktura / delbetalning

https://www.greattech.se

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Företaget har inte aktiverat visningen av utökad företagsinformation
Detaljerad information Greattech har fått betyget (7.94)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Ny kund första gången jag handlar här men verkligen inte sista

  + Priset på spelburkar
  + inga no name/okända delar i datorerna bara kända som jag hade valt själv att bygga med om jag inte hade köpt en färdig
  + priset igen, blev billigare med en färdig burk än att bygga sj med samma delar
  + leverans på 3 dagar till Preem ombud posten
  + härlig support och detta menar jag verkligen. fantastiskt

  Nu till minus

  - inget. allt var bra! :)
 • Usel
  2 mån sedan
  Varning för BLUFFÖRETAGET Greattech!

  Det hela började med att jag skulle skicka upp min sons dator för felsökning av Grafikkort.
  Fick mejl om att det har blivit en transportskada på emballaget.
  Okej sa jag och trodde dom reklamerat Datorn/emballaget, vilket dom inte gjort för att dom sa att det är meningslöst att reklamera till Postnord.
  Så dom anklagar först mig för dålig paketering av datorn, var inget fel på paketeringen, gjorde allt som stod i min makt för att paketera så väl som möjligt.
  När jag ringde och frågade om paketering sa dom att det går bra med vad som helst att vira runt datorn.
  Men jag gjorde mycket mer än att bara vira runt lite papper på datorn.
  Och sedan sa dom att det skulle ändå inte blivit något reklamationsärende på grund av damm i datorn.
  Men som jag sa så har jag gjort rent den efter ett halvår, och en dator ska klara lite damm, datorn är bara 9 månader gammal.
  Så efter andra, tredje mailet så sa dom att dom kunde fixa datorn för 4500kr, var mycket skador i datorn grafikkortet var löst och trasigt, viket det varit från början, det var därför jag skickade upp datorn i första hand
  samt alla fläktar trasiga, ramminnet trasigt, och det luktade rök.
  Som företag reklamerar man alltid trasigt emballage, när man tar emot det.
  Till slut så går dom med på att reklamera och skickar två bilder vilket Postnord inte godtar som bevisning, säger till datafirman att skicka mer bilder, vilket dom inte gör.
  Pratar med han som har hand om ärendet på posten, han säger att han skickat flera email till Greattech men dom svarar inte, jag får han till och med att ringa, men ägaren svarar inte på det heller!
  Efter ett antal email fram och tillbaka så säger Greatech att ärendet är avslutat.
  Får sedan reda på att dom ska ha 1300 i felsökningsavgift plus fraktkostnad betald av mig.
  Säger att dom får skicka tillbaks datorn och att jag betalar ”motvilligt” bara för att få hem datorn.
  Men då säger dom att dom inte kan skicka datorn för att emballaget är trasigt och kan därför inte skicka den. De hävdar också då att de inte har eget emballage att tillgå till förpackningen.
  Jag bor 50mil från Stockholm, men det bryr dom sig inte om, får till svar om jag inte hämtar datorn så slänger dom datorn efter 3 månader.
  Som tur var fick jag hjälp med att hämta den.
  Ägaren är en 24åring som gömmer sig bakom email och skypar vad dom anställda ska svara på och inte.
  Helt omöjligt att få kontakt med honom via telefon, utan hänvisar enbart till email.
  Så nu har jag anmält företaget till Arn och har kontakt med TV-programmet Plus och dom låter intresserade att kolla vidare på detta.
  Har även kontaktat ett flertal tidningar om detta.
  Sitter i en omöjlig sits mellan detta skämt till Datorfirma och Postnord.
  Roligare kan man ju ha det än att sitta fast mellan dessa två företag som bara skyller på varandra.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Handlar det om speldatorer är mitt absolut första val Greattech nu! Sinnessjuk bra priser och deras härliga support. 10/10/10!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Inte dåligt med 2 dagar lev på min gaming dator. Man ska inte heller klaga på deras otroliga priser och superb service
 • Usel
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Otroligt dålig kundtjänst och riktigt otrevligt bemötande. Dålig på att svara både på epost (tar upp till 3-5 dagar innan ett svar) och telefontider. Man får inte prata med verkstaden/supporten direkt utan får prata med en kundtjänst som blir någon form av medlare vilket gör att ett ärende tar oerhört längre tid.

