Trådlösa hörlurar för gaming. Tre programmerbara knappar på luren och brusreducerande mikrofon. Imiterar 7.1-surroundljud med medföljande programvara. Kom 2010 och har varit populära år efter år. Stäng
Trådlösa hörlurar för gaming. Tre programmerbara knappar på luren och brusreducerande mikrofon. Imiterar 7.1-surroundljud med medföljande programvara. Kom 2010 och har varit popul... Läs mer
Visa alla Logitech Hörlurar (54)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  OK ljud, inget att bli upphetsad över. Surround är såklart mest en gimmick och surround-effekten märks inte särskilt väl. Så långt är allt ungefär som jag förväntade mig. Bra mic. Ganska bekväma.

  Mitt problem är att hörlurarna ofta tappar kontakten med sändaren. Trots att den bara befinner sig en halvmeter bort på skrivbordet. Detta sker någon gång i timmen, man får då en del enerverande brus och oljud i öronen i ett par sekunder innan de kopplar upp sig igen.

  Räckvidden är ca 5 m i min lägenhet. Tillräckligt för att man ska kunna luta sig tillbaks i kontorsstolen men inte så att man t ex kan gå runt och städa och lyssna på musik.

  Power-knappen har ett enerverande beteende där man behöver trycka ganska länge för att slå av lurarna. Ett smärre irritationsmoment.
  2 år sedan
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  När man stängt av låtsasfunktionen 7.1 och kör stereoläge så ger headsetet trevligt ljud, sitter bekvämt och med bra upplägg på knappar. Mikrofonen verkar också ge bra ljud.
  Dessutom upplever jag att räckvidden är väldigt bra.

  Tyvärr så tappar lurarna kontakten med sändaren under ca 2-3 sekunder några gånger per timma. Ingen fara om det hade varit någon gång per dag, men när det händer för 20 gången samma dag så blir det ganska tröttsamt.

  Att man dessutom inte får ut ljudet rätt i vanlig stereo utan att pilla i windwosinställningarna är faktiskt riktigt trist. I vissa spel kommer ljudet bara från ena luren om man inte trixar i windows ljudinställningar och det ska väl inte behövas....

  Äe, för headset över tusenlappen så bör det vara nivån på ljudkvalitén som man diskuterar, inte basfunktionerna som problemfri uppspelning.
  12 dagar sedan
 • Utmärkt
  Jag har haft lurarna i två månader nu och söker man i prisklassen strax över 1000kr så är det inget att tveka på. Köööp! ;)

  Stort PLUS:
  * Jag kan gå lugnt i min trerumslägenhet (som för övrigt har betongväggar) hur som helst utan att jag tappar mottagning.

  PLUS:
  * Batteritiden håller sina lovade 10 timmar
  * Laddningskabeln är typ 4-5 meter om det skulle vara så att man lirar mer än 10timmar???
  * Bra ljudisolering
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Stort MINUS:
  * Blir varmt då dem är helt omslutande när man använt dem i 3+timmar

  MINUS: Lite störande att man måste hålla inne avstängningsknappen typ 4-5sekunder innan dem stängs av. (Försöker intala mig att det är något dem gjort för att lurarna ska hålla längre)
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Fantastiska!
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Riktigt grym trådlös headset. Även om deras "7.1" ljud är ganska medelmåttigt så duger de mer än bra till för allt annat man gör vid sin dator. De tre knapparna på sidan är väldigt sköna att använda, de agerar som hot-keys. Ljudet kan upplevas som lågt men med den medföljande mjukvaran kan man ändra värden i en equalizer. Gällande priset så är den förvånande högt, Logitech har monopoli i dagsläget när det gäller sina varor, ingen konkurrens. Den här headsetet är värt 1000 kr, inte 1800 kr som det kostar i dagsläget.

  TL;DR Bästa trådlösa headsetet.
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  G35 är samma sak fast med kabel.
  Lätt de bästa hörlurarna för långsittande gamers.

  +Sjukt bekväma
  +Hållbara
  +ser dyra ut
  +Micen är sjukt bra
  +Finns vissa roliga morph program att ladda ner till hörlurarna

  O - G35 är mer prisvärda för den som inte MÅSTE ha trådlöst.

  -Ljudet verkar ha lätt att spricka ifall man kör överdrivet hög musik.
  -De flesta Morph programmen som man kan ladda ner till det är riktigt kassa.
  5 mån sedan
 • Bra
  Hade extremt tur och köpte dom för 700kr på någon sorts rea som iqa maxi hade.
  Jag har varit väldigt nöjd med dom här lurarna. Om det är rea så köp dom. Men 1500kr är lite mycket tycker jag. G35 är i stort sett samma sak.
  + Bra räckvidd
  + Surroundljud ljudet funkar bra
  + Bra mic

  - Blir varmt om öronen efter några timmar, men det är ingen dealbreake
  - Överprisade
  8 mån sedan
 • Bra
  Jag har haft lurarna i några månader nu och är nöjd. Ljudkvalitén är bra men inte mer.

  + Lurarna sitter fint över öronen
  + Mikrofonen är av bra kvalitet
  + Räckvidden är jättebra

  - Man får ibland pilla lite med inställningarna för att lurarna ska fungera fint med olika ljudtjänster (typ byta inställning mellan YouTube och Spotify)

  Batteritiden är helt OK och laddningen går snabbt.

  Fina lurar som förenklar vardagen!
  11 mån sedan
 • Ganska dålig
  I början var jag nöjd. Men ganska fort så blev on/off-knappen mycket dålig. Man måste hålla inne den i ~5 sekunder för att slå på eller stänga av lurarna.

