•  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Acceptabel
  Första intrycket var något av en besvikelse. Den är snygg och skön, men det är svårt att hitta ett grepp som låter en använda alla knapparna och hjulet på ett bra sätt. Det tror jag även gäller personer med tillräckligt stora händer, vilket jag inte har. Om man håller musen så att tummen når framåtknappen kommer den nämligen lätt för långt fram för att trycka på nedre knappen och hjulet hamnar mitt i långfingrets andra veck, eller i alla fall för långt bak för att kunna manövreras med långfingret. (Jag vill liksom gärna använda så många som möjligt av mina fingrar).

  Att mittenknappen är inbyggd i hjulet må vara klart vanligast, men det är fortfarande idiotiskt. Jag antog felaktigt att den här musen fungerar på samma sätt som den modell jag har på jobbet, där frirullningen aktiveras genom att trycka ner hjulet medan det finns en separat knapp som fungerar som mittenknapp. Jag skulle dock kunna kasta om knapparna och använda zoom-knappen som mittenknapp, fast det känns rätt avigt.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Inget fantastiskt, men en riktigt bra mus. Inget att anmärka på.
  Funkar som den ska, hög kvalitétskänsla, många inställningar (som inte är i vägen).
  3 mån sedan
 • Bra
  Härlig att använda
  Bra flyt
  OK programvara

  Dock lite för svårt att komma åt framåtknappen

  Ibland hackar dock scroll hjulet
  3 mån sedan
 • Ganska dålig
  Med tanke på priset så tror jag det finns bättre val. Min mus lade av after 4-5 års vardaglig användning, den vänstra knappen under tummen kollapsade och rev sönder gummit. Jag upptäckte även att ju längre man använder musen desto fler små svarta hål det blir i aluminium, som om den reagerar med handen efter lång tids användning vilket jag anser väldigt dåligt om Logitech syftar på premium känsla.

  Den är helt ok annars, fungerar på de flesta underlag men definitivt inte på alla, rimlig ergonomi, lite för stor för mina händer antar jag, och såklart scrollhjulets krombeläggning slits efter ett tag och ser dåligt ut. Tappar kontakt lite då och då beroende på hur mycket 2,4GHz strålning du har hemma, I mitt fall var det mycket ibland och då, såklart, hackar musen konstant så håll inte din dator nära router/bluetooth enheter eller andra trådlösa enheter.

  Har en annan mus från Logitech som är lite plastig och hjulet började låta efter ett tag, men efter snabb service på den har jag tagit bort mekanismen för scrollhjulet och den flyger precis som på MX Performance och efter över 12 år (!) så fungerar den utmärkt. Jag hoppas att få tag på lika bra mus men det ser inte ut som att det blir Logitech denna gången.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Bästa datormus jag har ägt. Uppskattar att batteri som följer med är utbytbart och laddbart via USB och att det fungerar på alla underlag.
  4 mån sedan
 • Bra
  Köpte denna begagnad på Tradera.

  Första intryck:

  + Bra buildkvalitet, känns gedigen.
  + Hittills bra mottagning, slår t.ex. Microsoft Explorer Touch Mouse [http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=929170] med hästlängder.
  + Det utbytbara NiMh-batteriet laddas med medföljande micro-USB-kabel, och laddningen går rätt snabbt.
  + Musen kan också köras helt på microUSB, utan batteri. (Gör också musen lättare.)
  + De programmerbara knapparna sitter på helt rätt ställe. (För mig.)

  ~ Förvånansvärt lätt, fördel eller nackdel beror nog på användaren.

  - Mittenklick var lite trög från början. Monterade isär musen och tog bort en av fjädrarna, nu klickar den _mycket_ lättare.
  - Logitechs programvara lämnar mycket att önska men går att overrida.
  - Är det bara jag eller låter scrollen mer än vanligt i kvantiserat läge?
  - Musen har en historia med rätt mycket problem, de flesta verkar relaterade till mikrobrytarna.

  Önskar:
  Fler programmerbara knappar! Undersöker möjligheten att integrera en Arduino Leonardo, det verkar finnas rätt mycket plats kvar inuti...

