Prisjakt
Annons

Pioneer DVR-320 Regionsfri

Pioneer DVR-320 Regionsfri

Ljudfiler som stöds: MP3, WMA
Jämför

Pioneer DVR-320 Regionsfri

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5
(1)

Produktinformation

DVR-320 är identisk med DVR-220 men har dessutom en FireWire-ingång för att man ska kunna spela in filmerna från sin DV-kamera på DVD (det går också bra att spela in på DV-bandet om kameran stöder det).

Inspelningen sker på DVD-R/RW och det finns 5 olika kvalitetslägen att välja mellan som sträcker sig från 1 till 6 timmar vilket ger totalt 32 olika möjligheter. De inspelade skivorna kan spelas upp i alla moderna DVD-spelare.

En mycket användbar funktion är Chase Play som innebär att man samtidigt som inspelningen pågår kan börja titta på den från början, och den fortsätter att spela in! Perfekt om man kommer hem en kvart för sent och vill se programmet från början (DVD-RW skivan måste klara minst x2 för att detta ska fungera.

CM Skip är en knapp på fjärrkontrollen som hoppas fram 30 sekunder i inspelningen och man kan trycka på den flera gånger för att hoppa över inspelad reklam.

Den största skillnaden mot tidigare DVD-recorders från Pioneer är att scartingången nu kan ta emot en RGB-signal vilket ger bästa möjliga inspelning från tex en digital-TV box.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Stödda videoformat
USB-kontakt
Ethernet-anslutning
Typ av skivinmatning
Ljudfiler som stöds
MP3, WMA
Videofiler som stöds
Annons
Annons