•  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Bra
  Mycket bra förstärkare men tillräcklig kraft för att driva normal stora sourrond högtalare
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Första intryck efter lite meck med manual som måste hämtas på nätet och utan bild från hdmi out (lång billig kabel) så är det efter en autokalibrering ett mycket lovande ljud med en dynamik och en detaljrikedom som jag aldrig hört tidigare .

  Ny dyr hdmikabel från Supra denna gången och tredje gången gillt , det fungerade direkt, kul att kunna pilla lite med menyn på skärmen och finjustera ljudet mm, ganska enkel att använda men ändå många inställningar och vilket ljud och vilken bild då den skalar upp rubbet från alla bildkällor riktigt skarp bild även på min 108 tumsduk exempelvis så zappa jag runt bland hdkanalerna och hamnade på BBC HD och Brian Cox (Wonders of the univers)kvaliteten var mycket mycket nära BDversionen som jag har sedan innan, jag har haft enheter som scalat upp video innan men alls inte lika vasst som denna HK den fixar även till lite gryniga produktioner typ tv-serier och äldre filmer utgivna på BDformat till nya nivåer.
  Den driver mina gamla ihop plockade fullstorlekshögtalare från förr i tiden utan några som helst problem och dom låter som dom gjorde när dom var nya och min fru kommer ner i mitt biorum och ber mig skruva ner lite för det är ett speciellt driv i HK-ljudet och där är en härlig pondus när du skruvar upp , jag provade både Pioneers och Yamaha apparater som var helt okej och var billigare och hade kanske lite mer detaljerat ljud men lät lite lite ansträngda vid högre volymer efter en stund och är nog mer avsedda för småhögtalare.

  För 3500:- ett kap tycker jag så om du gillar kvalitet på ljud och bild och kanske inte behöver extra allt så köp.
  Lite småstrul med omstart av projektorn , detta har hänt ett par gånger och detta skyller jag på HK förstärkaren kanske inte riktigt kompatibelt med Optoma eller LG:s BDspelare eller kanske kabellängden, felsökning pågår men som sagt ett par omstarter på 20 filmkvällar är väl en bagatell.
  Fortfarande helnöjd med produkten och har dessutom kopplat in 7.1 med två gamla rundstrålande Tower högtalare och jag kopplade in mikrofonen och vips var det inkallibrerat med ett i mina öron mycket omslutande och maffigt ljud(Berättelsen om Pi).
  1 år sedan
 • Utmärkt
  bra ljud
  1 år sedan
 • Bra
  Det är något som saknas med den. Kommer nog uppgradera till en Integra 50.4 om ett halv år eller så, dels för att kunna köra mina RX8 som frontar. Men vid den uppgraderingen så kränger jag självklart Naimen och HKn och hoppas på att den även preseterar bra vid 2 kanals lyssning.
  2 år sedan
 • Mycket bra
  -Snygg och stilren design!
  -Snygga menyer, något långsamma men helt OK! Lägger sig ovanpå bilden och är enkla att förstå
  -Integrerar bra med TVn (Samsung PS51D8005). Byter kanal och läge automatiskt beroende på källa, justerar volymen via TVns fjärrkontroll när förstärkaren är på
  -Snålt med "extra funktioner" om man jämför med andra förstärkare i samma prisklass. Ex 2xHDMI ut, Spotify, 7.2. Men de har istället satsat ordentligt på effekten vilket ändå är det viktiga
  3 år sedan