  Update 2013-11-26:
  Vänsterklick har börjat bete sig underligt. Släpper dokument och fönster på måfå vid dra-och-släpp-manövrar. Dubbelklickar vid enkelklick ungefär 5-10% av fallen.
  Ska ta isär den och se vad man kan göra. :)

  Update 2013-12-15:
  Monterade isär musen för några veckor sedan, rengjorde mikrobrytarna med alkohol och elektronikspray. Fungerar perfekt meddetsamma!

  Update 2014-01-26:
  Börjat tröttna på laddningssystemet, laddningstiden är längre än den behöver vara och musen blir otymplig med sladden inkopplad. Funderar på att göra uttag för att kunna ladda batteriet med extern snabbladdare (Imax B6 i mitt fall).
  Alternativt Qi- eller Palms trådlösa laddare.

  Also: För fler programmerbara knappar fungerar AutoHotKey suveränt!

  Update 2014-10-14:
  Musen började uppfatta enkelklick som dubbelklick igen, fick rengöra vänsterklicksbrytaren igen, ~10 månader sedan sist.
  Använder förresten Low Self-Discharge / Gen2 NiMh, något lägre kapacitet i utbyte mot försumbar självurladdning, dock går det så kort tid mellan laddningarna (~2 laddn./vecka) att en Gen1 NiMh med högre kapacitet kanske vore att föredra. 2800 är ändå 27% mer än 2200 mAh...

  Update 2014-10-20:
  Rengöringen verkar inte ha funkat helt, öppnade upp och rengjorde med Biltema Multispray (ej silikonbaserad), spreja på, torka av, blåsa bort överflöd med oljefri tryckluft. Funkar perfekt igen. Men beställde 5X Omron ( D2FC-F-7N ) från eBay för ~35 SEK för ev. framtida byte.
  1 år sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Mycket bra
  Köpte den då jag har MX Anywhere som jag fullkomligt älskar. Denna är också väldigt bra. Älskar sensorn och kvalitén. Tycker att det är konstigt att det finns ett par skillnader mellan mössen i samma familj t ex att tryck på scrollhjulet och den andra mittenknappen har bytt plats mellan mössen. Passar handen bra men inte så perfekt som man kan tro när man ser designen.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Nu efter att snart ha ägt denna mus i 5 år så behöver den fortfarande laddas max 1 gång per vecka.
  Så sjukt bra batteritid sen början. bra hållbarhet då den under de 5 åren säkerligen vart med på 50+ lan. otroligt hållbar och skön i användning
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Har använt min i över tre år och är riktigt nöjd med den. Nu börjar man dock märka att det inbyggda batteriet börjar förlora kapacitet, får ladda lite oftare.

  Om jag skulle köpa en ny mus i dagsläget så står denna övers på listan...

  Uppdatering:
  Är så van med musen och trivs verkligen med den. Känner mig inte speciellt sugen på att tvingas vänja mig vid en ny typ - så jag skall köpa en extra som reserv...bara ifall att...
  2 år sedan ( Uppdaterat: 9 mån sedan )
 • Perfekt
  riktigt bra mus, har en hemma till Mac OS Mavericks (10.9) och en på jobbet till Win 7. Bästa mus jag haft. Bra att man kan ladda den medans man använder den och att den går på vanliga uppladdningsbara batterier.
  11 mån sedan
 • Bra
  Ny update:
  UFR är väldigt känslig för andra radiosändare (bt,802, mm), jävligt trist. Men använder man förlängaren och har mottagaren ett par dec från musen så funkar det rätt bra. Sen måste man stänga av musen efter man stängt av datorn, då får man fan så lång batteritid.
  Använder den nu som spelmus istället för mus till surfdatorn och den funkar jäkligt bra nu. Se till o köp ett riktigt bra uppladningsbart batteri med fet Ah bara!

  Update:
  Denna mus blir bara sämre och sämre. Kass kontakt, man får hamra utav bara helvete för att få datorjäveln att fatta kommandon. Suger batteri som en Succubus. Du kommer garanterat att få ont i handleden om du inte har labbar som Karelin.
  Nu börjar det oxå fan bli dax för en uppdatering av Setpoint, mer än sex månader sen senaste, the fuck!

