Omdömen(15)

Sorterat efter datum
Dålig
25 dagar sedan

Gameexpo.se..... visar sig posta från Spanien.. 2-3 dagars leverans enligt hemsidan. 1 vecka senare ingen leverans än inget mail med shipping information, kom efter att jag mailade och frågade var min vara var.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

Först kom en halv (!) leverans någon vecka efter beställning (stod leverans 2-3 dagar). Sedan svarade de en gång på mail att resterande skulle skickas senare. Sen inget svar på flera mail. Kontaktar dem på Facebook och då säger de sig ha gjort en återbetalning och meddelar det på mail och via Klarna. De har inte mailat och inget syns hos Klarna. Ingen ursäkt. Oseriösa - undvik.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
8 månader sedan

Har köpt en stor låda med chips från Spanien. Jag fick inte kvittot från början, utan jag var tvungen att maila och be om det men jag fick det väldigt fort. I mailet stod det leveranstid på 2-3 dagar vilket jag visste var helt omöjligt med tanke på att den fraktas från Spanien och det var jule-tider. Men jag fick den kanske 1.5 veckor senare med jul där emellan så är väldigt nöjd! Med tanke på alla negativa recensioner på företaget så var jag väldigt orolig att mina varor inte skulle komma alls. Men allt kom med och i rimlig tid så jag är supernöjd! Kommer absolut att handla fler gånger.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
8 månader sedan

Mycket bra, snabb leverans bra saker!

n
nordstrands

1 omdöme

Usel
Redigerades 9 månader sedan

över en månad sedan beställning, ingen vara, ingen respons på mail, ingen återbetalning, dessa patrask borde ha näringsförbud

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
10 månader sedan

5 dagars leverans blev över 2 veckor.

Usel
ett år sedan

Skickade trasig vara och svarar inte på mail angående reklamation. Verkar vara ett fullständigt oseriöst företag.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Försöker att få returnera en trasig spegel som ska hänga på dörren. Den är i sådant dåligt skick glaset håller på att ramla ut , upphänget går inte att skruva dit då det är trä på baksidan som vittrar itu hela tiden

e
evesve

2 omdömen

Usel
ett år sedan

Varför får dom vara med i Prisjakt?

dubbelpurjo
dubbelpurjo

24 omdömen

Usel
Redigerades ett år sedan

Dyker upp i alla resultat men har inga produkter. Bara förvirrande.

p
passaro

37 omdömen

Dålig
Redigerades ett år sedan

Hittar inget bra sätt att rapportera detta fel. Kollar mobiltelefoner och priser på kläder kommer in i resultaten från detta företaget. Något är fel! Det gör det svårt att jämföra då kläder kostar bara några hundra.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Inte nöjd med detta företag, beställde varor som enligt hemsidan skulle komma inom 2-3 dagar (”absolut inte längre än 6”), men som var uppemot 3 veckor försenade. När jag skriver och påpekar det får jag som svar att jag ska vänta en dag till(!) innan de ringer för ett 24h-bud. Därefter blir jag tvungen att själv be om en kompensation, varefter de drar av frakten och säger ”vi ska se vad vi kan göra mer”. Trots åtskilliga mail får jag inget mer svar från dem, och ingen annan kompensation. Skojare

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Jag har handlat tidigare med annullerad order. Tyvärr händer det ibland med beställningar över internet. Vi beställde ersättningsprodukter som anlände efter 2 veckor från Spanien. Mycket nöjd. Otroligt billigt är det också :)

supak
supak

25 omdömen

Usel
2 år sedan

fel priser. annullerar ordrar

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 år sedan

Jag la en beställning hos dem på black friday. De annulerade den och sa att det fanns olika varianter på den. Jag såg när jag beställde att det fanns det. Men priset skiljde mellan varianterna. Jag tycker inte att man skickar ut ett tack för att du handlar av oss mejl med beräknad leveranstid och ingående artiklar som handlats. och sedan fem dagar senare meddelar att ordern annulerats. det enda positiva i sammanhanget var att de skrev att jag ska få tillbaka pengarna.

  Betyg köpupplevelse

  2.3OK
  7 omdömen
  Distribution av köpupplevelse
  (2)
  (0)
  (0)
  (1)
  (4)