Prisjakt
Annons

Electrolux ERES35800X (Rostfri)

Electrolux ERES35800X (Rostfri)

Placering: Fristående, Energiklass: A, Volym: 325 liter
Jämför
Electrolux

Electrolux ERES35800X (Rostfri)

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.7
(3)

Produktinformation

ERES35800X Source är en rostfri kyl med kolsyrat alt.kallt vatten i dörren med välvd dörr och Sensahandtag. ERES35800X Source har dynamisk kylning ? den kalla luften fördelas jämnt i hela skåpet.Temperaturen är elektroniskt styrd och temperaturskillnaden i olika delar i skåpet är max 1°C. Skåpet har ett kolfilter - Taste Guard, som reducerar förekomsten av dålig lukt, samt en Quick Chill/ActionCool för snabbkylning av mat och drycker. Inredningen består av härdade glashyllor, stor grönsakslåda och flyttbara dörrfack.. På LCD-displayen finns följande funktionsmeny: Inställning av temperatur, visning av rumstemperatur, barnlåsfunktion, shoppingfunktion, Eco-funktion snabbkylningsfunktion. Det finns också ljus/ljudlarm vid öppen dörr och ljuslarm vid för hög temperatur. Skåpet är högerhängt. Ej omhängningsbart. Finns även i rostfritt. Kombineras med ERES29800W.

Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Kylskåp med ett genomsnittligt betyg på 4.0 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Placering
Energiklass (Energimärkning före 2021)
A
Volym
325 liter
Funktioner
Digital LCD-termometer, Dörrlarm, Vattendispenser, Glashyllor, Vattendispenser för kolsyrat vatten, Snabbkylning, Dynamisk kylning (fläkt), Flaskställ
Annons
Annons