  Nästan ingen kontakt då man bara använder unifying receivern. Förlängningskabeln måste dras så att mottagaren är nära musen, ändå så kommer inte alla kommandon fram ibland. Helt värdelöst, då kan man ju lika gärna ha kabelmus.
  Bedrövlig batteritid, måste laddas typ var 3e dag och kabeln är alldeles för stel, även testat andra batterier och laddar med vanlig laddare.
  Lite för stor och tung för att vara en bra gaming mus enligt mitt tycke.
  Det är även svårt att få till känsligheten, krävs en del meckande för
  att få bra flyt på pekaren.
  3 år sedan ( Uppdaterat: 11 mån sedan )
 • Mycket bra
  Har haft den i ett par månader och kan bara stämma in i den positiva kritiken. Jag sitter framför en dator större delen av dagen både på jobbet o hemma och tycker denna mus är ett enormt hjälpmedel. Så nöjd med den att jag funderar på att skaffa mig en till för min stationära dator på jobbet.

  Känns mycket gedigen
  Äntligen en mus som inte känns för lite för mina händer
  Grym ergonomi
  Super batteritid

  Gjorde även som Snillet och tog bort fjädrarna från scrollhjulet och har fungerat klockrent sedan dess.

  Rekommenderas varmt !
  11 mån sedan
 • Perfekt
  Smooth scrolling är suveränt (fattar inte vad ni klagar på). Saknar nästan inte min macbook längre. Bra back & fw knappar. Gillar storleken. Kommer från en antik MS Intellimouse Explorer mus som (tyvärr) slutat fungera.
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Använder denna till gaming, battlefield 4 m m. Fungerar bra faktiskt. I början så fattade jag dock inte att scrollhjulet självcentrerar sig när det är frikopplat, vilket resulterade i en del märkliga scrollningar.

  +Går snabbt att ändra känsligheten med t ex tumknappen när man spelar
  +Bra batteritid

  - Går inte att använda samtidigt som trådlöst tangentbord Logitech k400 när man spelar pga låsningar i knapptryckningar. Men det är ju inga gamingprylar så det är väl OK.
  - Möjligen skulle den kunna vara lite lättare.
  - Att Darkfieldsensorn fungerar på alla möjliga underlag spelar mindre roll, musmatta krävs ändå för precisionsarbete.
  1 år sedan
 • Ganska bra
  Använder man mittenklick mycket, tex panorering i program, så ska man inte köpa denna.
  Väldigt dåligt scrollhjul/mittenknapp kombination. Panoreringar släpper hela tiden och blir sidoscroll för att man råkar vicka hjulet lite, det är inte speciellt stabilt att klicka på så det låser riktningen till nedåt när man klickar utan råkar man klicka minsta lilla i vinkel så blir det ett klick som övergår till scroll. Prövade sätta alla tilt positioner till "mittenknappen" men det blir ändå ett glapp i ett ihållande klick.

  I övrigt en bra mus som är värd sina pengar, hade satt en 8:a ifall scrollhjulet inte hade haft tilt funktion.
  1 år sedan
 • Ganska bra
  pros:

  - stor (svårt att hitta en bra stor mus)
  - trådlös
  - utbytbart batteri (vanligt laddningsbart aa batteri)
  - tilt scrollen. används flitigt
  - lilla usb dongeln.
  - flera knappar, men dom sitter inte obehagligt till eller är för många.
  - går att ladda samtidigt som du använder den.
  - lätt setup

  cons:

  - att det är standard att den använder smooth browsing i firefox och chrome. tar 500 år att bläddra igenom en sida. borde vara ett tillval, inte standard. går att stänga av lätt dock.
  - framåt knappen på musen sitter lite för långt upp och långt fram för att det ska vara skönt att nå den.
  - zoom knappen, seriöst, vem använder den till det man egentligen ska? man bara prickar den hela tiden när du vill backa, så rebinda den eller avregistrera den helt.
  - det värsta med musen: scroll klicket är helt värdelöst. av 100 scrollklick blir kanske 30 registrerade. den är helt värdelös, och är det som drar ned betyget ganska mycket på detta. dom andra sakerna går att fixa/leva med. detta går inte. fortfarande den bästa musen jag någonsin använt. men det drar ned betyget.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Kvalitet och snygg design! Ligger perfekt i handen.

