Sonys svar på den åttonde generationens konsol och uppföljaren till Sony Playstation 3. Förutom spel stöds både Blu-ray och DVD. Stödjer både offline- och onlinespelande via kabel eller trådlös anslutning. Lanserades hösten 2013. Stäng
Sonys svar på den åttonde generationens konsol och uppföljaren till Sony Playstation 3. Förutom spel stöds både Blu-ray och DVD. Stödjer både offline- och onlinespelande via kabel... Läs mer
Visa alla Sony Stationära konsoler (26)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Fantastisk! Bästa dosan ever, bra blu-ray spelare och sen kan man spela spel på den oxå ;)

  Nu har jag spelat lite mer på den och måste säga hade de funnits elva stjärnor hade den fått det!
  PS4an är snabb som skabb, att bläddra i menyer går blixtsnabbt, spelen ser underbara ut (och detta är bara början) Och allt funkar allmänt jättebra! :)

  Har nu även sett ett gäng blu-ray filmer och efter att ha hört folk som klagat på blu-ray spelaren så måste jag säga att jag ser inget fel på den. Allt funka smidigt, fläkten är tyst och bilden flyter som sammet.. Tänk även på att sony kommer uppdatera den med så den kommer bara bli bättre liksom ps3ans blu-ray spelare blev :)
  1 år sedan
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Plus och minus

  + Mycket snabbare respons i kontrollerna jämfört med PS3 och 360, ingen button delay.
  + Skönare handkontroll än PS3 och kanske även bättre än 360 kontrollen.
  + Grafiken känns numera modern, redan på releasespelen.
  + Snabbheten i konsolen märks, det går rätt fort att installera och ladda hem spel och menyerna är snabba.
  + Mycket tyst konsol samt liten och nätt i formen, mindre än min gamla PS3 slim.
  + Party chat äntligen på Sony konsol!

  - Jämfört med PC så känns det som tex BF4 spelas i Medium settings, men det flyter på väldigt bra och har snygga effekter.
  - MS har nog bättre layout med sitt Xbox Live, kan tycka att Sony borde ha gjort lite mer åt sitt Operativsystem, det känns lite fattigt och segt emellanåt när man handlar på PSN store.

  Känns iaf som jag kommer ha PS4 som huvudplattform framöver, tredjepartsspelen är snyggare än på Xbox One. Konsolen är även billigare och har bättre hårdvara än sina konkurrenter.

  Efter en dag med PS4 är jag positivt överraskad och frågan är om inte Sony har lyckats övertyga mig om att PS4 är en bättre plattform än Xbox denna gången.
  Jag vill ha en spelkonsol som är kraftfull och som inte riktar sig in som ett mediacenter med en onödig kamera för 1000kr.
  1 år sedan
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Hade tidigare ett starkt hat mot PlayStation p g a deras kontroller. Mina aningen stora och grova händer tyckte inte alls om att hålla i dem och tittar man på dem objektivt både ergonomiskt och estetiskt både känns och ser de tidigare handkontrollerna katastrofala ut. Därav valde jag att köpa ett XBOX 360.

  Var helt inriktad på att köpa XBOX One, men hade såklart lite nojja också över deras nya kontroller, så testade dem i butik under ca 30 minuter, och kom fram till att de sammantaget hade fått sämre komfort. Visst, LT och RT är mycket skönare, men kontrollen har krympt, dessutom oproportionerligt.

  Tyckte att PS4:ans kontroll såg lustig ut med sina två långa handtag, men när jag tog den i händerna var det helt uppenbart varför de hade konstruerat den så. Otroligt skön kontroll, bästa kontrollen hittills i min mening vad gäller komfort.

  Enheten i sig var på topp både till utseendet men också sett till komponenterna. Valet var givet. Belåten gick man ut från affären och var smått förbannad över att Microsoft fortfarande inte har hunnit i kapp PS4 ens i komponenterna, trots att de hade ett år extra på sig...