  Riktigt dålig goodwill och tar inget ansvar. Försöker skylla från sig på kunden som blir behandlad riktigt illa! Undvik!
 • Hej,

  Vi har tagit del av denna feedback och undersökt ärendet.

  Supporten (mail) svarar alltid inom 48h (vardagar). Oftast sker detta direkt inom ett par timmar.
  Dock kan ärenden där tredje part är inblandat som transportbolag/extern verkstad där vi väntar på svar ifrån fördröja svaret då man måste invänta svar från tredje part. Vanliga frågor/ärenden som hanteras direkt av supporten besvaras oftast direkt.

  Just detta ärende är inget garantiärende utan produkten har fysiska skador, kostnadsförslag tar därför längre tid att få fram då detta hanteras utanför ordinarie rutin genom tredje part mot exempel vanlig garantiärenden som tar normalt 2-5 arbetsdagar.

  - GT

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Väldigt hjälpsam support trots mina nybörjarfrågor. Galet bra priser och snabb leverans. Tog knappt 2 dagar innan jag hade datorn hos mig.
 • 2017-01-22 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt okej företag. Datorn håller än idag och prestera som den ska. . var ca 1.5år sedan jag köpte den. Vet inte hur det är med leveranstider idag, men när jag beställde min så tog det drygt 3 veckor vilket dra ned betyget. Krångligt att få kontakt med dem till viss del.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställde dator under julrushen. Kom snabbare än väntat. Allting snyggt o prydligt monterat.
  mitt tangentbord hade inte kommit in men de löstes snabbt och ett annat skickades.
  Supporten ger bra och snabba svar.
  Kan bara säga att jag har rekommenderat många att köpa dator på här när de e tid att uppdatera.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Jag gjorde en beställning från Greattech den 28 Juni 2016 på en speldator för en totalsumma på 11,719kr. Valde att ta betalningen på en faktura. Fick datorn hemskickad i hyfsad tid och allt fungerar som förväntat. Dagarna gick och till slut anlände en faktura ungefär 14 dagar senare med en summa på 28,000kr. Kontaktade Greattech via e-post och fick snabbt svar att det var ett tekniskt fel hos Svea Ekonomi som behandlade fakturan och fick klara upplysningar av Greattech att jag skulle ignorera felaktiga fakturor tills vidare.

  Någon vecka senare får jag tre fakturor hemskickade med tre summor på 9,000kr samt ett inbetalningskort med en straffavgift. Kontaktade Greattech igen på telefon men fick inget svar så vänder mig till e-post igen. Det svar jag fick var "Vi har tidigare bekräftat med dig att du inte behöver betala någon faktura med fel belopp. Varningen du fått är en automatisk försändelse skickat och inget som vi skickar ut manuellt. Varken ränta eller annat kommer du behöva betala".

  Jag tyckte att det kändes betryggande och fortsatte att vänta. Ite långt efter kom mardrömmen. Ett brev från Kronofogden med samma belopp men en enorm straffavgift som fått totalsumman till 30,000kr. Jag spenderade hela dagen att få både telefon och epost-kontakt med Greattech men ingen svarade, och på deras telefonväxel hörde jag bara en röst på Engelska som meddelade att numret inte är i bruk.