  Super med unifying dongeln, då jag kan köra mitt K400 tangentbord och musen på samma, slipper massa kablar till laptopen :)

  Rekommenderas!
  1 år sedan
 • Perfekt
  Snygg design, behöver inte användas på en musmatta, skön att ha i handen och bra kommandon. Prisvärt!
  1 år sedan
 • Mycket bra
  En bra mus med god kvalitet. Den funkar bra med Logitechs unifying dongel för trådlös hårdvara, har den och ett tangentbord på samma utan problem. Inga problem att installera den och den har aldrig tappat kopplingen mot datorn.

  Tycker om att man ha olika lägen på scrollhjulet även om det tysta, fritt rulllande läget i bland är lite darrigt och lever lite sitt eget liv (det goda överväger dock det dåliga med hästlängder).

  Den ligger inte klockrent i min hand (har en stor hand) trots att musen i sig känns rätt stor, därav är det inte en fullträff för mig personligen.
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Väldigt trevlig mus att använda på alla sätt, förutom två smolk i bägaren:
  - Tillhörande mjukvara är inte fullt pålitlig. Ibland scrollar den otroligt långsamt och då får man stänga av mjukvaran för att den ska skrolla normalt igen.
  - Den slutade fungera ordentligt nu 2 år senare. Så får bli ett garantiärende på detta.
  1 år sedan
 • Ganska bra
  En bra mus men med några tråkiga brister jämfört med föregångaren, MX Revolution.

  + Bra precision.
  + Dark Field-sensorn ger bra respons på (nästan) alla underlag.
  + Kan användas medan den laddas.
  + Utbytbart batteri.

  - Rullhjulet kan inte växla mellan stegad och steglös rullning automatisk som på MX Revolution. Den steglösa rullningen blir därför inte lika användbar och knappen bakom rullhjulet är inte ergonomiskt placerad. Att, som på MX Anywhere, kunna klicka på hjulet för att växla rulläge hade varit bättre.
  - Ergonomin är klart bättre på MX Revolution. Jag har inte små händer men denna mus är väl stor och framför allt lite för hög. Handen vilar mer naturligt på föregångaren jämfört med denna.
  - Hjulet som låg vid tummen på föregångaren är ersatt av framåt- och bakåtknappar ovanför tummen. Sämre sett till ergonomin då man måste lyfta tummen för att nå knapparna.

  Batteritiden är helt ok.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Fantastik mus! Verkar ha allt jag kräver och lite till. Så otroligt skön och grymma knappar för allt och inget. Kanske är batteritiden inte den bästa. Men ska slänga i ett minst 2700mah batteri istället så bör den hålla lite bättre.
  1 år sedan
 • Acceptabel
  + ergonomic
  + can still be used when charging on usb cable
  - wheel-click does not always register as click (common problem)
  - forward/back buttons too high, and placed above zoom button
  1 år sedan
 • Perfekt
  Bästa musen jag haft. Bra precision, funkar på alla underlag. Ligger skönt i handen. Bra med laddning via USB istället för att byta batterier.
  1 år sedan
 • Acceptabel
  Köpte den igår, Musen känns bra, fick stänga av zoom knappen då man kommer åt den hela tiden när man ska trycka på tillbaka knappen.

  Editerat: "Sätter 1 i betyg för just nu fungerar inte scrollen, kommer höja betyget om Logitech löser detta på ett bra sätt, scrollen fungerar men låsningen gör det inte, den är hela tiden i friläge och kugghjulsknappen fungerar inte."

  Edit: Logitech rekommenderade mig att vända mig till återförsäljaren och där fick jag byta produkten mot en som fungerade, ändrar betyget till 5, batteritiden är inte som den utlovade heller, men vad kan man räkna med.
  2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Utmärkt
  Älskar den här musen. Köpte den för nästan tre år sedan och den håller än idag trots daglig och flitig användning. Ett perfekt antal knappar som kan programmeras att utföra återkommande tasks, i mitt fall kopiera och klistra in. Mittenknappen har blivit lite "sladdrig" men inte värre än att den är fullt användbar. Nästa gång blir det en likadan :)
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Min bästa mus någonsin!
  Har haft denna musen i några månader nu och jag måste säga att jag älskar den.

