•  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Perfekt
  Rena rånet med tanke på vad man får för pengarna. Bästa hörlurs-köpet jag gjort. Något plastiga men väldigt sköna att ha på sig, och väger knappt något heller. Magiskt ljud. Otroligt tight bas, ruggigt upplösta med mycket värme i klangen. Jag gillar dom skarpt. 10++++! Kan tillägga att dom passar mycket bra med modern musik som tex House, Trance osv osv.
  3 mån sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Utmärkt
  Behövde ett par bekväma lurar till jobbet som även isolerar hyffsat. Var och provade ett antal par på några elektronikbutiker och fastnade till slut för dessa.

  De är extremt bekväma och lätta! De isolerar helt ok och läcker väldigt lite ljud ut.

  Spontant så låter de väldigt neutralt, med väl avvägd bas, mellan- och övre register. Inget tar över. Luftigheten finns där och de låter inte instängt på något sätt.

  Det finns gott om basresurser. Vi pratar korrekt bas. Inte överdriven bas som tar över.
  10 mån sedan
 • Utmärkt
  Grymt bra lurar... öppet, glasklart ljud med väldigt bra definition för klassen. Lite plastiga i konstruktionen, men väldigt lätta och bekväma. Efter 25 timmars lyssnande känner man hur luren öppnar upp sig ytterligare och i mina öron lite varmare. Det enda negativa är att det inte är nåt oerhört tryck i dem, så elektronisk musik är nog inte där HD449 briljerar.
  2 år sedan