  Efter spenderat hela dagen i telefonkö med Kronofogden och med Svea Ekonomi så fick jag veta att det inte finns något som kan göras eftersom det hade gått så pass lång tid. Men jag blev rekommenderad att bestrida anmälan från Kronofogden samt att samla alla bevis på köpet för eventuell kallelse till tingsrätten. Så med deras uppmuntran bestred jag Kronofogdens anmälan och samlade både kvitton, orderbekräftelser och utskrivna sidor från min konversation med Greattech på e-post där det nämns klart och tydligt att jag inte ska behöva betala några som helst fakturor med felaktiga belopp och att allt detta orsakats av ett tekniskt fel hos Svea Ekonomi. Visst må det vara Svea Ekonomi som skickat ut felaktiga fakturor, men det är Greattech som bad mig att strunta i fakturorna tills Kronofogden blev inkallad. Det verkar inte vara någon som helst kommunikation mellan Greattech och Svea Ekonomi.

  En kort tid efter fick jag meddelat att med anledning av mitt meddelande om bestridande som inkommit till Kronofogden så hade sökanden återkallat anmälan och målet är nerlagt. Ringde Svea Ekonomi igen här om dagen för bekräftelse och där sades det att Greattech fortfarande inte varit i kontakt angående mitt ärende, och enligt Svea finns fortfarande ingen skuld i deras datorer sen anmälan till Kronofogden lades ner. Vet inte vad det är för fuffens Greattech pysslar med.

  Under följande veckor hade jag ett ombud som tog över ärendet och såg till att inga skulder fanns kvar hos Kronofogden och Svea Ekonomi.

  Den riktiga fakturan på 11,719kr anlände ett halvår senare som originalt skulle vara en vanlig 14-dagars faktura från Svea Ekonomi. Varken kompensation för sveda och verk eller en ursäkt från Greattech under dessa sex månader. En riktigt God Jul får ni ha det och jag hoppas att ni är riktigt skadeglada.

  Detta var en helt oacceptabel erfarenhet, orimligt och oförskämt beteende från Greattech och definitivt sista gången jag gör ett köp från dem.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Handlat nästan alla mina datorer till både mig samt släkten här under 6-7 år.
  Underbar support alla gånger jag behövt använda det med superbra priser. Det är billigare att köpa en färdig dator härifrån än att bygga själv med riktigt bra fokus på bygget/kabeldragningen.
 • Usel
  1 år sedan
  Eftersom Greattech tog bort mitt förra omdöme får jag väl skriva ett nytt.

  Mitt första mail skickade jag 5:e Oktober 2015 och förklara att datorn inte fungera som den skulle, fick aldrig något svar! Provade ringa säkert 20 gånger och kom alltid fram till en telefonsvarare. 16:e Maj 2016 gav jag Greattech sämsta betyg på Prisjakt eftersom dom ignorera mig. 17:e Maj får jag svar utav dom att dom ber mig ta bort det dåliga betyget för dom hade inte gjort något fel stod det i mailet, jag tog aldrig bort betyget utan dom kontakta själva Prisjakt och lyckades få bort betyget! Då tänkte jag att jag ger dom en chans till och ringer in till dom den 23:e Juni och dom svarar :) Men killen i supporten sa bara åt mitt att skicka ett mail till dom och förklara vad det var för fel på datorn samt kund och order nummer vilket jag också gjorde och jag skulle få svar inom 48h (Visste att jag skulle få vänta extra pga midsommar) Idag den 6:e Juli och dom ännu inte svarat.

  Jag kommer aldrig någonsin handla här ifrån igen, nu tänker jag vända mig till dom seriösa butikerna som jag aldrig har haft strul med när saker har gått sönder förut, anledningen att jag köpte Greattech var att dom var billigare men som jag nu inser att de var det inte värt! /Daniel
 • Hej,

  Vi kan aldrig ta bort ett omdöme, det gör Prisjakt om omdömet bryter mot deras medlemsvillkor.

  Kundtjänsten har öppet (telefon växel) vardagar 11-14.00. Ringer man utanför dessa tider kommer man till telefonsvararen. Under våra öppettider kommer alla samtal fram.