  + Ligger riktigt bra i handen
  + Programmeringsbara knappar
  + Trådlös
  + Bra med uppladdningsbar mus så att man
  inte behöver byta batterier hela tiden
  + Många knappar ;)

  - Fram och bak knapparna på sidan skulle sitta lite
  längre fram för bästa möjliga känsla
  - Sidoscrollen skulle kännas tydligare, ge ifrån sig ett litet klick

  Men annars har jag inget att klaga på och den är lätt värd sitt lite högre pris, om man jämför med en billigare och sämre mus. Mitt råd: KÖP!
  2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Bra
  Trevlig mus jag använt utan problem i snart ett år.
  2 år sedan
 • Acceptabel
  Har haft musen över ett år. Musen har Logitechs Darkfield som ska fungera på alla ytor. Det gör den inte. Jag tror att den fungerade bättre förut, men nu använder jag musen på en vitmålad träyta och det fungerar inte alls. Jag kommer att behöva köpa en musmatta. Att jag skulle kunna använda musen på alla ytor var huvudskälet till att jag köpte den. Skulle inte lagt ut de pengarna med vad jag vet idag.

  Batteritid, scrollhjul och knappar fungerar fortfarande bra.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Fick denna mus i julklapp av mig själv.

  Blev överraskad över hur bra batteritid det är på den. Har hittils bara laddat en gång, och då har den använts minst ett par timmar varje dag och ibland hela dagarna (Skyrim).

  Skön att använda, funkar på de material jag använt den på. Kändes konstigt i början när jag bytte från min gamla mus. Testade den gamla efter att jag kört MX i en månad, men bytte snabbt tillbaka.

  Enda minus är väl att knapparna för framåt/bakåt på sidan har blivit slappa, även om jag knappt använt dom. För 400 kr på cdon-rea var den ändå mycket prisvärd!

  Rekommenderas!
  2 år sedan
 • Perfekt
  Jag är skitnöjd med denna mus. Väldigt skön att hålla och det är skönt att slippa byta batterier hela tiden som jag fick göra på den förre. Smidigt och enkelt med att bara ladda upp den via usb.
  2 år sedan
 • Knappt godkänd
  Scrollhjulet är knappt användbart efter endast fyra månader. Dubbelklickningsproblemet har uppstått också vilket fick har kostat mig tid i arbetet eftersom jag felsökt ett problem som inte ens fanns. Värdelöst att en mus i den här prisklassen inte håller längre. Ytterligare minus på att jag inte får loss den lilla blåtandsstickan efter att ha satt den i den medföljande sladden. Den sitter som berget, omöjlig att få bort. Tur att jag inte satte den i en av datorns USB-portar. Den tiden den faktiskt har betett sig som tänkt har den dock varit bra.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Köpte denna för lite mer än ett år sedan.
  Har fungerat felfritt sen dess.

  Skön att använda, Snygg, bra batteritid, bra response, programmeringsbara knappar, unifying receiver!.
  Använder samma laddare som min Galaxy S3.
  Sjukt nöjd med detta köp. Kan Rekommenderas.
  2 år sedan
 • Bra
  + Unifying mottagare gör att endast en mottagare behöver installeras om du har fler logitech-produkter.
  + Skön och ergonomisk, men lite liten för mina ganska stora händer.
  + Bra med knappar.
  + Bra pris numera - jag köpte den för nästan det dubbla.
  + Snygg som tusan.

