Prisjakt
Annons

Audio Analogue Enigma

Audio Analogue Enigma

Funktioner: Fjärrkontroll, Display, RMS effekt, 8 ohm, 20Hz-20kHz: 54 W
Jämför

Audio Analogue Enigma

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.5
(2)

Produktinformation

Otroligt välljudande high-end system från italienska Audio Analogue i kompakt format. Men låt dig inte luras av de modesta yttermåtten! Här ryms både CD-spelare baserad på Primo-serien och en utmärkt (och helt inkapslad) radiodel med fina prestanda. Förstärkaren är en rörhybrid på hela 54 Watt per kanal vid 8 Ohm (THD+N=0.1%), stark nog att driva även stora golvhögtalare. Mycket kraftig nätdel med rejäl toroidtrafo.

Hela chassiet är uppbyggt av aluminium och i den tjocka borstade frontpanelen finns ett litet ovalt fönster där man kan se förförstärkardelens ECC88-rör glöda rofullt. Slutstegen är baserade på två \"power pack\" LM3886 sektioner. På baksidan finns förutom rejäla högtalaranslutningar även två par stereoingångar för externa källor samt anslutning för antenn och på framsidan hittar du en mycket fin hörlursutgång!

Detta är första gången man lyckats få till en kompakt integrerad enhet med bibehållen signaltransparens. Mycket jobb har lagts på att isolera de olika delarna från varandra internt, till och med displayen på frontpanelen har valts med hänsyn till minimal strålning. Vi har spelat på Enigma med ett flertal high-end högtalare och den gör full rättvisa även åt riktigt påkostade högtalare. Ljudet är både öppet och kraftfullt med utmärkt närvarokänsla och naturtrogen klang.

Utan tvekan ett mästerverk och den perfekta \"vardagsrums / musikrumsanläggningen\" som komplement till hembion. Mycket hög finish och detaljutförande. Lätt att använda och verkligt bra ljudkvalitet. Enigma kan styras både direkt med metallknapparna på frontpanelen eller via den medföljande fjärrkontrollen.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Inbyggd D/A-omvandlare
Nej
RMS effekt, 8 ohm, 20Hz-20kHz (alla)
54 W
Skivspelaringång (phono)
Bredd
USB-kontakt
Nej
Annons
Annons