Prisjakt

Hjälp oss hitta årets mesta och bästa köpupplevelse 

Tävlingen Årets butik 2021 är avslutad

Prisjakt är en tjänst som skapats av människor för människor, av oss för dig. Därför är det alltid vi konsumenter som tillsammans utser vinnaren i Årets butik, ingen annan kan ju göra ett lika pricksäkert val. Av denna anledning vågar vi påstå att Prisjakts Årets butik är branschens viktigaste utmärkelse – en titel som föräras den butik som på riktigt satt köpupplevelsen och oss konsumenter i centrum.


Vi litar på ditt omdöme

Genom att lämna omdömen för butikerna du handlar i stöttar du dem i tävlingen samtidigt som du hjälper andra att fatta bättre beslut. Vinn-vinn!

Så här stöttar du din favoritbutik:

  • Lämna ett omdöme på den butik du gillar, direkt vid ett köp eller i efterhand.
  • Du kan lämna omdömen på flera olika butiker, men bara en gång per butik.
  • Har du tidigare lämnat ett omdöme på en butik kan du uppdatera det för att det ska räknas med i tävlingen, men omdömet måste referera till ett planerat eller genomfört köp du gjort under 2021.


    Årets tävling är avslutad men lämna gärna ett butiksomdöme ändå!

Din åsikt räknas, bokstavligen

Tävlingen pågår mellan den 1 och 30 november 2021. Alla butiksomdömen som lämnas under den perioden räknas och vinnaren utses utifrån en kombination av både antal omdömen och snittbetyg.

Vinnaren i Årets butik presenteras den 10 december. Då koras också vinnarna i en mängd butikskategorier och vi avslöjar vem juryn utsett till Årets medvetna butik, en utmärkelse du kan läsa mer om här.


Låt oss prata pengar, mycket pengar

Vi gillar alla som vill förbättra världen – du också, hoppas vi. För varje butiksomdöme som skickas in under tävlingen skänker Prisjakt en krona till Naturskyddsföreningens projekt Top Ten Sverige. Top Ten jobbar för att handeln ska bli mer miljömässigt hållbar och listar marknadens mest energieffektiva produkter. Kolla in deras hemsida för att enkelt göra klimatsmarta val. Förra året överlämnade vi en jättecheck på 100 000 kronor. Ska vi sikta på det dubbla i år? Läs mer om Top Ten Sverige här.

Publicerad:
21 oktober 2021