  När strömsladden inte sitter i så tappar den ofta ljudet i ett par sekunder då och då. Mycket irriterande när man är i skypesamtal (micken stängs också av).

  Någon gång har det hänt att micken inte har un-mutat när man fällt tillbaks den ner.
  11 mån sedan
 • Dålig
  Originalomdömme: Haft dom i drygt en vecka, riktigt härliga lurar med kanonljud även för musik/film.

  Omdömme idag: Gick sönder i ena fästet efter något år- Silvertejp. Sedan gick dom sönder i andra fästet- Silvertejp. Sen blev micen avskalad i plasten och rent ut sagt glappig och jobbig, och då va lurarna iprincip kaputt.

  Sen är kuddarna vedevärdiga, lite luft vill man ju få igenom vid lång användning och vid riktigt mycket användning kan man få lättare brännkänsla runt öronen och lätt rodnad.

  Sen är dom svåra att rengöra på innanför muffarna om man exemeplvis har mjäll som jag haft till o från.

  Icke att rekomendera om man planerar att ha lurarna mer än nått år även om man är varsam me dom.

  Annars bra ljud i lur + mic.
  4 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Bra
  är inne på mitt andra par på 2 år, ljudet är rent men tomt, saknar egentligen bas helt å hållet enligt mig. bra design, micken låter bra har jag hört men halsen har börjat ge vicka på mitt andra par också och jag är försiktig me dem.
  Skönt att de är trådlösa men man kan inte lämna datorn mer än några meter sen börjar ljudet hacka.
  1 år sedan
 • Bra
  Köpte mitt G930 på Teknikmagasinet idag för 1490:- och det första intrycket jag fick när jag öppnade dem var lite: ''Shit, det här är kvalité!'' Då menar jag hur den är byggd, väldigt stadig och fin konstruktion! Nu till (+ och -).

  + Snygga!
  + Sitter rätt hårt, bra för vissa, dåligt för vissa. (väldigt stora också - bra för mig med stort huvud!
  + Micen är bra tycker jag!
  + Ljudet är helt OK, förväntade mig mycket mer för 1500:- (Betydligt bättre ljud i spel än musik med detta lurar!)
  + Det trådlösa funkar helt utmärkt hittils, stog i köket och gjorde mig en leverpastej smörgås medans jag pratade med grabbarna på Skype! (Haft dem i snart 12 timmar dock bara)

  - Sitter rätt hårt, som jag skrev bra för vissa, dåligt för vissa.
  - Ljudet när man lyssnar på musik
  - Priset
  - Huvudbandet som är på toppen av skallen sitter rätt hårt, blir jobbigt efter 2-3 timmars användning.

  Återkommer och uppdaterar efter mer erfarenhet av produkten.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Har inte haft det länge, ett par timmar nu, men älskar det redan.

  Hade ett 4H ifrån Steelseries innan vilket glappade gång på gång. Efter två inbyten slog jag till på ett dyrare och trådlöst dito.

  När man installerade det fungerade det på en gång. Helt vansinnigt enkelt. Fungerade utan att ladda ner något. Skype och Windows 7 förstod allt på en gång. Jag laddade dock ner programvaran för att kika på vad man kunde göra där. Inte så mycket för mig. Jag vill inte hålla på med macros och annat utan bara ha den trådlösa friheten.

  Det som är extra plus är ju självklart att man kan sätta i sladden i headsetet, och fortsätta använda det, istället för att behöva lägga ifrån sig det.

  Det sitter skönt på öronen. Blir lite svettigt men det blir alla som är såpasshär kåpade.

  Än så länge blir det inget annat än 10/10! Priset är högt men detta är ett headset jag tror mig vara nöjd med vansinnigt länge jämfört med sådana för runt 500:-.

  Edit, "skinnet" som sitter runt öronen gick sönder för mig. Jag var lite osäker på att det ingick i garantin men Logitech svarade bara att "Ja så skall det inte vara, de byts ut!". Jag skötte bytet via Elgiganten där jag köpte mina, där jag fick ett par begagnade, men efter ett andra byte fick jag ett par helt nya. De har nu fungerat strålande, som de gamla gjorde, och inget skinn har gått sönder.
  2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Utmärkt
  Jag har haft detta headset sedan januari och jag anser att detta är ett utav de bästa headset som finns. Kanon ljud och att det inte alltid finns en kabel jävel som kommer och förstör när man ska t.ex. byta byxor eller vad som helst. Signalen räcker helt perfekt för min del då jag kan gå i snitt över hela lägenheten utan att signalerna bryts.

  Att folk har vissa problem med produkter är ett välkänt problem men det är inte direkt produkten i sig det är fel på utan det är som sagt bara exemplaret och jag uppfattar det som att detta headset är helt värt priset. Jag köpte det på Maxi då det kostade 1150kr men i nuläget funderar jag på att gå över till SteelSeries H Wireless headset då det är för alla möjliga enheter vilket är kanon om man inte orkar med kabel och vill lyssna på musik i mobilen. Men åter till denna produkt.

  Enligt mig får headsetet 9/10 då den lägger mute på micken när samtalet läggs på på skype annars är detta ett fenomenalt headset!
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Måste bara säga att jag har haft mina hörlurar i snart 1 år. Har inga större problem med headsetet, utan är mjukvaran som krånglar ibland. T.ex. när drivrutinerna till grafikkortet kraschar så startar headsetet om sig men mikrofonen fungerar inte, utan får starta om programmet själv så fungerar det sen.
  Hade g35 innan och skyddet kring öronen gick sönder och sladden skavde sönder men 930 har inte dom problemen, samt att batteri tiden nu är lika bra som när jag fick dom. Otroligt överraskad över hur bra batteri tiden kan vara efter konstant användande.
  Sen räckvidden är också väldigt bra, bor i ett hus på 200 kvadratmeter ovanvåning + källare (Källaren har betongväggar). Har inga problem att gå runt i huset utan vid spisen men antar att det är köksfläkten som stör ut kontakten i mellan headset och sändaren.

