Omdömen(9)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
Redigerades 3 månader sedan

Kan inte bli sämre, beställde en vara 28/3 som markerades som skickad med aldrig kommit fram, efter mail till företaget som skulle skicka ut det fick jag ett mail där dem tyckte det va jätte konstigt att det va markerat som skickat men det inte va det. Dem frågar om jag vill makulera ordern eller få en ny vara skickad, jag informerat att jag vill ha en ny vara detta sker 11/4 fortfarande inget skickat, kontaktar dem igen, nu makulerar dem min order och skickar tillbaka mina pengar 15/5 utan någon som helst förklaring, dy faan va oseriöst företag.... Sumodeal heter företaget, att CDON inte tar något ansvar alls för vilka som får sälja på deras Marketplace förstår jag inte, dem avskriver sig allt ansvar eftersom dem själva inte säljer varan. ALDRIG MERA JAG HANDLAR HÄRIFRÅN!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 månader sedan

Beställde en kudde för 1000:- via Cdon i Februari månad.... Fortf inte sett röken av den kudden 😠😠😡😡 Så jäkla lågvattennivå på dom o Cdon som fortf samarbetar......

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Den 27/4 beställde jag en barncykel från Sumodeals via CDON. Den 6/4 meddelades jag att cykeln skickats, men spårningslänken var död. Cykeln kom inte och jag anmälde detta till CDON. Den 21/4 svarade Sumodeals att min faktura skulle flyttas fram då jag fortfarande inte fått cykeln jag beställt, och att den absolut INTE skulle dras innan jag fått cykeln, samt att cykeln skulle komma till mig om några dagar. Idag den 29/4, (åtta dagar senare), drogs fakturan ändå och någon cykel har jag inte sett röken av. Nu har fem veckor gått sedan min beställning och jag har betalat för en vara jag inte fått. När jag googlar ser jag att Sumodeals överallt har ett kundbetyg på ca 1 av 5, och överallt skriver folk att de betalar men sedan inte får sina varor. Hur kan CDON som stor och seriös aktör samarbeta med ett sådant jäkla bluff-företag??? Känner mig faktiskt lurad!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Sumodeal är ett bedrägeriföretag och CDON stödjer dem genom att låga dem fortsätta bedriva sina bedrägerier. Besked erhölls om att leverans var på väg varpå pengar skickades. Varning! Varning! Varning!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

Köp aldrig från dem. Inget leverans har skett sedan 20 december. Kundservice har slutat svara på mail

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Köp aldrig från dem! Köpte en julklapp för över en månad sen, än så länge inte levererad, svarar heller inte på mail och sysslar med falsk lagerhållning. Avråder alla verkligen!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Köpte en produkt för över en månad sen, än så länge inte levererad, svarar heller inte på mail och sysslar med falsk lagerhållning. Avråder alla.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Har skickat 3 mejl och frågat varför inte mina grejer kommer. Inget svar på 3 veckor. Usel kundsupport.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Oseriös skit sida, köp inte från dem. Beställde en elcykel som inte kommit efter 3 månader, dem svarar inte längre på support mailen heller när jag försöker få reda på vad som hänt.

  Betyg köpupplevelse

  1.3Dålig
  5 omdömen
  Distribution av köpupplevelse
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  (5)