  Har man fel på sin produkt ska man antigen ta kontakt med oss genom telefon eller mejl för information. Har man redan pratat med telefon kundtjänsten behöver man inte längre mejla oss utan returärende ska skapas från kundprofilen på hemsidan. Vi återkommer sedan med förbetald retursedel/info.

  I övrigt besvaras alla mejl dagligen, dock senast inom 48 arbetstimmar.

  Du är välkommen med returärende om felet kvarstår på din produkt.

  - GT

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter att ha beställt min dator tog det knappt 2 dagar innan jag fick den, det var lätt att få igång den etc etc, men ca 2 veckor började fläkten att göra ifrån sig oljud vilket blev värre med tiden, sedan så frös datorn flera gånger. Jag skickade tillbaka den eftersom det är 60 dagars ångerrätt hos dem (vilket de ändrat till 14 dagar) men jag köpte den när det var 60 dagars så vi får se om de säger till något.

  Jag ska vänta med att vad de har att säga om datorn, om de ska fixa den och skicka tillbaka eller om allt är klart och att jag kan leta efter en ny dator, sen kan jag ändra på mitt betyg efter det.
 • Hej,

  Vi hade under en period 60 dagar ångerrätt (pilottest) utöver 14 dagar ångerrätten.
  Villkoren för 60 dagar ångerrätt är samma som 14 dagar, produkten ska vara i oförändrat skick.

  Vi kan tyvärr inte ta din dator du har använt under 58 dagar på ångerrätt, då är produkten inte testad utan använd. 60/14 dagar ångerrätten har villkor som man behöver uppfylla enligt lag. Är det fel på din fläkt går det bra att skicka in den på garanti till oss med förbetald fraktsedel från oss.

  - GT

 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt outstanding! En toppen butik som jag definitivt kommer handla ifrån igen och rekommendera till alla. Väldigt väldigt nöjd med min Infinity GT2 dator. 3 dagar från order tills paketet fanns hos ombudet!
 • 2016-02-09 - Karatas Group AB (559034-9816) tog över verksamheten från Greattech Stockholm AB (556851-5885).

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jättebra butik att handla hos. Datorn kom till oss enligt överenskommelse innan Jul. Kanon e-post support som hjälper gärna till vid olika önskemål. Självklart återkommer jag vid e.v strul men förhoppningsvis slipper vi det. Blir en fin julklapp! Snart blir det nya beställningar på tillbehör.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Väldigt enkelt att beställa med snabba svar från kundtjänst. Inga krångel, riktigt smidigt med Klarna faktura. Fick ett riktigt professionellt bemötande från supporten trots mina nybörjarfrågor.

  Nöjd kund med supersnabb speldator :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Kan nog vara den mest prisvärda datorbutiken i hela Sverige. Köpte en dator, GT-3, för 14k när samma dator med samma specs skulle kosta ca 16k hos inet, komplett eller webbhallen. De snålar heller inte på nätaggregaten som de andra butikerna gör. . T.a.v.d kan man köra med sli eller cf i framtiden. Prisvärt, framtidsvänligt.
  Killarana i butiken var också trevliga och kunniga. Tyckte om dem. Datorn som jag fick var ett gediget datorbygge, faktiskt. Jag har inte stött på några problem men om jag skulle så kan man manvända den 2;åriga garantin som ingår. Tror den är bra, iaf bättre bättre än andra stora butikers garanti. Det är butiker som Greattech som konkurrerar med jättarna. konkurrens är bra. Kommer nog handla från den här butiken i fortsättningen, butiken ligger ju centralt till.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Skapade min första beställning på greattech.se efter rekommendation av en kollega. Registerade mig på prisjakt ifall att .............. men jag blev positivt överaskad med extremt snabb leverans och bra priser på datorer. Tog knappt 20 timmar innan jag kunde hämta paketet. Perfekt för lanseringen av Sim city! Fick även 2st spel på köpet. Smidigt med www.infinitygaming.se för drivrutiner om man inte använder sig av dvd-brännare och slipper leta hos amd. Hälsningar Neion
 • Perfekt
  5 år sedan
  Hej. Har inte mycket att säga. Beställde en dator för ca 1 timma sedan och fick precis en förhandsbokning från posten med kollinummer.

