Prisjakt
Annons

Pokémon Battle Revolution (Wii)

Pokémon Battle Revolution (Wii)

Genre: Barn, Äventyr, Strategi, RPG, Fantasy, Turbaserat, Rek. åldersgräns: 7 år, Lanseringsår: 2007
Jämför

Pokémon Battle Revolution (Wii)

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3
(1)
  • Visa 2 stBegagnade produkter
    Begagnad
    fr. 795 kr
Vi har hittat produkten i totalt 2 butiker, varav 1 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Grafik (4/10): Återigen en Wii-titel som inte ens försöker få grafiken att smaka gott för ögonen. Visst är det färgglatt, men animationer och stil känns gammalt och förutsägbart.
Spelkänsla (3/10): Det enkla upplägget gör att man snabbt kommer in i spelet och lika snabbt vill komma ut ur det igen. Striderna gör att man faktiskt tröttnar omedelbart. Man får verkligen pressa sig själv till att vilja fortsätta spela.
Varaktighet (5/10): Med onlinemöjligheter blir varaktigheten oändlig, men eftersom att striderna är det tråkigaste som finns just nu, blir det knappast skoj oavsett om det är en amerikan, japan eller afrikan som står för motståndet. Global-gaming är värdelöst om inte spelet erbjuder underhållning.
Slutsats (3/10): Pokémon Battle Revolution är trist, segt och alldeles för enformigt. Ett litet barn tycker kanske att det ser lite skoj ut vid första anblick, men jag lovar att ingen spelare oavsett ålder, orkar hålla på med det här särskilt länge. Sluta kasta ut skräp när Pokémons varumärke borde leda till kvalité.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från 2 butiker.

Rek. åldersgräns
7 år
Lanseringsår
2007
Stöd för MotionPlus
Annons
Annons