  Det jag har sätt att andra personer har problem med är att stänga av dom, men håll bara in knappen i 4 sec och sedan släpp. Sen om man får problem med att dom stängs av och startar om så testa stänga av wifi så kan det hjälpa.

  Rekommenderas starkt av mig enda anledningen till att den inte får full pott är för programvaran inte riktigt är med på när det är full laddat och inte. Den säger bland annat att 20 min återstår men kan ha igång headsetet i 2h.
  1 år sedan
 • Ganska dålig
  Funkar bra när dom funkar...

  Bra ljud tycker surround effekten är helt ok kör mycket fps.
  Horribla att lyssna på musik i.
  Tappar kontakten helt random men bra räckvid.
  EXTREMT buggig mjukvara som måste startas om då och då.
  Jag hade INTE köpt dom igen.
  1 år sedan
 • Acceptabel
  Bra ljud. Surroundeffekten är sådär. Överprisade.
  2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Mycket bra
  Klockrent headset - men efter att ha haft det i en månad fungerar det inte längre att ladda batteriet. Så länge headsetet faktiskt fungerar är det dock det bästa headset som finns.

  UPPDATERING: Jag kontaktade Logitech och de skickade ett helt nytt headset till mig, kostnadsfritt. Superbra! (Dock inte tre månader senare, men jag uppdaterade inte denna recension förens nu.)
  1 år sedan
 • Knappt godkänd
  Orginal:
  Har haft dem ett par månader nu och känslan är blandad som fan...

  + Sköna
  + Rätt byggkvalitét
  + Rätt bra räckvidd

  - Tappade kopplingen ibland även fast jag sitter vid datorn
  - Ljudet är inte super, "7.1" funktionen känns inte bättre vanligt ljud
  - Om de tappar kopplingen och startar om så är micen påslagen även fast den är uppfälld (då den normalt är av)
  - Onödigt lång tid att hålla in knappen när man skall stänga av dem
  - Efter ca 2,5 månader har micro-USB-kontakten har börjat glappa så att lurarna inte tar laddning. Jag har reklamerat, kommer få nya.

  Summering: Just nu inget bra köp. För detta priset år 2012 förväntar jag mig nått som funkar utan strul.
  Skulle jag vetat alla smågrejer jag irriterar mig på skulle jag valt nått annat.

  Jag kommer uppdatera min recension efter att jag haft ersättningslurarna ett tag.

  *** Edit Sep 12

  Här kommer uppdateringen.

  Inge strul med mikroUSB efter bytet.
  Tappar sällan kopplingen vid datorn.
  I övrigt lika som förut.
  Får två stjärnor till

  *** Edit Aug 13

  Här kommer en till uppdatering.

  Ersättningsheadsetet pajade också i laddkontakten.
  Fick nya versionen i utbyte hos webhallen (schysst).
  Man ser igen som helst skillnad på denna version och gamla men förhoppningsvis håller den väl lite längre.
  Får minus en stjärna för att det paja igen.
  2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Utmärkt
  Har haft dom i en vecka nu, köpte dom för min g35:a gick sönder. jag tror jag aldrig har vart så nöjd med ett headset som nu. Ljudet är lika bra som på g35:an vilket är det bästa jag har hört i ett headset. även fast dom är trådlösa så väger dom mindre än g35:an (nästan precis lika innehåll) dom sitter hur bra som hellst på huvudet (jag har ganska stort huvud) öronen ligger inte emot lurarna på något sätt så man får inte ont efter ett litet tag. Jag har faktiskt setat med dom på nonstop i 8 timmar, efter 2 timmar kännde jag inte ens att jag hade dom på mej.

  Micen verkar vara ok, jag har frågat dom jag pratat med och dom säger att dom hör mej väldigt bra och att det låter bra. En sak jag är lite förvirrad över är att micen alltid är på.. den ger ljud in i hörlurarna hela tiden, även när den är "avstängd" det är dock väldigt lågt ljud så man hör det bara om det är tyst in lurarna vilket tar mej till nästa punkt.

  Det är alltid ett väldigt svagt brus i dom när dom är på men inte spelar något ljud, men som sagt det är väldigt lågt så man märker det oftast inte alls.

  Med musik på så hör man ingeting runt om en och dom utanför hör inget heller även på högre volymer. Basen är inte den bästa men det förväntade jag mej eftersom det är ett spel headset, man brukar reducera basen då för att man ska kunna höra bättre i spelen.

  Surround ljudet funkar hyffsat, man kan höra bakom, framför eller åt sidorna men inget mer.. ljud skillnaden är rätt liten men om man koncentrerar sej kan man höra vart ljudet kommer ifrån. On/off knappen för surround ljudet är bra för det är enkelt att byta till stereo ljud när man tittar på film eller lysnar på musik, sen är det bara att byta tillbaka till surround när man spelar.

  Batteri tiden är lite krånglig.. Först tittade jag på programmet om headsettet var fulladdat eller inte, ett problem där är att programmet visar att headsettet är fulladdat när den inte är det därför fick jag bara ut ungefär 6-7h av batteriet men nu kollar jag på lampan som sitter under headsettet vid kontakten till laddnings kabeln, när den slutar blinka så är det klart, inte när programmet säger det.