  - Dålig batteritid.
  - Inte jättebra räckvidd.
  - Mottagaren slutade fungera efter ett par månader (hade iofs en till tangentbordet, så kör den nu).
  2 år sedan
 • Knappt godkänd
  Köpte den här billigt från Dell för några år sedan men har gått över till trådad mus eftersom den här inte fungerar tillfredsställande till Mac och jag tycker trådade möss har bättre respons.
  - Dålig respons, registrerar enkelklick som dubbelklick/håller in knappen då och då.
  Antar att den fungerar bättre på Windows? Kör med Steelseries Qck standard musmatta.
  Dessutom får jag kramp i handleden av den (har stora lång-smala händer), scrollhjulet sitter en gnutta för högt. Den väger också en hel del så man bör ju köra på snabb respons.
  Dålig batteritid också.
  Testa före köp!

  Obs! det är inte bara jag som haft detta problem utan googlar man så ser man många Mac-användare som har problem med Logitech.
  2 år sedan
 • Mycket bra
  + Skön att använda
  + Programvara
  + Batteritid, använder den dagligen i arbetet, klarar 2-3 veckor utan laddning.

  - Saknar dockstationen som Logitech tidigare använt sig av

  Har använt den i ca 2 år dagligen i arbete och privat, jag är mycket nöjd.
  4 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )
 • Knappt godkänd
  Bedrövlig kvalitet! Gick igenom tre stycken (på jobbet) på drygt ett halvår; alltid samma problem med att scrollen lägger av. Men när den väl funkar så är den himla trevlig!
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Haft den i ett halvår och det är den i särklass bästa musen jag haft hitills. Det som jag då främst avser är pålitligheten, den hakar inte upp sig som mina tidigare trådlösa möss har gjort, den fungerar liksom alltid och batteritiden är mycket god efter några uppladdningar.

  Utseendet såg lite exotiskt ut men den passar verkligen skönt i handen. Den har överlevt flera fall ifrån bord till golvet (pga barn eller husdjur) och den håller fortfarande, går den sönder kommer jag definitivt investera i en likadan; det är helt enkelt inte värt att spara några hundralappar på billigare mus men som ständigt strular eller bara fungerar en kort tid eller går sönder lätt. Man får väl lite vad man betalar för, som det sägs.
  2 år sedan
 • Perfekt
  Har haft den här musen i mer än ett år nu, och kan inte vara mer nöjd med den. Den fungerar på alla ytor jag testat. Det enda negativa är att jag behöver ladda den mer ofta nu än när jag fick den, men det är ju inte mer än att byta batteri på den, så det drar inte ner betyget. Jag tycker den är skön att använda, stor och passar mitt grepp väldigt bra.
  2 år sedan
 • Acceptabel
  Är ett stort fan av logitechs möss vanligtvis, men denna ligger riktigt underligt i handen och det känns som att man får anstränga sig för att lägga handen "så som de har tänkt". Framåtknappen är svår att nå, scrollhjulet klickar inte alltid och sidoscrollen saknar feedback och fungerar inte alltid.

  Kul att den fungerar på glas, men inte som att det är något jag saknat tidigare.
  2 år sedan
 • Bra
  I stort sett felfri bortsett från två saker varav den första är riktigt irreterande... Scrollhjulet går alldeles för lätt, scrollar du ner en sida så åker hjulet tillbaka lite o sidan åker upp en bit igen precis som det inte är nått motstånd. Jättestörande. Sen kunde batteritiden varit lite längre, tur man kan ladda och använda den samtidigt ifall man glömt av att sätta den på laddning. En docka hade inte vart helt fel.
  2 år sedan
 • Perfekt
  Mycket bra!
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Fatastiskt ergonomisk mus av sällan skådat slag. Snygg design och ger intrycket av att hålla god kvalitet. Musen fungerar bra på de flesta underlag. Skulle vilja ge musen en tia med tyvärr finns det två saker som förstör den möjligheten.

  1. Scrollhjulets förmåga att röras i sidled tycks vara felkonstruerat på denna mus, och det är snudd på omöjligt att förflytta sig åt höger.

  2. Räckvidden är i sämsta laget och om man inte har ren väg mellan unifyingdongeln och musen måste man ha en förlängningssladd till dongeln för att musen ska fungera smärtfritt. Trots att jag sitter har musen en meter ifrån datorn så krävs alltså förlängningssladd.
  2 år sedan
 • Acceptabel
  Utmärkt mus. Något tung för gaming, trots att vissa andra gamingmöss är lika tunga eller tom. tyngre.