  Har inte behövt använda mig av supporten eller kundtjänsten men när jag väl har gjort det så återkommer jag.

  Bra priser med bra hemsida.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Otroligt nöjd med den service som erbjuds. Lätt att beställa på nätet, j*vligt bra priser på datorer, snabb leverans och smidigt med kontakt genom chatt hjälpen.
  Beställde en Gamer Infinity Fusion för avhämtning från butiken med ett par hörlurar som dom inte hade i lager. Kunde hämta ut allting ca 2 dagar efter beställning.
   
  Värt att nämna är att mina vänner tidigare har bra erfarenhet av företaget och därför blev valet greattech.se.
  Super trevlig personal i butiken och tack för påsk godiset. GLAD PÅSK :)
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Hej! Själv beställde jag en dator på greattech för ca 1 ½ månad sen. Leveranstiden lovade sig själv och jag är väldigt nöjd med datorn. MEN, När jag fick datorn, så var allt monterat i ett Coolermaster 430 elite chassi. Där ska en LED lampa lysa, men det gjorde det inte på min. Så jag har försökt att ringa dom. När jag först försökte ringa dem så sa dom att deras växel skulle öppnas nu i måndags ( 5/3 - 2012 ) Har ringt dom ca 2 gånger per dag men ingen svarar.

  Både nöjd och besviken.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Köpte en gaming datorn och är väldigt nöjd. Allt funkar, och det kom inom förväntat leveranstid och med klart installerad software och drivers. Jag ger inte 10 stjärnor för leverans kostade 295 till post ombud. För detta pris skulle datorn skickas hem.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Ni har verkligen lyckats förvåna mig, hade inga större förväntningar då man har läst lite om er men ni har verkligen lyckats! Köpte en dator / skärm 22tum samt högtalare, hämtade ut allting idag men fick då en 24tum skärm utan kostnad eftersom min var slutsåld.
  Behövde inte betala ett öre extra! Nu hoppas jag att allting fungerar i flera år :) :) fick även datorn mycket snabbare än vad som står på hemsidan. ++++
 • 2012-01-02 - Notis: Greattech Stockholm AB (556851-5885) tog över verksamheten från (enskild firma).

 • Perfekt
  6 år sedan
  Nu var det dags för uppgradering av datorn och valet blev greattech för en ny gaming dator, har sen tidigare köpt ett grafikkort till pang pris genom sweclockers tråd och då fungerade allting prima.
  Hoppas nu på en lika god och bra service som jag fick för ca 1 år sedan.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Datorn är väl ok hittills. Som andra sagt så lär det visa sig när det kommer till problem med datorn och då har jag inte så mycket hopp om supporten. Verkar väldigt virrigt där borta. Första gången jag ringde var för att se om datorn hade börjat sändas då ingen ändring hade skett på min order på hemsidan och efter 2 mail utan svar och även ett meddelande på "chatten" på deras hemsida - då hade dom varken sett mina mail och personen jag pratade med visste inte ens vad chatten var för något. Sen frågade jag om det var trådlös åtkomst på datorn vilket jag fick svaret "ja det är det, men det ska man inte använda sig av om man ska spela". Nu är datorn här och till min förvåning(inte alls) så finns det ingen trådlös åtkomst på nätverkskortet. Ringde in idag igen för att fråga om det och personen jag pratade med den här gången kunde inte förstå varför personen innan kunde ha sagt att det var det. Och utan förvåning såklart så var det inget som kunde göras åt det utan det var bara att tacka och ta emot och gå och köpa sig en sticka för 300-700 kr :-) Kanon! ...

