Prisjakt
Annons

Skate (Xbox 360)

Skate (Xbox 360)

Genre: Sport, RTS, Lanseringsår: 2007, Rek. åldersgräns: 16 år
Jämför

Skate (Xbox 360)

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.9
(9)

Produktinformation

Grafik (7/10): Åkarna och deras animationer på brädan är brutalsnygga, men många av omgivningarna känns föråldrade med sina lågupplösta texturer. Presentationen är träffsäker och passande. Minus för få alternativ att skulptera sin egen åkares utseende.
Spelkänsla (9/10): Det nya kontrollschemat Flickit spöar allting som tidigare gjorts i genren. Detta ihop med grym musik, en rolig och välbalanserad stad samt ett underhållande karriärläge (om än lite väl klassiskt) gör att upplevelsen blir till en njutning. Spelet är dock äckligt svårt och frustrationen kan få vilken snubbe som helst med gott tålamod att drämma handkontrollen i väggen.
Varaktighet (8/10): Förutom karriärläget och alla de timmar man bara vill flumma runt och upptäcka staden finns massor av annat att fördriva tiden med. Att redigera egna filmer och foton, låsa upp nya områden tillsammans med möjligheterna att spela online gör att livet på en bräda varar länge.
Slutsats (9/10): Flickit-kontrollen är lika genialisk och välfungerande som spaken i Tiger Woods och NHL 08. Detta ihop med en naturlig och varierande stad, väl fungerande karriärläge, presentationen, musiken och ett gediget onlineläge gör att Skate är långt från någon förvirrad nykomling i genren. Man visar från första början både genom de monstruöst krävande utmaningarna och den skickligt ihopvävda helheten att Skate är en brädsimulator som satsar på realism och stil fullt ut.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Genre
Sport, RTS
Lanseringsår
2007
Rek. åldersgräns
16 år
Max antal spelare (oavsett spelsätt)
1 spelare
Online multiplayer
Ja
Lokal multiplayer
Ja
Annons
Annons