  + Grafiken är absolut grym (för att vara konsol). Spelen ser ut som att köra BF3 på PC på High, vilket jag tycker är ett grymt betyg för en konsol.
  + Kontrollen.
  + Ljudjacket i kontrollen, man slipper köpa särskilda hörlurar som man kanske inte ens tycker om. Med 3,5 mm jacket i kontrollen använder du vilka lurar du vill.
  + Estetiskt tilltalande. Har en fräck ljusrand ovanpå ;)

  Vad är då tråkigt med den, jo:

  - Den blir snabbt varm, rejält varm. Dock inget problem om man inte planerar att kyla ölen på den. Har aldrig upplevt minsta lagg efter flera timmars spelande i sträck.
  - Om du vill spela flera timmar i sträck måste du antingen ha två kontroller eller ha kablen tillkopplad för att inte tappa ström. Har du hörlurar inkopplade försvinner strömmen ännu fortare. (XBOX har batteripack vilket jag anser är att föredra.)
  - Menysystemet saknar möjlighet till modifiering. Tycker det ser väldigt stökigt ut (är vän av ordning) när alla saker sorteras in i identiskt stora fyrkanter, oavsett kategori (spel, film etc.)
  - Inga USB-portar på baksidan. 2 portar räcker oftast men ibland inte. Dessutom är det snyggare att ha laddkabeln inkopplad baktill.
  - Ingen bakåtkompabilitet.

  BILSPELSENTUSIASTER

  BRIST PÅ SPEL
  Vi är då rökta. Det mest realistiska spel som finns på marknaden i dagsläget är DriveClub, vilket är ett kul spel med extremt detaljerad grafik och möjlighet till rattstyrning, dock är det absolut inget man kan kalla simulator.

  RATTAR
  De finns förhållandevis få rattar som är kompatibla med PS4. G27 är INTE kompatibel, vilket kom som en chock för de flesta av oss. Däremot är Thrustmasters T80, T300RS, T500RS, samt ev. några få till kompatibla. Eftersom jag kör simulator och vill ha en ratt med koppling tänkte jag köpa en T500RS, då det är den enda ratten som kommer med koppling som standard. Men vips, den ratten är nu 3 år gammal och det finns inte längre någon som säljer den.

  SLUTSATS
  Är du bilspelare och köper PS4 så gör du bort dig ganska rejält, eftersom de vare sig finns riktiga spel eller rattar att köpa. Om du däremot kör andra spel är detta ett klockrent val.

  OBJEKTIV BEDÖMNING
  Absolut värd att köpa.
  9 mån sedan
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  bäst
  10 dagar sedan
 • Utmärkt
  Fyra toasy
  12 dagar sedan
 • Perfekt
  Det här är en konsol som kommer gå ner i historien som en gud. Nästan lika bra som NES!
  13 dagar sedan
 • Bra
  I allmänhet är det en bra konsol!

  + Den är snabb
  + Bra grafik om man jämför med tidigare generationer
  + Skön handkontroll
  + det går snabbt att komma igenom alla inställningar

  - Den blir lätt varm
  - Fläkten låter ibland som en dammsugare vilket gör det nästan omöjligt att spela eller kolla på film med en låg ljudnivå på TV:n
  - Handkontrollens batteritid är dålig
  1 år sedan ( Uppdaterat: 23 dagar sedan )
 • Perfekt
  Detta är den bästa konsolen som tillverkas hittills. Finns inget som är negativt med en helt underbar ps4. Aldrig krånglat med mina Sony produkter.
  27 dagar sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Införskaffats för alla ps4 exklusiva titlar som kommer komma med åren, gta och batman arkham Knight va fantastiska, bra konsol som börjar nosa på Pc nivåerna !
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Egentligen klockren om man inte jämför den med något annat för det är aldrig några fel på den. Är det något som hänger sig så är det spelen och inte enheten.

