Grafik (6/10): Animationerna ser riktigt bra ut och spelarna är ofta lika sina avbilder, men så gott som allt annat är dåligt eller till och med uselt. Mellansekvenserna har dessutom dålig bilduppdatering.
Spelkänsla (8/10): Jag kan gnälla mig blå över allt som saknas, men jag är fortfarande fascinerad över hur extremt välgjort allt är i matcherna. Och jag är innerst inne tacksam för minsta lilla nyhet i master league. Minus för den dåliga bilduppdateringen.
Varaktighet (8/10): Jag kommer spela det till nästa version släpps, men egentligen innehåller det alltför få spellägen och alternativ online.
Slutsats (8/10): Det går inte att dela ut en nia i år. Nog för att det är långt bättre än den versionen som Xbox 360-ägarna fick nöja sig med i fjol, men det krävs mer än de vanliga förfiningarna i matcherna, en obligatorisk edit-funktion och lite småsaker i master league för att det ska bli godkänt. Överlägset bäst på plan i år igen, men allt runt omkring är en ren förolämpning mot alla oss som genom åren köpt PES-spel för tusentals kronor. Stäng

Grafik (6/10): Animationerna ser riktigt bra ut och spelarna är ofta lika sina avbilder, men så gott som allt annat är dåligt eller till och med uselt. Mellansekvenserna har dessutom dålig bilduppdatering.
Spelkänsla (8/10): Jag kan gnälla mig blå över allt som saknas, men jag är fortfarande fascinerad över hur extremt välgjort allt är i matcherna. Och jag är innerst inne tacksam för minsta lilla nyhet i master league. Minus för den dåliga bildup...
Läs mer

Butiker som säljer produkten

Butik   Info Mervärde Omdöme Pris   Inkl frakt Länkar Benämning
Retrospelbutiken Begagnad 49:- 49:- Till butiken Pro Evolution Soccer 2008
GameShop Begagnad 50:- 79:- Till butiken Pro Evolution Soccer 2008
Svenska TV-Spel Begagnad 75:-   100:-   PS3 Japan: World Soccer Winning Eleven 2008
GameShop GameShop Vi köper dina produkter
Köp, byt och sälj allt
Solna-butik. Öppet alla dagar.
(449 omdömen) 200:-   200:- Till butiken
Denna produkt har 3 alternativa priser från 49:- . Du kan välja vilka du vill se på din inställningssida. Du kan också klicka här för att visa alla.

Prisspridning: 77.02% - högre än snittet för playstation 3-spel (34.66%).