Prisjakt
Annons

Battlefield: Bad Company (PS3)

Battlefield: Bad Company (PS3)

Genre: Äventyr, FPS, Taktik, Sandbox, Shooter, Lanseringsår: 2008, Rek. åldersgräns: 16 år
PrishistorikNu 129 kr
Jämför

Battlefield: Bad Company (PS3)

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.2
(31)
Annons
Vi har hittat produkten i totalt 7 butiker, varav 5 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Slutsats (9/10): Bad Company är ett försök att på allvar locka konsolspelare till Battlefield-konceptet. Det har alla förutsättningar att lyckas bra. Den humoristiska enspelarkampanjen utgör en underhållande grund som på ett lättsamt sätt introducerar spelaren för funktioner och spelmekanik. Men det är online spelet på riktigt kommer till sin rätt. Det nya spelläget, gold rush, är en pärla som låter upp till 24 spelare mötas under intensiva strider. Två lag turas om att agera försvarare respektive anfallare. Balansen mellan soldatklasserna är god och bjuder tillsammans med fordon, helikoptrar och artilleripjäser på ett varierat spelande. Allting förstärks av den effektfulla förstörelsefysiken, som innebär att det mesta i spelvärlden går att pulverisera. Som grädde på moset har Bad Company en fantastisk ljudbild.

Det billigaste priset för Battlefield: Bad Company (PS3) just nu är 129 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 7 butiker.

Genre
Äventyr, FPS, Taktik, Sandbox, Shooter
Lanseringsår
2008
Rek. åldersgräns
16 år
Max antal spelare (oavsett spelsätt)
1 spelare
Online multiplayer
Ja
Lokal multiplayer
Ja
Annons
Annons