Prisjakt

Omdömen(17)

Sorterat efter datum
m
miaandreasson

4 omdömen

Usel
2 år sedan*
Först så hade produkten som jag beställt utgått, men jag fick inget meddelande om detta utan fick kontakta företaget efter 7 dagar och fråga varför inte min väska kommit. Då fick jag istället beställa en annan väska. Att denna väska då blir flera veckor försenad får jag heller ingen info om. Vi har heller aldrig kommit överens om ett pris, då jag sa att jag inte tänker betala fullt pris för detta. Det slutar med att jag får en väska 4 veckor försenad, och jag får 200kr rabatt på den. Jag fick åka på två resor utan riktig resväska... Det är på tok för lite för dålig kommunikation och alldeles för lång leveranstid, riktigt uselt!
*Redigerades 2 år sedan
T
Tatari

6 omdömen

Utmärkt
4 år sedan*
Bra pris och skapligt snabb leverans.
*Redigerades 4 år sedan
G
Grön49

146 omdömen

Utmärkt
4 år sedan*
Lägsta pris och mycket snabb frakt. Gratis retur om det skulle behövas.
*Redigerades 4 år sedan
Utmärkt
6 år sedan*
Mycket nöjd med butiken! Snabb leverans och verkligen fin handväska till bra pris!
*Redigerades 6 år sedan
B
Brunsås

9 omdömen

Utmärkt
6 år sedan*
Fick varan på under 24h, makalöst snabbt. Bra priser! Jag är nöjd med allt. Rekommenderar
*Redigerades 6 år sedan
f
fogfi

2 omdömen

Utmärkt
7 år sedan*
Mycket bra kundtjänst som ringt upp mig när det blev problem men min beställning. Snabb leverans, resväskan fanns hemma hos mig inom 24 timmar. Hemsidan är enda minuset.
*Redigerades 7 år sedan
nyktro
nyktro

122 omdömen

Bra
7 år sedan*
Har bara lagt en (1) beställning hos dem och inte haft någon direktkontakt, men resväskan jag beställde levererades inom 24 timmar och kom väl förpackad. Tyvärr har hemsidan inte den bästa strukturen och sökfunktionen tycks inte fungera alls.
*Redigerades 7 år sedan
-SH-
-SH-

389 omdömen

Utmärkt
7 år sedan*
Trevlig butik med stort utbud, bra priser och snabba leveranser. Svarar på e-post, jag mailade om leveranstiden på en väska där det stod 5-7 dagar. Fick svar att det hade varit slut men precis kommit in. Ett mail senare och den var beställbar. Gjorde min beställning tisdag eftermiddag, fick en orderbekräftelse direkt och dagen efter ett mail om leveransen med en länk för att spåra mitt paket som jag kunde hämta ut ytterligare en dag senare. Drar av en stjärna för att plattformen för webbutiken känns lite ålderstigen men i det hela fungerade allt ypperligt. Nu är jag ingen storkonsument av resväskor (finns sådana?) men skulle inte tveka att återvända hit.
*Redigerades 7 år sedan
S
Sanfred

7 omdömen

Usel
8 år sedan*
Svarar inte på mail med fråga om en produkt.
*Redigerades 8 år sedan
I
IsaNor

1 omdöme

Usel
8 år sedan*
Förutsatt att väskan du köpt inte går sönder eller att du inte behöver kontakta deras support så är allting bra. TSA-låset på min epic resväska som under en fredagsnatt, så jag fick bryta upp den. Mejlade företaget under lördag morgon, och fick svaret på onsdag kommande vecka att jag inte skulle brutit upp väskan och skickat in den med saker i och allt. Har mejlat igen, men får ingen som helst respons. De tar inte ansvar och jag har ingen som helst garanti. Handla inte här.
*Redigerades 8 år sedan
o
o0o0o

20 omdömen

Utmärkt
8 år sedan*
Jag och sambon köpte varsin resväska på Väskan.com och är mer än nöjda! Vi hittade väskorna till ett billigare pris i en annan butik, ringde till Väskan.com och påtalade detta då de har en prisgaranti. Personalen var supertrevlig och serviceminded, infriade sin prisgaranti och vi fick väskorna än billigare hos Väskan.com. Affären gick snabbt, smidigt och personalen väl väldigt tillmötesgående/hjälpsam. Jag och tjejen kan varmt rekommendera er att handla hos Väskan.com
*Redigerades 8 år sedan
t
toffel22

6 omdömen

Bra
10 år sedan*
+ Billigt + Trevlig kundservice som svarar snabbt. - Kunde inte spåra min leverans då jag inte fick något kolli-id. - Fick ingen avisering när paketet kommit fram.
*Redigerades 10 år sedan
a
aik_putte

17 omdömen

Utmärkt
11 år sedan*
Bra sortiment, fick 20% rabatt pga rabattkod. Supersnabb levererans! Beställde kl 15:50, fick väskan 14:00 dagen efter!
*Redigerades 11 år sedan
U
Unregistered42611

213 omdömen

Utmärkt
11 år sedan*
Kan bara instämma med tidigare talare. Makalöst bra service! //Loofy
*Redigerades 11 år sedan
A
Audi_Quattro

12 omdömen

Utmärkt
12 år sedan*
Vill du ha bättre service och bemötande går man besöka något i stil med Harrods. Verkligen perfekt, snabb, billigt och jätte trevliga och serviceminded när jag ringde. 10+++++
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1
Betyg köpupplevelse