  Vad gäller frakt så var det ok men ändå väldigt besviken då trådlös åtkomst skulle vara väldigt väldigt uppskattat.
 • Perfekt
  6 år sedan
  bara massa + jag snurrade till det lite, men det löstes snabbt och smidigt efter att ha kontaktat deras kundtjänst :) så jag kommer absolut att återkomma :)
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Snabbt svar på mailfråga, snabb leverans på vara till ett fantastiskt pris (6970 som nedan).

  Det är klart att en butiks värde till kanske störst del mäts när det väl blir problem men hittills är det utmärkt.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Snabb leverans av DHL, välpackat paket, chokladtomte :D Billigt pris, köpte förövrigt ett HD6970 för 2400:-
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Jag beställde 2010-08-12 ett grafikkort (Asus GeForce ENGT240/DI/512MD5 512MB) som var på Sommar REA t.o.m. 2010-08-15 (senare förlängt till 2010-08-31) för 820 kr.
  Varan hade lagerstatus: Leverantören 2-7 dagar.

  Efter 7 arbetsdagar så hade dock ingen leverans skett.
  Jag skickar därför en fråga om leveranstid till företaget via e-post 2010-08-23.
  Men svaret uteblir, så jag kontaktar istället företaget via telefon 2010-08-25.

  Företaget talar då om att varan har utgått, och att andra leverantörer har varan, men att det kommer ta lång tid att beställa.
  Jag meddelar då att jag önskar avbeställa varan, och företaget annullerar då direkt min order, samt berättar att det kommer att ta 5 dagar innan pengarna återbetalas till mitt bankkort.

  Företaget talar även om att de via e-post har meddelat mig 2010-08-13 om att varan har utgått, samt att de har svarat på mitt e-postmeddelande som skickades 2010-08-23.

  Företagets e-postmeddelanden har dock inte nått mig.
  Det enda e-postmeddelande som jag har fått ifrån företaget, är orderbekräftelsen i samband med beställningen.
  Under samtalet med företaget så testade de att skicka en kopia på orderbekräftelsen, men det e-postmeddelandet kom inte heller fram till min e-postadress.
  E-post ifrån t.ex. andra företag har kommit fram under perioden, så troligtvis har/hade företaget, eller det företag som levererar e-handelslösningen något fel.

  Efter 5 bankdagar (2010-09-01) så kommer äntligen återbetalningen in på mitt bankkonto.

  Produkten ligger dock fortfarande kvar i webbutiken trots att den enligt uppgift har utgått.
  Priset har 2010-09-01 ändrats till 960 kr, men har nyligen återigen ändrats till 820 kr (KAMPANJ t.o.m. 2010-09-15, senare förlängt till 2010-09-30).

  Jag har istället köpt grafikkortet ifrån ett annat företag.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Greattech =mycket bra
  Har tidigare varit besviken på detta företag
  men har nu ändrat uppfattning helt o hållet trots en del strul
  i början av beställningen.
  så har dom nu ställt upp till 100 procent i alla lägen mycket bra mail kontakt även telefon kontakt
  så nu kan jag verkligen rekommendera denna firma
  jag känner mig otroligt nöjd med all hjälp jag har fått
  Tack Greattech mvh michael
 • Usel
  7 år sedan
  beställde en noctua NH-U9B på en onsdag, på deras sida står det laveranstid 1-2 arbetsdagar. På fredagen hade jag inte fått nån kylare och ringde och frågade hur det såg ut med ordern. Då fick jag som svar att de skickat ut ett mail där det stod att kylarren utgått, men ersatts med en ny. Det mailet fick jag aldrig. Jag väntade en vecka men kylaren dök aldrig upp. Efter en och en halv veckas väntande och otrevligt bemötande per telefon så avbeställde jag kylaren och vände mig till annat ställe, hoppas på bättre service och kortare leverans där i från. REKOMMENDERAS INTE!!!
 • Hej Theman197803.

  Tack för inlägget.

