Prisjakt
Annons

Donkey Kong: Jungle Beat (GC)

Donkey Kong: Jungle Beat (GC)

Genre: Plattform, Rek. åldersgräns: 3 år, Lanseringsår: 2005
Jämför

Donkey Kong: Jungle Beat (GC)

Jämför
Annons
Sorterat efter billigast pris
  • Visa 3 stBegagnade produkter
    Begagnad
    fr. 595 kr
Vi har hittat produkten i totalt 3 butiker, varav 1 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Grafik (7/10): Det grafiska imponerar inte direkt och dessutom blir det lite plottrigt här och var, men allt är väldesignat och väldigt charmigt. Men varför täcker Donkey upp en fjärdedel av skärmen?
Spelkänsla (9/10): Vem kunde tro att det var så här roligt att spela ett plattformsspel med trummor? Oavsett om man springer, boxar eller svingar i lianer är både kontrollen och spelglädjen på topp.
Varaktighet (6/10): För att orka spela mer än en till tre banor i rad krävs ett starkt psyke och uthålliga armar, så Jungle Beat fungerar bäst för korta spelsessioner.
Slutsats (8/10): Skulle jag beskriva Jungle Beat med ett ord skulle hysteriskt ligga bra till. Höger, höger, hopp, klapp, klapp, vänster, hopp, klapp. Kaotisk underhållning. Den begränsade livslängden gjorde att spelet var nere på en sjua och harvade till en början, men ju mer jag spelade desto säkrare blev åttan.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från 3 butiker.

Genre
Plattform
Multiplayer
Nej
Rek. åldersgräns
3 år
Lanseringsår
2005
Annons
Annons