  Jag har hittils inte haft några problem alls med kontakt mellan sändare och headset, ingen delay eller något, jag kan tillochmed gå till andra sidan av huset utan några störningar av något slag och det är 15m +2 väggar imellan

  kortfattat så är headsettet helt klart värt pengarna om man vill ha ett väldigt skönt spel-headset med bra ljud och mic. gillar man g35:an kommer man älska g930:an
  1 år sedan
 • Dålig
  Provat nästan samtliga 5.1/7.1 lurar genom åren och detta är dom första jag är helt nöjd med.
  Och att dom dessutom är trådlösa är ju helt fantastikt!

  Gillar ljudet skarpt! Micen kanon (att bara kunna fälla upp den så att det blir mute automatiskt är mycket trevligt).

  Visst, med en heldag (12h+) spelande räcker inte batteriet, men då får man köra med sladd en stund.

  Edit: Byggkvaliten är tyvärr otroligt dålig. Batteriet lägger av efter ett år. Micro usb kontakten sitter vansinnigt dåligt och bryts sönder. Nä. Kan inte rekomender alls.. Gillar mina andra 10+ Logitech enheter, men detta är skräp.
  3 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Perfekt
  Haft dessa i ett halv år snart.. Och jag säger bara wow! Köpte för 999:- på Ica Maxi och är otroligt nöjd, räckvidden är otrolig också! kan sitta i källaren med dessa (medans sändaren är på övervåningen) Surroundet är det bästa av alla 7.1/5.1 jag har testat hittils.
  Och headsetet är riktigt bra att spela musik på. Vilket är ett stort plus!

  Allt jag kan säga om dessa nedan mig har antingen misskött headsetet eller måste fått en skada vid skickningen. (för det är riktigt bra kvalitet och räckvidd på headsetet)
  Enda negativa är väl att du får trycka ner power-knappen 3-5 sekunder för att starta headsetet. Det drar dock inte ner betyget!
  1 år sedan
 • Knappt godkänd
  Har haft dessa i strax över ett år nu.

  Känns jättefräsiga i början, skönt med trådlöst och allt tills du inser vilken lågbudgetprodukt det här är. Ljudet låter väl ok, micen är riktigt bra men byggkvalitén i plast är usel och jag har fått laga bägge kåporna med silvertejp. Jag har inte misskött dom. Sen tappar dom sändning då och då och på senare tid flera gånger i timman, och då har jag sladden i för drar jag ut den nu så dör lurarna efter ett kort tag.

  Priset på dom är vid skrivande stund 1155:- vilket dom verkligen inte är värda. Har för mig jag köpte mina för 799:- och jag tycker inte dom är värda det priset heller.
  1 år sedan
 • Usel
  Produkten får en stjärna eftersom produkten inte går att använda som avsetts.

  +Snygga
  +Ser dyra ut
  +Bra ljud
  +Bra mic
  +Bra support

  -Är dyra
  -Dålig kvalité - Micro USB-kontakten går sönder (du kan inte ladda 3st slutat fungera)

  Köpte ett par för ca 14 månader sedan. Första paret höll någon vecka. Andra paret ca 2 månader. Nu sista paret höll längre men då lät vi bli att använda hörlurarna under tiden de laddade, men vad hjälpte det? Nu struntar jag i Logitechs hörlurar, spelar ingen roll om supporten varit hjälpsam. Köper man deras premiumprodukter så förväntar man ju sig att det ska fungera att använda som avsetts.
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Jag har haft dessa hörlurar cirka två veckor, så jag kan inte uttala mig om den berömda logitech-kvaliteten ännu. Första upplevelsen är dock positiv. Ljudet är bra, surrounden fungerar fint och trådlösheten är faktiskt ganska smidig, även om räckvidden inte är så mycket att skriva hem om.
  1 år sedan
 • Acceptabel
  Har haft G930 i ca 3 månader nu.

  Idag kostar dem ca 1200 kr. Det är inte värt det. Jag skaffa dem för att kunna spela, lyssna på musik och prata med andra. Jag hade förväntat mig mer utav dessa pga priset.

  ==LJUD==
  Några andra dömer den virtuella souroundfunktionen. Jag skulle vilja säga att det är det enda som är //okej// med detta headset. För er som letar efter ett neutralt ljud redan i Stereo 2.0 så är detta ett av de mest överskattade på marknaden. Det är inte okej alltså.
  Programvaran som följer med gör det möjligt för en att förbättra ljudkänslan själv vilket räddar en lite men det är alldeles för mycket arbete bakom det.

  Upplevelsen med detta headset blir nog 3/10. Jag sade att det virtuella var okej men det är inte bra nog. Till exempel får jag inte känslan av att jag är "inne" i spelet när jag kör FPS. Ljud som kommer bakom en låter ibland närmre och ibland längre ifrån en.
  Filmupplevelsen är sådär. Det ligger på samma nivå som FPS-spelen. Man får inte upplevelsen eller effekten av att man är med och ibland låter det tomt.

  OBSERVERA att jag dömer headsetet med den virtuella souroundfunktionen på. Utan den är diskanten alldeles för tom och det finns bara en virtuell bas så du kommer inte få nån bas med Stereo 2.0.

  ==MIKROFON==
  Mikrofonen fungerar och ingen av mina vänner hade något att poängtera. Inte rekomenderat att spela in med denna mikrofon.
  Precis som en del andra "gaming" headset så har G930 funktionen att automatiskt mute:a när man fäller upp den.

  ==KOMFORT==
  Headsetet sitter bra på mitt huvud. Kåporna är breda och djupa. Passar de flestas öron. "Hjässremen" eller vad det heter kunde bytas ut på G35(samma headset fast kabelansluten). Fattar inte varför det inte medföljde till dessa...