  Vi har normalt 1-2dagars leveranstid på varor vi har i lager.
  Om en artikel har utgått så kan vi tyvärr inte leverera den och kunden meddelas omgående. Artiklar vi inte har i lager skickas inom 2-7arbetsdagar.

  I ditt fall erbjöd dig en bättre samt dyrare produkt för samma pris men varken vi eller leverantören hade det i lager.

  När vi väl fick in kylaren (efter en vecka) erbjöd vi dig 4st Fractal Design 120mm fläktar utan extra kostnad.

  Med vänlig hälsning/Best Regards
  Greattech Stockholm

 • Perfekt
  7 år sedan
  Det här företaget får två tummar upp!! Deras kundservice är professionella, Vänliga och imponerande snabba på att svara.
  Jag beställde ett Sapphire Radeon HD5830 grafikkort. De hade tidigare haft en kampanj där de bjöd på frakten med DHL, men det missade jag, men då sa de att de skulle bjuda på det ändå.
  Jag behövde fler datorkomponenter (CPU, moderkort och RAM). De hjälpte mig väldigt mycket och svarade på frågor om vad som skulle funka ihop. De hade inte exakt de komponenter som jag ville ha, men de specialbeställde dessa hos leverantören åt mig. Priset jag fick låg dessutom under konkurrenternas på prisjakt.
  10 av 10!!!!!
  //Patrick
 • Usel
  7 år sedan
  Gjorde en beställning från greattech på en dator som tog 3veckor att få och inte fick man ens det man beställde och jag kan säga kommer aldrig mer att göra en beställning från greattech över huvudtaget, till och med en 10åring skulle kunna sätta ihop datorn bättre än vad ni gjorde.
  Bara massa krångel och som vanligt så skyller dom på DHL att dom har levererat fel vara till fel kund jo jo kyss mig där bak Har fan beställt 100gånger från andra företag där man använde DHL och har aldrig varit med om problem hos andra förutom greatech. Så ta och sluta skylla på DHL hela tiden.
  Rekommenderar ingen att handla från greatech.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Beställde ett grafikkort 2010-08-01.
  Men varken hörde heller fick något från greattech på 10 dagar.

  Skickade två mail till Order@greattech.se 2010-08-04 och den 2010-08-06 där jag frågade vad som händer och när mitt grafikkort kan tänkas komma.
  Fick aldrig svar på dessa mail.

  Men efter ett omdöme här och ett klagomål på fairshopping.se

  Så ringde greattech upp inom ca en timme efter mitt klagomål och minuter efter att jag postade kund,ordernr (vilket redan var medskickat från fairshopping) i en kommentar.

  Efter lite diskuterande så kom vi fram till att felet berodde troligen på att jag hade valt frakt,betalsätt DHL postförskott vilket dom nyligen hade ändrat till det rätta namnet som är DHL efterkrav.

  Pga det så kunde han ej se min order alls.

  Sen hade det grafikkortet jag beställde tagit slut i lager så vart erbjuden ett som kosta 100kr mer för samma pris samt fraktfritt.
  Nu en dag senare så kom mitt paket och dom hade även slängt med en billigare A4Tech Wheel 3D mus.
  (lager resning???) ;=)

  Så förutom mina två första mail så har jag full förståelse för att ordern försvann med tanke på ändringen i deras system.
  Sen att man fick med lite extra utan att be om det är ju alltid ett plus därav 9:an istället för 8.
 • Usel
  7 år sedan
  Beställde Sapphire HD5830 1GB hos Greattech för dom va billigast men saknar beställnings bekräftelse.
  Mejlade igår Greattech ang detta problem men inget svar, ringde nyss deras kundtjänst Support/order: 08-6044645 samma sak.
  Sätter betyg efter mottagen bekräftelse samt mottagen vara.
  Hitta inget om frakfritt fast jag valde DHL. / Wesman
 • Hej Wesman.

  Tack för inlägget.

  Förstod inte riktigt vad du behöver hjälp med.
  Saknar du order bekräftelsen på ordern?
  Har du kollat så att din mejl adress stämmer?

