Prisjakt
Annons

Advance Wars: Dark Conflict (DS)

Advance Wars: Dark Conflict (DS)

Genre: Strategi, Turbaserat, Antal spelare: 1 - 4 spelare, Rek. åldersgräns: 12 år
Jämför

Advance Wars: Dark Conflict (DS)

Jämför
Sorterat efter billigast pris
  • Visa 2 stBegagnade produkter
    Begagnad
    fr. 199 kr
Vi har hittat produkten i totalt 2 butiker, varav 0 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Grafik (6/10): Enkel, tydlig och med snygg karaktärsdesign.
Spelkänsla (8/10): När det är riktigt svårt eller man bestämt sig för att klara en bana med högsta betyg är det spännande och väldigt taktiskt.
Varaktighet (8/10): Har du vänner att spela med off- eller online räcker det i många månader. Att spela själv blir inte riktigt lika kul efter kampanjen är klar och det är spelets största brist gentemot föregångaren.
Slutsats (9/10): Som taktiskt krävande strategispel så finns det knappt något bättre spel. De turordningsbaserade striderna kräver planering av varenda drag och helst att du kan tänka flera omgångar framåt och förutse motståndarens drag. En hel del nya enheter, ny grafisk stil och en rejäl ny inriktning på officieraranas krafter gör att även Advance Wars-nördar som jag själv måste tänka om. När det dessutom finns ett onlineläge med röstchat kan jag inte hålla inne med nian längre.

Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Nintendo DS-spel. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 2 butiker.

Genre
Strategi, Turbaserat
Antal spelare
Rek. åldersgräns
12 år
Annons
Annons