  ==ÖVRIGT==
  Den trådlösa anslutningen är helt okej. Når ner till trädgården vilket blir ca 15 meter genom väggar och liknande. Enda gången anslutningen har brutits har varit när jag satt igång mikrovågsugnen. Annars är anslutning relativt stark :)

  Headsetet fungerar utmärkt tillsammans med mjukvaran. MEN, om du har andra mjukvaru produkter du vill använda med headsetet kan du glömma det. Allting finns i mjukvaran, dvs souroundfunktionen, mikrofoninställningar, batteristatestik, inställning av g-knappar, osv.
  Du kan alltså inte använda headsetet fullt ut utan den medföljande mjukvaran och om man då har bättre mjukvara man vill använda så går inte det.

  Strukturen är något sånär plastig. Folk som har en tendens att råka missköta sina lurar kommer nog ta isönder dessa ganska lätt.
  Kåporna är vridbara.

  G-knapparna är en bra grej. Det är skönt att lätt kunna byta låt med en knapptryckning. Dessa kan även byta funktionen beroende på vad du själv har ställt. Mina knappar tystar till exempel bara spelet om jag sitter inne i ett.

  Batteritiden är på runt 6-7 timmar när jag använder det. Det varierar mycket på hur ofta du lyssnar på musik(och hur högt), hur ofta du pratar i mikrofonen samt massa annat ljudbaserat. Om man letar efter lång batteritid så är det bättre att köpa ett par hörlurar och en bordsmikrofon bredvid.

  Garantin varar i två år. Supporten från Logitech är utmärkt, näst intill strålande. Minsta problem och de kan hjälpa en utan långvariga diskussioner.

  ==SLUTSATS==
  Minus: Alldeles för dyra för den kvalitén på ljudet man får. Det är också synd att mjukvaran binder headsetet.
  Plus: G-knapparna gör detta headset lite unikt. Logitech har bra support vilket man inte ska snåla med.

  De negativa sakerna överväger alldeles för mycket. Jag hade inte köpt detta headset igen.
  1 år sedan
 • Perfekt
  riktigt sköna lurar har haft dessa i 2 år och är riktigt nöjd.
  kör nästan uteslutande på 7.1 tycker ljudet blir mjukare och fylligare. både med musik film o spel
  2 år sedan
 • Mycket bra
  2013-02-20
  Jag har använt de här lurarna i ungefär en laddning. Här kommer intrycken än så länge.

  + De är nästan löjligt bekväma på mig även fast de är ganska tunga och jag har stort huvud.
  + Grym räckvidd (de kan rentav nästan få lite extra bra betyg bara för att de är trådlösa). 10 meter är nog ganska sant, men om det är väggar/golv ivägen eller ej gör ingen större skillnad.
  + Riktigt fin kvalité på ljud, mycket av både bas och diskant om man så vill.
  + Lätthanterlig mjukvara som dessutom hanterar övrig gamingutrustning från Logitech (i mitt fall en MX518 mus)
  + Funktionsknapparna med olika profiler
  + Volymkontrollen! Att den dessutom sänker volymen datorn skickar ut och inte själva hörlurarna ger ett extra plus i kanten.

  - Bussningen (eller vad man ska kalla den), som sitter där man kan rotera luren på bygeln, knarrar en del vilket kan vara lätt störande under spelande.
  - Jag vet inte hur ett par lurar med 7.1 "ska" låta men inte är jag så väldigt tagen av den funktionen. Inte än så länge i alla fall, det kanske visar sig om man kör lite film eller några andra spel.
  - Jag kan tycka att priset är något svettigt även om jag köpte mina för 999:-, det är ju inte skitbilligt precis.

  +- Detta headset filtrerar verkligen bort nästan allt ljud utifrån, på gott och ont. Jag tycker det är mestadels gott.

  Så sammanfattningsvis får jag säga att än så länge visar de klass, men ingen jättewow-upplevelse direkt. Dock får jag nästan säga att det är värt några kronor för att ha ett par trådlösa lurar som är så här bekväma.

  Uppdatering 2013-03-04

  Jag märker inte längre av ovan nämnda knarrande, jag tror att lurarna har "gått in sig" eller så har jag helt enkelt vant mig.
  + Gött att mikrofonen avaktiveras när man fäller upp den.
  + Varningsljuden som spelas upp när batteriladdningen blir låg är också fint att ha.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Har haft dessa hörlurar i över ett år nu. Använder de dagligen, oftast många timmar per dag. Har varit extremt nöjd med ljudkvalitén, komforten och micen. Friheten från sladden är fullständigt underbart.
  Det finns två saker jag kan klaga på. För det första så kan mjukvaran ibland krångla. Vilket leder till att ljudkontrollen slutar fungera (eller blir fördröjd) och att anslutning får brus (detta har dock förbättrats med uppdateringar). Det andra är att efter ett halvår så började ljudet, batteritiden och all mjukvara krångla riktigt rejält. Jag kunde själv inte lista ut vad felet berodde på så jag skickade in dem till Logitech. Knappt en vecka efter så fick jag hem ett sprillas nytt headset. Stort plus för utmärkt service.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Köpte dessa för över 1 år sedan för 999 kr och har använt dem i stort sett dagligen sedan dess. Använder dem enbart för spel så mina betyg är baserade på detta, har knappt aldrig använt dem för att lyssna på musik.

