Prisjakt

Omdömen(13)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Urusel service. Inget telnr, dåligt formulerat i skrift via Mail. Åkte på att betala för skiften även fast jag skickade tillbaka samma eftermiddag. VARNAR FÖR DETTA BLÖFFFÖRETAG.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Blufföretag! Köpte deras sminkspegel som inte fungerade när jag köpte den. Reklamerar och de vägrar skicka tillbaka den. Har tjafsat med dem i fem månader. En säger att det kommer ta lång tid, en annan säger att de inte kommer skicka tillbaka den. Har polisanmält dem för stöld då värdet överstiger 800:-, även erbjudit mig att betala för frakten tillbaka.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
VÅRNING!KÖP ALDRIG HOS DET FÖRETAG! Bluff företag som BARA blåser kunder. Varan som jag köpte har mycket lågt kvalité och dessutom livsfarlig. De vägrar returnering trots att felet upptäcktes redan vid första brukning. Avråder att handla varor hos detta företag och dessvärre via deras hemsidan!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Köpte en massagepistol som var sönder i leveransen. Fick sedan en ny som höll i 4 månader. Den reklamerades för 3månader sedan och deras kundtjänst är under all kritik. Nu efter 3 månader har de kommit fram till att de skickar en ny.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Har likadan upplevelse som alla ovan. - icke existerande kundservice och mailsvar - leveransen kommer aldrig iväg (troligtvis reserverar spårningsnummer hos postnord men skivkar inte själva paketet till postnord) Inte så proffs trots allt! Känns som en one-man-show som inte hinner med alla förfrågningar och beställningar
H
Hos_Sol

9 omdömen

Usel
4 månader sedan
Varning! Köp aldrig från dealproffsen.se, felaktiga leveranstid och ingen kundservice, svarar aldrig mail.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
8 månader sedan
Rekommendera ej detta företag, Finns ingen kundtjänst att ringa till. Skicka mail för över en månad sen första gången och ytterligare 2 gånger till. Har fortfarande ej fått svar . Produkten var trasig går ej att använda och det blir en dyr kostnad att skicka tillbaka symaskinen. Uruselt företag.
C
Christian

1 omdöme

Dålig
8 månader sedan
Väldigt snabba på att skicka och ta betalt. Titta noga på vad ni köper innan ni beställer... Det är mest Kina skit som man kan köpa billigare på andra ställen.... Support eller kundtjänst verkar inte existera.. Svarar inte på mail eller chat funktion som dom hänvisar till. Dom lär väl inte svara snabbare när skräpet dom säljer gått sönder, så ta det där med garanti med en nypa salt..
Anonym användare
Anonym användare
Usel
9 månader sedan
Varan beställdes 11:e december. Kontaktat supporten den 26:e december. Ännu inget svar.
K
Keidi

2 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan*
Good service! I recieved a defective product at first but once i reported it, they sent the replacement right away and it was delivered very fast!
*Redigerades 10 månader sedan
E
Evakristina

2 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Toppen kundtjänst som verkligen löste mitt problem på bästa sätt. Jeanette är en pärla som handläggare. Trevligt bemötande och snabb service. Tack! Nöjd och belåten kund Eva
Z
Zozo

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Om jag kunde ge 0 i betyg skulle ha gjort den. Butiken ligger i Sverige och det gör man känner sig trygg. MEN NEJ! Jag rekommenderar emot. Kundservice finns inte. De svarar aldrig på email. Efter en månad de har inte skickat varorna än. Jag har skickat en avbeställning meddelande men ingen förändring. Beställningen är fortfarande aktiv. Jag betalde via Klarna och nu försöker jag att får en äterbetalning. Men det ser ut att det ska ta fler månader. Aldrig igen!
Usel
2 år sedan*
Beställde en dammsugare en söndag och 10 minuter efter fick mejl om att den är skickad. Blev överraskad. Men där det trevliga tagit slut. Fick varan om 2 dagar. Märkte på en gång att kartongen ser sliten ut. Kollade närmare såg att den var väldigt dåligt ompackad och såg inte alls ut som ny. ( begagnad, retur ?) vet jag inte. Pausade faktura via klarna. Skrivit mejl. Fick svar på ett där de ville att jag skulle skicka bilder. Gjorde det. Men sedan försvann dem. Har hittills skickat ytterligare 3 mejl utan någon svar. Så riskera inte. Vill du göra det ändå, ta klarna. Vi får se när de svarar på mejl. Jag vill bara skicka varan tillbaka.
*Redigerades 2 år sedan
Betyg köpupplevelse
1.6Dålig
10 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(0)
(0)
(1)
(8)