•  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Utmärkt
  Väldigt, väldigt bra mus enligt mig. Har absolut inga problem med att den inte är helt formad som min hand, eller med knapparna på höger sida. Hade en SteelSeries Ikari innan, men även om den var ergonomiskt formad, och höger och vänster musklick var lättare att trycka ner (jag menar, i Diablo så klickar man ju enoomt mycket, men det är faktiskt skönare med liite mer motstånd) så gillar jag Diablo-musen bättre.
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Tycker den ligger bra i handen och är i stort sett nöjd, jag har dock ganska små händer. Tumknapparna på "andra sidan" (den är både för vänster- och högerhänta) kommer jag ibland åt av misstag, men det kanske är en vanesak. Bra kvalité på sladden är ett plus. Skönt scrollhjul, musen glider bra.
  2 år sedan
 • Bra
  Fungerar bra, kan vara lite obekväm men samtliga knappar kommer man åt lätt.
  2 år sedan
 • Ganska bra
  Denna finns på ett antal datorer i Inferno Online, Stockholm. Det första jag märkte med musen är att ergonomin var mycket svag, den är både för vänsterhänta och högerhänta i och med att den inte har någon "main" side - den är helt platt. Detta är ett problem eftersom man får lite ont i handen, ringfingret och lillfingret kan hamna utanför och man får inte den kontrollen man vill ha. 2 tum knappar som finns på både sidorna av musen (2x2=4st) är även sjukt otillgängliga. Det jag kan säga är att du hellre bör köpa en A4Tech laser. Du får en precision laser och bra komfort, för ett mycket bättre pris än 6-700kr.
  - (Använde musen i 3 timmar, spelade mestadels COD4)
  2 år sedan
 • Utmärkt
  2 år sedan