  + Enkla att installera
  + Bra räckvidd (tappar kontakten efter ca 10 meter, vilket är när jag går till köket)
  + Sköna att ha på sig
  + Trådlösa
  + Bra batteritid
  + Lätta att ladda
  + Skönt ljud och lätt att justera volymen

  - 2-3 gånger har kontakten glappat från sändaren. Men räckt att flytta den lite så har den fått kontakt.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  + Enkel installation
  + Sköna
  + Riktigt bra mic
  + Slipper att kabeln ska fastna i hjulet på stolen (Gamers will know)

  - Ganska tunga (kan vara en fördel för vissa)
  - En aning dyr
  - Surrounden är väl inte den bästa

  Absolut ett bra köp om du letar efter hörlurar med kvalité och ett bra ljud och samtidigt slippa sladden
  2 år sedan
 • Perfekt
  Har nu haft detta headset i minde än 1h, väldigt nöjd hittills... Väldigt enkel installation, lång räckvid, bra isolering, sköna, grym mick. Har inte hittat något negativt än
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Ett bra headset. Bättre än Vengeance 2000 på alla punkter. MEN...dom blir väldigt varma efter en stunds användande. Med kliande öron som följd. Men om man inte är känslig för sånt så är det ett mycket bra val. Själv ska jag nu testa Astro A50 istället. Återkommer med betyg av detta om nån vecka.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Mycket nöjd efter en månad. Jag är ingen audiofil men jämfört med mina tidigare lurar ger dessa en betydligt bättre separation och klatschig bas.

  + Lyxiga funktionsknappar
  + Bra ljud i micken enligt samtalspartners
  + Inte för "gejmeraktiga" - jag kör videokonferenser med jobbet och vill ogärna se ut som en figur från WoW
  + Samordnat admin-program med mitt G530 tangentbord
  + Bra räckvidd - täcker mitt betong-radhus från ena hörnet

  = Bra batteritid, speciellt i förhållande till funktioner o ljud(nivå)
  = Surroundfunktionen inte mycket att skryta med - tycker den funkar bättre i mitt Dolby Live!-ljudkort

  - Det dyker upp en dialogruta då o då när jag tar datorn ur viloläge som säger åt mig att koppla ner och upp headsetet. Det har funkat ändå och jag har struntat i dialogen men det är en smula irriterande.

  Slutsats: jag har svårt att tänka mig ett par lurar som skulle passa mig bättre (inom rimliga gränser; Hej, Turtle Beach!).

  UPPDATERING: Levt med dem dagligen i ett år och skulle inte byta ut dem mot något annat! Dialogrutan som nämns ovan ser jag inte längre (nån uppdatering som löst). Kanon, helt enkelt!
  3 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )
 • Mycket bra
  Har funkat kanon för mig i 1½ år. Bra ljud och sitter bekvämt även med glasögon.
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Otroligt bra ljud, otrolig komfort, micken är superb.
  Nästan precis allting är bra, använt mig av den i 7 månader. Men nu efter 7 månader så vill inte micro usb sladden man fick med ladda headsetet längre.

  Efter en snabb googling så är det många som haft samma problem, jag löste det enkelt genom att köpa en ny micro usb, och då funkar allt. Det är de enda negativa jag har, annars en bra produkt!
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Ljudet är kanon och headsetet sitter riktigt bra.

  Har nu hittat problemet med mitt G930:
  Jag hade vår trådlösa router för nära mig och den slog helt enkelt ut G930:n ibland, problemet löstes då jag drog ur kontakten till routern
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Övertygande tredimensionellt ljud i de fåtal spel som till fullo stödjer detta och sköna att ha på sig. Bra täckning överlag. Ja, faktiskt riktig toppen för spelande och hade rekommenderat till alla. Det enda (stora) problemet är att batteriet inte längre gick att ladda efter bara tre veckor! Väldigt dålig kvalitet med andra ord. Måndagsexemplar kanske? Vet inte. Ivägskickade till reparation och blir utan i ett par veckor.
  Edit: Det var tydligen ett måndagsexemplar. Ersättaren funkar som den ska sedan 3 månader. Uppgraderar därmed betyget.
  2 år sedan
 • Perfekt
  Riktigt bra.
  Bra ljud och bra passform för mitt huvud.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Riktigt nöjd, bra kvalitétskänsla och fint ljud + bra räckvidd :) (räcker över hela huset (2vånings)

  Ang. som nån tidigare sagt att dom är svåra att stänga av ibland så är lösningen att trycka flera gånger på powerknappen istället för ett långt tryck så lyckas man varje gång :)

  Köpte dom för 700kr på rea (Inwarehouse) så går inte klaga på.. hade tänkt köpa dom andra billigare tidigare, men eftersom dom inte hade USB så var dom sjukt klumpiga att ha till laptop :)

  Batteritiden är väldigt bra.. räcker väl sisådär 10timmar om man inte använder 3D-ljud :)
  3 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )
 • Ganska bra
  Fungerar jävligt bra.
  Enkla att använda
  Ett extra ljudkort gör att du kan skicka gaming-ljud till G930 och filmljud till tjejjen via det vanliga ljudkortet.

  Negativt:
  Dom sitter åt lite för hårt så det är svårt att ha på sig dem i längre gamingpass. Jag har iof ett ganska stort huvud men...aja...jag hade nog inte köpt dem om jag hade vetat om hur de satt.

  Jag är ingen audiofil så jag tycker dom låter jävligt fint :)
  3 år sedan
 • Usel
  Sämsta jävla headset jag någonsin har provat. Byggkvalitén är riktigt bra och dom satt bra på huvudet, även om dom är i tyngsta laget och man svettas lätt i dom.

  Men kvalitén på ljudet är verkligen det sämsta jag hört. Det är burkigt och avsaknaden av bas är löjlig, för att inte tala om diskanten som lyser med sin frånvaro.

  Det blir att skicka tillbaka dom asap och (tyvärr) använda min gamla dryga trådare hörlurar för 300 kr som är 100 gånger bättre än dessa.
  3 år sedan
 • Perfekt
  Har använt dessa i ca 6 månader nu och jag är fortfarande riktigt, riktigt nöjjd.