  Skönt med "Dark Field" som låter en använda musen på tom. glasytor.

  Passar som en handske i handen, och är perfekt för Windows-användning.

  Uppdatering: Den gamla gick sönder, köpte en ny, men den drog ner när man drog musen till vänster (lite). Kunde inte fixa problemet, så jag lämnade tillbaks den. Synd på en annars riktigt skön surfningsmus.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Den bästa musen för kontorsarbete som jag ägt. Jag brukar vanligtvis få ett 'claw'-grepp runt möss, denna är en av få möss som ger mig ett mer ergonomiskt grepp. (Känslan klår min gamla MS Intellimouse 3 med hästlängder) Metall-scrollhjulet är underbart. Logitechs Unifying mottagare är klockrena - enorm räckvidd och tappar ALDRIG kopplingen. Dock är batteritiden på denna mus klart sämre än på min Logitech MX505. Den behöver laddas nån gång i månaden, detta görs dock enkelt med medöljande usb-sladd (eller genom batteribyte förstås)
  2 år sedan
 • Ganska bra
  Den här musen ger mig lite blandade känslor. Jag är van vid Logitech MX Revolution musen och Performance var för mig den självklara efterföljaren. Jag börjar med det negativa. 1 -Den känns billigare. 2 -Scrollknappen och dess funktion är ett steg bakåt i utvecklingen pga. att knappen är svårare att manövrera klick åt sidan med samt att det inte går att ställa in frihjulsklick/vanligt klick med just scrollhjulet som tidigare. 3 -Tumstödet sluttar mer vilket gör att tummen inte ligger lika bekvämt som tidigare, det känns som om man inte får samma avslappnade tumställning.4 -Handen ligger inte lika bekvämt på musen. Handen vill kasa av bakåt, visst en vanesak men det bör påpekas. 5 -Glidkuddarna är i lägsta laget. På mitt ex. Är den bakre så låg att den fastnar i min normala relativt mjuka musmatta! Riktigt dåligt! Jag har köpt andra glidytor så nu fungerar den perfekt, men så ska det inte vara. Nu det positiva: 1 -Musen är något högre/större vilket jag föredrar. 2 -De två övre tumknapparna är skönare. 3 -Den fungerar på fler underlag pga. den nya Darkfield lasern. 4 -Den är på 1500 dpi mot föregångarens 800 vilket jag ser som en fördel. Då jag själv kan ställa in den på vilken känslighet jag själv vill. 800 var bra men nu föredrar jag 1000-1200 dpi. Sammanfattningsvis så hade jag förväntat mig mer av en premium produkt. Den fungerar perfekt nu, men det gör en billig Logitech M305 också... så som sagt blandade känslor... Då mitt första ex drog ruskigt mycket batteri även avstängd skickade jag tillbaka den o fick en likadan! Skickade tillbaka även den o fick en som var ok. 3 veckor senare lade scrollhjulets höger klick av...
  Tröttsamt. Kvaliteten är inte bra men jag köpte en till då jag vägrar att tro att även denna skulle vara dålig. Det var den inte utan den fungerar sedan 3 månader tillbaks. Jag tycker att Logitech M705 är ett betydligt bättre val än den här. Hoppas att Logitech skärper sig till nästa uppgradering och återgår till "ursprungsmusens" kvalitet och ergonomi.
  3 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )
 • Perfekt
  Bästa musen jag någonsin haft ! Den känns bra på allt ! DU är den som bestämmer det mesta om hur och vad den ska göra.
  Har haft denna i 1½ år och när vänsterklick knappen gav upp, ringde jag Logitech och de skickade en ny på 3 dagar. Jättefin service.
  Musen "jobbar" 3-6 timmar per dag, håller 3-4 dagar och går blixtsnabbt att ladda. Du kan även använda den medans den laddar (c:a 1 timme)
  PLUS:
  Den ligger skönt i handen. Jag kan välja knappar som gör det jag vill. Bra precision. Fungerar på alla underlag. Skrollar blixtsnabbt även i mycket långa dokument. Lätt att "bläddra" framåt bakåt med knapparna. Behöver inte använda tangentbordet mycket. Tappat den i (trä-) golvet ett 20-tal gånger minst utan att något hänt.
  Förstår inte de som gnäller på funktioner som låter mkt dåliga ? Varför då inte kontakta affären eller Logitech för utbyte ??? Istället för att bara gnälla. Och SEDAN, återkomma och tala om resulatet !
  MINUS: I jämförelse med andra möss, kan jag inte tänka på EN enda negativ sak - sorry ! Jo, kanske det att när jag ska vä/hö skrolla, så är det lätt att rulla hjulet lite. Men detta hänger ju mer på min förmåga att koordinera fingret !
  SLUTSATS:
  Den uppfyller alla mina behov, så jag säger köp den ! Den ÄR värd pengarna. Idag kostar den dessutom hälften av vad jag först gav för den. Är du kräsen, får du valuta för pengarna.
  Jag använder den med Logitechs K800 tangentbord. UNDERBART !
  Belysta knappar som är mjuka o sköna, och TYSTA. En DRÖM att skriva på.
  En oslagbar kombination med EN mottagare !
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Haft i ungefär 2 månader.
  Den är ruskigt skön och knapparna vid tummarna är grymma, förstår inte varför det inte är standard, då tummknapparna är smidigare att klicka på än de andra i många fall.

