Prisjakt
Annons

Sid Meier's Civilization IV: Warlords (Expansion) (PC)

Sid Meier's Civilization IV: Warlords (Expansion) (PC)

Genre: Strategi, Simulator, Krig, Historiskt, Taktik, Turbaserat, Lanseringsår: 2006, Operativsystem: Windows 2000, Windows XP, Windows 98, Mac OS X, Windows 7
PrishistorikNu 34 kr
Jämför

Sid Meier's Civilization IV: Warlords (Expansion) (PC)

Jämför
Sorterat efter billigast pris
Vi har hittat produkten i totalt 6 butiker, varav 4 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Den första expansionen till det hyllade Civilization IV fokuserar på några av historiens största krigsherrar så som Alexander den store och Genhis Khan. Om man i spelet lyckas bra i strid kan man få fram en stor krigsherre som kan göra saker som att skapa en militärakademi eller bli en bra tränare. Det går också att koppla honom till en armé som då kraftigt förbättras. Det finns också flera nya scenarion i spelet. Ett om Alexander den Store och ett om Genghis Khan där det snarare gäller att rasera städer än att bygga upp dem. Slutligen finns det nya ledare (Shaka för zulus, Churchill för britterna), sex nya civilisationer, nya byggnader och tre nya underverk.

Det billigaste priset för Sid Meier's Civilization IV: Warlords (Expansion) (PC) just nu är 34 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 6 butiker.

Lanseringsår
2006
Operativsystem
Windows 2000, Windows XP, Windows 98, Mac OS X, Windows 7
Format
Download, Fysisk utgåva
Online multiplayer
Ja
Rek. åldersgräns
12 år
Annons
Annons