Omdömen(28)

Sorterat efter datum
Usel
2 år sedan

Helt katastrofalt! Fick ingen leverans, ingen som helst kontakt och de svarade ej på mail eller kontaktformulär. Fick efter lååång tid tillbaka pengarna via Klarna då jag kontaktade dem istället.

BoIQ svarar:2021-03-08
Hej! Väldigt svårt att veta vilket ärende detta kan vara men troligtvis har vi väntat på någon restnoterad vara som sedan inte kunde levereras. Men låter mycket märkligt att vi skulle ha missat dig helt via både chat och mail. Men om du kontaktar oss igen på [email protected] och meddelar lite mer vilket ärende detta avsåg så ska jag givetvis ordna med någon bra kompensation för besväret i så fall. Mvh Robin Boiq.se
S
Strixx76

1 omdöme

Usel
2 år sedan

Trots att det såg enkelt och bra ut med en felanmälansfunktion så har jag nu väntat över 4 månader på svar. Har skickat flera mejl, men det verkar helt omöjligt.

Usel
2 år sedan

Svarar inte alls på mail, ingen kundsupport alls.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 år sedan

Sårt att få kontakt efter felanmälan/retur, inget svar alls på över en vecka

m
matsiponken

4 omdömen

Bra
Redigerades 2 år sedan

Har inte fått leverans på min order #16773 beställd 27/11, varorna skulle finnas på lager. Har provat att maila och fylla i reklamationsformuläret men inte fått något svar på en vecka. Hittar inget telefonnummer på hemsidan. Edit: Visade sig att det var Postnord som strulat så jag höjer betyget till bra. Jag har förståelse för att de inte hinner svara alla efter Blackfriday ruschen.

BoIQ svarar:2020-12-10
Tack Mats! Skönt att detta löste sig. Ha en riktigt fin kväll!
Utmärkt
2 år sedan

Bra utbud och bra produkter till låga priser. Ypperlig kundservice. Rekommenderas som leverantör av Smarta hem komponenter!

c
clarom

3 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Snabb leverans och bra pris. Fick snabbt svar på en mailfråga som jag hade. Beställer gärna fler saker härifrån.

Utmärkt
3 år sedan

Jag är supernöjd med Boiq. Kul sortiment, bra priser och snabb leverans kan man begära mera? I mitt fall hade jag strul med en av produkterna jag köpt och då glänste Boiq lite extra och verkligen visade att man ville hjälpa till. Alla kan ha en e-handelssida idag men få kan ta hand om sina kunder, det kan Boiq. Jag kan verkligen rekommendera Boiq och jag kommer absolut handla av dem igen.

S
SaTN

5 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Gjorde en större beställning. Snabb leverans, och några extra småsaker med på köpet. Kommer handla där alla gånger jag behöver smarta prylar!

j
j74nilsson

1 omdöme

Utmärkt
3 år sedan

Beställde igår. Varorna låg i brevlådan när jag kom hem från jobbet idag. Som det skall vara!

Grodman
Grodman

23 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Bra produkter till bra priser, snabb leverans och lite godis på köpet.

e
ehjalmar

1 omdöme

Utmärkt
4 år sedan

Snabb leverans!

e
emoffster

16 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Supersnabb leverans

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
7 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(0)
(0)
(1)
(5)