  +Batteritiden, kan gejma en hel kväll och natt utan att det tar slut (drar dock mer om man har 7.1 igång).
  +Ljudet, tycker det är riktigt bra ljud i dom. Stort plus för equalisern i mjukvaran så man kan ställa in det exakt som man vill ha det.

  +Mjukvaran, bara att installera och sen använda. Har inte har några problem alls med detta. Mycket användarvänligt.

  +Räckvidden, jag bor i en 2a på 60kvadrat och jag kan röra mig fritt i hela lägenheten utan att jag tappar sändningen. Förvånansvärt bra.

  +Micken, har en polare som har samma headset så kan ju säga att micken är brusfri och bra.

  +Att det är slutet ser jag som positivt.

  -Väger lite för mycket om man jämför med mitt gamla Siberia V2.

  -Blir lite varmt ibland (blir inte alla slutna det?)

  -Att det ibland inte stänger av sig när man trycker på knappen. Ibland måste man hålla inne den i en hel evighet för det ska stängas av (i-lands problem :)

  Summa sumarum. Ett mycket bra headset i min mening. Fungerar perfekt till gaming och filmtittande.
  Ska poängetra också att det fungerar perfekt med W7 64-bit som jag såg ganska många trådar om när jag köpte mitt (Kanske logitech har fixat det?)
  Jag tycker det är värt sina pengar och det kommer nog ta väligt länge innan jag bytar ut detta headset.
  3 år sedan
 • Mycket bra
  Har använt dessa lurar relativt mycket sedan jag köpte dem för ett par veckor sedan. Mina första trådlösa men inte mina sista :)

  + Schysst kvalitet
  + Bra ljud, kraftfullt ljud
  + Sköna, sitter riktigt bra på mig (litet huvud)
  + Bra mic
  + Bra snabbknappar
  + Snabba att slå på
  + Uppdaterad programvara (inga problem i win7 x64 alls)
  + Najs räckvidd. Skulle vilja ha längre, men de håller verkligen va de lovar. (går att förlänga sändaren med usb kabel som löste mitt problem)

  = Okej pris (ca 1000kr)

  - Sunkig programvara. Ser bara bra ut i princip
  - Mediaknapparna tar inte spotify "out of the box", eller vissa andra medieprogram för den delen
  - Riktigt stora vilket gör dem fula.
  - Kunde vara aningen tajtare passform

  Slutsats: Jag är riktigt nöjd med dem. Men hade tyckt att en 800 spänn hade varit en mer resonabel prislapp för dem egentligen.

  Uppdaterat: Har haft dem i sex veckor och batteriet håller fortfarande grymt bra. Då räck vidden inte riktigt räckte i hela min lägenhet så köpte jag en 5m förlängningskabel till sändaren (kan fortfarande ladda vid datorn). Funkar ypperligt och nu kan jag gå till köket utan att få avbrott. Grymt när man dammsuger :)
  3 år sedan
 • Perfekt
  Jag bokar och bugar högsta betyg.
  Köpte ett par till jobbet för under 1000:- och dom är supper!
  Det är lite konstigt att man inte hör sin egen röst så bra när man pratar. (samma som med hörselskopor, men dom sitter bättre på huvudet i över 4 timma i stäck) Välbygda och man behöver inte vara rädd för att ha sönder sladden som inte finns.
  Jag kan varm rekommendera G930 till den som sitter i ett öppet kontorslandskap. Man spar på hörsen, behöver inte spela så högt och ändå få behållning av musiken. Underbart. Du kommer inte att ångra dig. Grattis Logitech.

  + 7.1 ljud som levererar HIFI
  + Komfort = sitter bra med glasögorna på
  + Stänger delvist ute ljud som man inte vill höra (bra)
  + 10 timma batteritid perfekt på jobbet när det är en timme kvar så varnar G930 och då är det dax att gå hem (till MinHemaBio ;-)

  - Fungerar inte till telefonen (surt att behöv använda "sunkiga" Koss Porta Pro med slag)
  - Skrämsel faktorn är hög, någon kan stå bredvid en utan att man har hör något
  3 år sedan
 • Utmärkt
  Grym produkt.
  Man köper inte trådlösa hörlurar för att lyssna på musik i så det gör inte mig något att ljudet inte är i högsta divisionen.
  Ljudet är dock bra för film, spel, skype. Mysigt med lite effektfull bas å så.

  Men framförallt så är det ju fantastiskt med ett headset som sitter perfekt och bekvämt på huvet... och har volymkontroll och snabbknappar.. och har en mic som mutas när man fäller upp bommen. och som inte läcker ljud till övriga i samma rum. OCH som dessutom är trådlöst och räcker två rum bort..

  Jag hade älskat detta för de ovanstående kvaliteterna även om ljudkvaliteten vore usel.

  Det återstår att se hur länge batteriet håller i en sån här pryl. Det är såklart en förbrukningsvara och man får nog räkna med att använda sladden konstant om 2-3 år.

  EDIT: Vill klargöra att ljudet inte är dåligt på något sätt. Det klipper och knastrar lite grann då och då. Men det kan lika gärna bero på att signalen störs av något speciellt just hos mig.
  Och själva ljudkaraktären när man lyssnar på musik tilltalar mig inte så mycket jämfört med de slutna AKG 271 jag har. Men det går absolut att lyssna på all sorts musik. Logitechlurarna passar också mycket bättre när man vill ha basen lite överdriven. Dvs till viss musik, film och spel!
  3 år sedan
 • Perfekt
  Jag gissar på att du som är här och kollar på omdömen söker ett bra headset? Isåfall har du kommit till det rätta headsetet. Detta är headsetet för dom som inte vill lägga ut alldeles för mycket pengar på ett headset, och då snackar jag om ett "Ljudkort + ett analogt headset" vilket kan bli runt 2000+ kr.

