Omdömen(98)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Har handlat från Beautystore flera gånger, och det har aldrig varit något problem, varken med varan, fraktgods eller kommunikationen. Helt nöjd. Rekommenderar.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
9 månader sedan

Beställde Moroccanoil schampo och balsam, fick hem fejk produkter. Förpackningen stämde inte överens med mina gamla samt att det luktade inte alls som Moroccanoils produkter ska göra, konsistensen var även väldigt vattning. ALDRIG MER!

Goatmeal
Goatmeal

23 omdömen

OK
ett år sedan

Två år efter jag beställde Mach3-rakblad så börjar jag få e-post med erbjudanden och reklam, fullt med emojis och ord som "brow game". Förutom att jag råkar vara helt fel målgrupp för dessa utskick så tycker jag det är oseriöst, särskilt så här långt senare, och särskilt när jag inte begärt nyhetsbrev/erbjudanden. Bra kundtjänst som snabbt kunde hjälpa mig avregistrera och i övrigt okej butik utifrån produkterna.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
ett år sedan

Jag fick min beställningen snabb jag är mycket nöjd skulle köpa igen

t
tankerum

33 omdömen

Bra
Redigerades 2 år sedan

Hade sett en del negativa omdömen om Beautystore, om "fake parfymer, paket som aldrig kom fram & dålig kundservice", så blev lite nervös när pojkvännen köpte mina 2st Ariana Grande parfymer härifrån, men vad jag kan se på förpackning och känna på doften så är de äkta och paketet kom fram i tid till jul. Vet inte om jag hade "tur" och fick en positiv erfarenhet eller om de andra negativa omdömen jag sett stämmer, så läs olika recensioner innan du bestämmer dig för att handla härifrån.

S
SBN

3 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Beställde tidigt den 21 december och kom på eftermiddagen den 22. Mycket nöjd!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

KÖP INTE HÄRIFRÅN! Jag beställde produkter från beautystore och fick aldrig se röken av något paket. Jag kontaktade kundservice ett flertal gånger utan att få svar. Ringde även Postnord men de hade inte ens hört talas om mitt ordernummer. Mitt paket som jag har betalat för är spårlöst försvunnet. Extremt opålitligt företag som uppenbarligen bara vill lura av folk pengar. Absolut inget jag rekommenderar!

G
Garbo

2 omdömen

Bra
2 år sedan

Min leverans av tre produkter kom efter två dagar. Mycket snabb leverans. Var lite osäker då jag läst många dåliga omdömen här men för min egen del funkade det i alla fall utmärkt.

J
Johanna

1 omdöme

Usel
2 år sedan

Riktigt besviken! Hade beställt en parfym från Zlatan men fick istället ett deostick från Hugoboss som jag inte beställt. Vill nu såklart skicka tillbaka men 1. Jag måste betala för returfrakten, 2. Returadress finns ej att hitta utan man måste kontakta kundtjänst för instruktioner. Kundtjänst finns endast i mailformulär. Riktigt, riktigt dåligt! Kommer aldrig handla här igen och rekommenderar ingen att göra det.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 år sedan

Toppen🙏🤝 snabbleverans på bra parfym även ok pris. Tack😇😀👍

g
ghasem

8 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

SUPER SNABB. BRA LEVERANS 2 ARBETSDAGAR OCH UNDERBARA PRISER. STOR TACK

K
Krantzz

8 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Beställde Ferrari Bright Neroli och Noble Fig. Fick varorna dagen efter helt utan bekymmer. Rekommenderas!

b
bjosi

1 omdöme

Usel
3 år sedan

Köpte 2 varor men fick bara 1 levererad. Vid omgående kontakt med kundtjänst hävdade de fortfarande att de levererat 2 varor. Då jag betalade vid köp är det en ren stöld. Undvik att köpa här!

N
Nadya

1 omdöme

Usel
3 år sedan

Jag är inte nöjd med min köp. Jag beställde en Nina Ricci men parfymen doftar inte som den ska.

andreassofus
andreassofus

25 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

*Bra priser *snabb leverans *Billig frakt *Stort utbud Vad mer kan man begära? Inte sista gången jag handlar här.

Betyg köpupplevelse

2.8OK
2 omdömen