Operatör Tele2 Mobilt Bredband
Typ 4G
Hastighet ner 100 Mbit/s
Hastighet upp 50 Mbit/s
Fast IP Nej
Modem ingår Ja
Trafikkostnad Fastpris (du betalar inget extra för trafiken)
Uppsägningstid 1 månader
Bindningstid 24 månader
Månadskostnad 361 kr / månad
Initiellt erbjudande Nej
Startkostnad Ingen
Förvalsrabatt Nej
Kommentar Priset är inklusive 62 kr/mån för 4G-Router.
Kan jag skaffa detta abonnemang?

För att använda detta abonnemang krävs att du har täckning av 4G-nätet. Kontrollera detta med operatören.

Beställ 

Abonnemangets betyg (5.10)

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Annonserad fart 10-40 mbit.

  Gjort ett enda test sedan inköp igår, bredbandskollen gav mig 21-22 mbit. Tycker det är fullt acceptabelt!

  Ingen bindningstid, 10 sekunders installationstid (steg 1: sätt i sladden. Steg 2: Det finns inget steg 2, utan nu är du klar).

  Tokbra bemötande från tele2, jättevänliga säljare som kan någonting (inte ofta det händer numera) ! De hade slut på routers i sitt internetlager, de ringde då runt till alla butiker i närheten åt mig, vilka senare ringde upp mig och sa att de hade i lager. 5 minuter i butiken så hade jag allt jag behövde för att köra igång.

  REKOMMENDERAR! (men kolla täckningskartan först såklart)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag bor på landet och jag har upp till 8 Mbit/sec trådlös och 21 om datorn är kopplad med sladd till router (testad med bredbandskollen.se). Stark signal från router-på öppet område datorn är kopplad till internet på 60-80 m avstånd. Snabb leverans,trevlig servicepersonal. Rekomenderas!
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Skitabonnemang! Har upp till 16 Mbit/sek.
  Kommer som mest upp i 4-5 Mbit/sek. Ibland så lågt som 1 Mbit/sek. Upprepade kontakter med kundsupport har inte lett till något resultat! Har skickat reklamation om att få häva avtalet. Men Tele2 orkar inte ens göra sig besvär med att svara... Sitter fast med det här skitabonnemanget drygt ett år till!. :-(
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Skitföretag! Bredbandet kopplar ner c:a 20-40 ggr/dygn. Nytt fenomen sedan 6 mån tillbaks. Kundsupporten? vet ingenting och är så tröga att tala med så att klockorna stannar.. Testat olika modem, testat med riktantenn och får nu mycket bra signal men - Tele2 kopplar ner min förbindelse hela tiden. Det är väl bara att inse att Shannon har triumferat och att företagen som säljer mobilt bredband har lurat arslet av oss!!
 • Dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Med tanke på hur dålig täckning det är även i större städer och den fruktansvärt dåliga täckningen inomhus så bör priset på tjänsten ligga på max 50kr/mån. Två stjärnar får dom för möjligheten att köra med tvillingkort i mobilen och gratis samtal till comviq-mobiler.
  Är man nöjd med 4-6KB/s inomhus och tycker att det är ok med avtalsförändringar oftare än tomten kommer på besök så kan kanske tele2 vara något att satsa på.
  Bäst är att tele2 inte uppdaterar tjänsten till turbo-3G för gamla kunder utan att först ta kontakt med kundtjänst - och helst betala 99kr för det "nya" abb...
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Dålig Servis
 • Usel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  OBS OBS OBS!!! begränsad DL-gräns!!
  från någon gång i februari kommer Tele2 införa en 5gigabit-gräns. Dvs man får inte använda mer än 5gb data per månad, sen stryper de hastigheten extrent låg hastighet
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  det går bra och snabbt, jag kommer upp till 3,6mbit, bor lite utanför gbg, e grymt nöjd med detta.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har nu testsurfat hemifrån i ett par dagar, och det fungerar riktigt bra! Har haft full hastighet hela tiden, och märker inte speciellt stor skillnad jämfört med min vanliga 10 mbit/s anslutning när jag bara surfar.

  Just nu ingår ju även modemet, plus att jag är student och kom på så sätt undan både inträdesavgift och frakt. Grymt prisvärt!