  De två olika mekaniska scrollinställningarna är väldigt bra när man vant sig att använda den. Men detta gör även att mittenknappen inte fattar att man klickar många gånger.

  Inte haft problem att klicka där jag vill (bortsett från mittenknappen), och det har fungerat bra i de två spel jag spelat, Max Payne 3 och Diablo 3, det sistnämnda spelade jag helt utan tangentbord och enbart med musen :)

  Den suger mycket batteri, behöver ladda den 1-3 gånger i veckan (vilket i och för sig går snabbt), detta kan jämföras med en annan liten 3-knappars logitechmus jag har vars enkla AA-batteri jag inte behövt byta ut på över 2 månader.
  2 år sedan
 • Perfekt
  Haft min drygt 1 år, varit otroligt nöjd med den. Plus för den inte behövs laddas som Revolution som hade en docka. Fick denna i utbyte från Logitech när Revolution började strula. Problem att ha både mus och tangentbord trådlöst.Fick då musen utbytt till denna och efter det inte haft några problem med störningar på 2,4ghz bandet.
  2 år sedan
 • Ganska bra
  Fick min mus idag och har bara hunnit använda den några timmar.
  Tidigare har jag haft en 1100 MX.
  Det jag saknar från den är de dedikerade DPI knapparna, visst kan man konfigurera om zoom för att ställa in DPI.
  Scrollen i sidled finner jag inte sådär jätte bra. Den är trög och när man trycker hårdare för att det ska hända något scrollar den jättesnabbt.
  Placeringen av fram och tillbakaknapperna sitter för högt, har tryckt in zoom många gånger av misstag vilket inte gör så mycket men det är irriterande. Det är nog bara en vanesak dock.
  Spelar bara Halo 1 online så kan bara tala för det spelet men jag brukade ha fram och tillbakaknapparna som olika funktioner men knapptryckningar i spelet registreras väldigt dåligt av någon anledning. Sen gör zoom- och mittenknappen samma sak när jag lägger till funktioner på dessa i spel (Halo, kanske fungerar bra med andra spel).

  I övrigt så verkar den fungera bra i Photoshop m.m. och den är även mycket bekväm att hålla i.
  Blir en 7:a i betyg då jag antagligen tänkt sätta det när jag vant mig vid musen.
  Dock är jag orolig över batteritiden som ser ut att vara kass så kanske sänker till 5-6 efter att jag provat lite. Min gamla 1100 MX höll några månader utan laddning och då använde jag den till spel m.m. varje dag samt att jag aldrig stängde av den så ska bli intressant att se hur bra/dåligt batteritiden är jämfört med den.

  Ändrar mitt betyg från 7 till sex då batteriet bara håller några dagar vilket är otroligt dåligt jämfört med andra liknande möss. Utöver det så är musen rätt grym.
  2 år sedan