  Visst får du bättre ljud på ett sådant, fast med denna så lär du inte få bättre ljud på ett USB-headset.

  Jag har nu använt G930 i drygt 8 timmar och någon gång då och då har jag behövt ta av det för att gnugga öronen, men det är nog bara jag som inte har blivit riktigt van med ett slutet headset.

  Men annars är dom riktigt sköna.

  Mina plus och mina minus:

  + Slutna lurar. Tar bort mycket av ljudet runt om dig, och när du spelar musik eller spelar spel så hör du absolut ingenting runt om dig! Väldigt skönt!
  + Trådlöst! Väldigt skönt att kunna gå omkring i lägenheten eller huset med denna.
  + Mikrofonen. Fungerar superbt, alla hör mig jättebra och inge brus när man pratar. Dessutom så är den väldigt böjbar och det går även att använda mute-knappen för att tysta mikrofonen eller bara fälla upp den.
  + Snabbknapparna + ljudkontrollen på vänster kåpa. Väldigt smidiga och supernöjd med dem, går att programmera dom så att dom gör vad som helst!

  - Osköna i början. Fast när man använt dom ett tag så blir headsetet mjukare och sitter inte så hårt på skallen.
  - Kunde ha varit lite mer vaddering på delen som är mitt på huvudet, fast det är nog bara jag som tycker det!
  - Batteritiden. Kunde ha varit längre för seriösa gamers fast det fixas enkelt med att koppla in laddningssladden och använda dom som ett par vanliga lurar i 2-3 timmar tills dom är laddade igen!

  Sammanfattning:

  En klar tia! För er som inte villa köpa ett alldeles för dyrt headset och få mycket ljud för pengarna så är detta headsetet för dig, För er som inte vill ha trådlöst så köp lillebrorsan till detta headsetet (Logitech G35!)

  Tackar för mig!
  3 år sedan
 • Mycket bra
  Riktigt sköna lurar som sitter som ett smäck på ens huvud. 7.1 ljudet är väl inget att hurra över men fungerar mycket bra i spel som t.ex. CoD Black Ops även om ljudkvalitén kanske känns lite fishy. Däremot om man stänger av surroundet blir musik från källar som t.ex. Spotify mycket väl godkända. En annan dum sak är att den "skriver över" nuvarande ljudet så ifall ni har som jag, datorn kopplad till en receiver, måste man ändra mellan dess två för att kunna få ljud (asså mellan ljudkortet och hörlurarna). Förövrigt är ljudet i micen riktigt klockrent och nästan helt perfekt! Ett stort plus till vadderingen då man som glasögonanvändare inte får ont av dem även under längre stunder :)
  3 år sedan
 • Bra
  Trivs! Kör dessa på heltid och kastat ut mina vanliga högtalare.
  Surroundljudet är förvisso ett skämt! Men hade som goliat_43 inte väntat mig mer. Plus för räckvidd och micken!
  3 år sedan
 • Utmärkt
  Har kört dessa ett tag nu.
  Hade G35 (Trådade) innan, och dessa är minst lika bra!

  + Trådlösa
  + Bra batteri
  + Lätta
  + Sitter bättre än G35

  - Basen i musik kunde varit bättre, men lyssnar inte på musik med lurarna.
  3 år sedan
 • Ganska dålig
  Med tanke på vilket pris dessa lurar har så kan betyget inte bli mycket högre än såhär. Jämför dessa med ett par Shure SRH-440 (~1000kr, "studiolurar") och G930 kommer inte upp i samma ljudklass. Surroundljudet är inte heller det mycket att skryta om, det förväntade jag mig iofs inte men ibland låter det som att man lyssnar inuti en plåtburk (van med riktigt surround från en kompetent hemmabioanläggning så jag har att jämföra med..).

  Det som är riktigt illa är att det vid högre ljudnivåer finns ett konstant "brus" i bakgrunden. Detta är helt enkelt inte något jag kan acceptera på grejer som kostar 1700kr.

  Inte heller fungerar noise canelation i micken som det ska (verkar som att detta kanske är en funktion i mjukvara??). Så fort jag sätter på sidetone (en viktig funktion i ett kapslat headset enligt min mening) så blir det ännu värre med brus i lurarna. Verkar nästan lite som att mick-bommen tar upp strålning från sändaren, om man sätter handen emellan kåpan och micken blir det nämligen lite bättre.

  Dessutom (som om inte detta vore nog) kan man inte ställa in g-knapparna till makron och de möjligheter som finns att binda dem till olika saker är starkt begränsade (verkar iofs finnas tredjepartsplugins som till viss del kan lösa detta, dock dåligt av Logitech).

  Ska jag nämna något positivt så är det väll att den trådlösa tekniken fungerar ypperligt. 10 meter som Logitech uppger som räckvidd får jag lätt med ett par betongväggar emellan. Trådlösa nätverk och mikro igång verkar inte göra någon större skillnad :) Ljusår från äldre trådlösa lurar jag haft.

  Tyvärr så kan bra mottagning inte väga upp alla nackdelar och Logitechs usla mjukvaror. Haft headsetet i några dagar nu men kommer lämna tillbaka det snarast då det inte alls uppfyller vad som lovas i produktbeskrivningen.

  Min rekommendation till alla som överväger köp: Se till att ni lätt kan lämna tillbaka, risken att ni blir besvikna är överhängande!

  (Mycket av det jag upplevt verkar vara ganska välkända problem. Google lite, det gjorde inte jag..)
  4 år sedan