  Vi har både igår samt idag haft problem med Internet och strömmen på grund av regnet i Stockholm. Det är därför vi har haft svårt att svara på telefonen idag mellan 13-16.00. Vi brukar oftast svara på samtliga mejl inom 2timmar.

  Vi har fler är 40st HD5830 i lager och dessa skickas samma dag om kunden har lagt sin beställning innan kl: 15.00.

  Om du mejlar oss med ditt order numer till kundservice@greattech.se så ska vi hjälpa dig med ordern. Har vi gjort något fel så ska vi självklart åtgärda det på bästa möjliga sätt.

  Sen första Juni slutade vi med fraktfritt från DHL på grund av mycket missförstod.
  Vi erbjöd endast fraktfritt med DHL men många av våra kunder ville även ha fraktfritt från Posten. Det var inte möjligt så vi valde att ta bort fraktfritt för DHL också. Nu erbjuder vi kunden frakt från 29kr för DHL.

  Vi kommer diskutera detta när sommaren är över och se om vi kan få fram ett bra avtal från posten också. Då kan vi erbjuda fraktfritt för både DHL och Posten.

  Ha det bra :)

  Med vänlig hälsning/Best Regards
  Greattech Stockholm

 • Usel
  7 år sedan
  Tjena

  Jag beställde en pryl som jag tänkte hämta i deras "hämtlager". Eftersom jag inte hade en aning om vilka Greattech va så valde jag att betala på plats.
  Tänkte skit bra att "häntlagret" ligger i Farsta då det tar bara mej 15 min dit med bil. Efter att ha fått mail att jag kan hämta prylen beger jag mej iväg. När jag anländer så tycker jag det verkar lite suspekt att det ligger i en vanlig lägenhet, men jaja. Plingar på där det står något konstigt efternamn/Greattech väntar en stund innan jag plingar igen. Efter några sekunder öppnar en kvinna och tittar på mej konstigt. Jag frågar om det är här som det ska hämtas prylar. Nej säger hon du har kommit fel och tittar ännu konstigare på mej som om jag hade en snigel i pannan. Va fan?! tänker jag och vänder om.

  Ni får klara er utan mej som kund i alla fall!
 • Hej!

  Det måste vara ett missförstånd.
  För att lösa detta ber vi dig ringa kundtjänsten.

  Vår butik ligger i Gubbängens centrum.

  Besöksadress:
  Gubbängsvägen 102
  12245 Enskede

  Välkommen.

 • Perfekt
  7 år sedan
  Måste säga fast jag inte fått min vara än p.g.a slutsålt att Greattech gör ett riktigt bra jobb för att vara nystartat.
  Särskilt servicen där de svarade via email på knappa minuten. Priserna är det heller inget fel på. En tia till dem, då det verkligen känns efter attt ha fått väldigt bra support två gånger i rad att de oavsett förhållande jämt tar kunden före allt annat :).

  Heja Greattech!
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Man annonserar om fraktfritt vid order för över 1000:-, men när jag börjar lägga artiklar i kundvagnen märker jag att fraktfritt är bara om jag hämtar varan själv i deras lager.
  I stället kommer frakten bli dyrare än hos många konkurrenter och därmed total priset.
  Nej tack, tömmer kundvagn och går vidare till annan butik.
  /Tobbe
 • Hej TT,

  Tack för ditt inlägg.

  Vi erbjuder ALLA våra kunder fraktfritt när man handlar över 1000:- inkl moms.
  Men det gäller tyvärr endast DHL paket. Det är samma som Postpaket men då hämtar du ut hos närmaste DHL servicepoint istället. Leveranstiden är alltid 1-2dagar med DHL.

  Det beror helt klart på att vi har bättre avtal med DHL Express än Posten AB.

  Det är ALLTID kostnadsfritt att hämta varorna från vårt lager.

  Med vänliga hälsningar
  Greattech kundtjänst