Omdömen(445)

Sorterat efter datum
Dålig
en månad sedan

Det har gått 2 veckor och jag har inte fått beställningen. Kundsupport skyller bara på postnord och är riktigt oförskämd mot kunden. En bra butik skulle ha en vänlig kundsupport och skulle fixa problemen och inte skylla på kunden. Jag rekommenderar inte.

Memory4u svarar:2022-09-17
Hallå. Du får tillbaka det du ger själv, vi är inte robotar, utan människor i andra änden, och vi vill också bli ordentligt behandlade. 7 arbetsdagar har gått, men överdrift främjar förståelse ??? Du har fått din vara. vi har bekräftelse på detta från postnord, de var nog för långsamma men det är inte butikens fel. vi har mailat dig två gånger och ringt dig för att lösa problemet. men det var inte tillräckligt bra för dig ??, det är också svårt att förstå att vår butik inte bara kan fixa postnords misstag...??? och du försöker nu skruva upp vår butik med din recension, Tack fina kund.. Vi rekomandere dig gerna til andra butikker., for vi önsker bare seriøse kunder hos os. Mvh. Memory4u.
vimse
vimse

3 omdömen

Utmärkt
en månad sedan

Snabb leverans, Billigast på prisjakt och snabbt svarat på mail. Kanon bra!

Memory4u svarar:2022-08-18
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Billiga priser och snabb leverans. Kommer köpa minneskort där igen.

Memory4u svarar:2022-08-28
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
4 månader sedan

Enkelt att handla, bra villkor, tydligt vilka fraktalternativ som finns, deras för- och nackdelar och snabb service. Minneskortet jag köpte kom i lådan efter någon dag bara, snabbt och enkelt. Blir inte bättre.

Memory4u svarar:2022-05-18
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍
Utmärkt
4 månader sedan

Billigaste alternativet på ett 512gb sdxc minneskort. Fick extremt snabbt svar på mail (en lördag, så bråttom är det inte, ta lite ledigt!). Rimlig leveranstid med vanligt brev, jag borde ha valt spårbart men snålade lite.

Memory4u svarar:2022-05-14
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍
b
bolak_jr

43 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan

Extremt snabb frakt och lägst pris på prisjakt, vad mer kan man begära.

Memory4u svarar:2021-11-25
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍
r
rbt

15 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan

Snabbt och bra pris. Har inte testat hur det fungerar om det blir problem med en produkt, det är då riktig kundfokus sätts på prov

Memory4u svarar:2021-11-25
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
10 månader sedan

Bra priser samt snabb leverans

Memory4u svarar:2021-11-25
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u
qarcus
qarcus

2 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan

Inga problem. Snabb och smidig leverans direkt i brevlådan.

Memory4u svarar:2021-11-20
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

SD-kortet låg bra i pris och deras hemsida var avskalad och enkel. Möjligen dock säljer dom väldigt bra eftersom dom inte hann posta mitt SD-kort samma dag jag beställde, men det kanske är lyx att räkna med det. Jag brukar beställa från nätbutik som postar samma dag. Kanske har denna butik färre som packar ordnar.

Memory4u svarar:2021-11-15
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍
Utmärkt
ett år sedan

Köpte 2 st 256Gb USB-minnen. Lätt att hitta och beställa. Mycket bra priser. Rekommenderas starkt.

Memory4u svarar:2021-11-15
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Låga priser och snabb leverans. Ringe upp och erbjöd en ersättnings produkt då den beställda var slut.

Memory4u svarar:2021-11-15
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Snabb leverans och direkt i brevlådan, precis som det skall vara!

Memory4u svarar:2021-11-11
Hej.... Hehe, det är det vi säger.... Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades ett år sedan
Via butik

Allt fungerade smidigt

Memory4u svarar:2021-11-07
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades ett år sedan
Via butik

Bra pris och snabb leverans

Memory4u svarar:2021-11-05
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd. Välkommen åter! Mvh. Memory4u👍

Betyg köpupplevelse

4.5Utmärkt
24 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(21)
(1)
(0)
(0)
(2)