  Har nu gått över till Xbox One pga att spelutbudet där passar mig bättre.

  PS4 var dock stabiliteten själv i jämförelse med Xbox One, men Xbox One startar spelen snabbare, är tystare och handkontrollerna känns mer gedigna. Så båda har sina fördelar och ingen är bäst på allt.

  Vem man väljer tror jag främst beror på vilka spela man vill spela och vad ens vänner har för konsol.
  8 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Utmärkt
  PLUS..snygg grafikMycket bättre hand kontroll än till PS3Snabb och bra flyt i menyernaMINUS..gillar inte alls menyerna jämfört med ps3INGET STÖD FÖR EXTERN HÅRDDISK,fixa det och mer spel så blir det full pottPS3an överlägsen som media spelare..PS3an får stanna kvar tills dom löst det...Edit.nu när man kan se filmer och foton från extern hårddisk så är den toppen,,behövs dock mer fil stöd ex .mpg
  1 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Perfekt
  Bästa spelkonsolen någonsin! Mycket trevligt med Spotify Connect nu också!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Bästa konsolen jag ägt. Har inget att klaga på.
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Love this! :-)

  Bra även som Blueray spelare

  Har råkat ut för synkningsproblem mellan kontrollen och maskinen men fick en ny kontroll via supporten så nu kör den som det förväntas
  2 mån sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Det som xbox one inte har är att man kan använda helt vanliga hörlurar i dosan chatta/lyssna på musik när man inte vill störa andra????
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Finns ingen anledning att köpa en Xbone när PS4 är så pass mycket bättre på i stort sett allt till ungefär samma pris.

  Funkat fint sen inköp när den släpptes. Hyffsat tyst, snygg design, och har alltid bättre upplösning/prestanda/fps än xbone.

  Det sämsta är att du måste betala dyrt för att spela online och då få "gratis" spel, vilket du såklart är just det du betalar för (samma med Xbone).
  Och PS+ Playstation Plus spelen du måste betala för är i 99% av fallen skräp och "indie" med kass 8-bitars grafik från 1984.

  Har såklart en Wii-U också, men den har mest stått avstängd i brist på bra spel.

  En stationär PC är självklart att föredra att spela på och slår allt, men vill du softa i soffan nån timme här och där som "casual gamer", så är PS4 just nu det givna valet.
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  Den gör sitt jobb, spelar bluray och tv-spel.
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  Trevlig maskin, men jämfört med PS3 så är det inget revolutionerande. Ändock väldigt trevlig och värd sina pengar.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Kan inte annat än älska denna lilla låda. Snabb och snygg!
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Bara bäst. Xbox one, ni förlorade denna rundan
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Jätte nöjd med ps4 Jätte tyst och har bra fuktioner dom har verkligen lyckats bra
  + design
  + användning
  + belysning
  + screenshot
  + inbyggd mikrofon i kontroll

  - svårt att stänga av
  - Playstation Plus kostar
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Helt överlägsen. Allt som saknades på ps3an finns nu i 4an. All eloge till Sony. Full pott utan tvekan!
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Är egentligen en xbox fan, men denna maskin gillas skarpt.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Haft den lite över 6 månader nu. Full pott om inte batteriet till handkontrollen var så dåligt!
  PS3's handkontroll var betydligt bättre och räckte många fler timmar innan det behövde laddas!
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Perfekt, för det är vad den är! Tillsammans med min PS Vita så är den oslagbar. Jag har haft mycket nöje och användning utav den på många sätt. Solklart köp för er som går i dessa tankar.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Underbar konsol

  Sony har gjort en förbättrad version av sin föregångare, men mycket snabbare. Vad jag gillar bäst är hur man utan ansträngning kan pendla mellan PSN-Store och annan media: film, spel osv.

  Spel/Grafik: Det märks väl att denna konsol tillhör den nyare generationen. De nyare spelmotorerna får visa upp sig ordentligt. Figurer i spel får en mer nyanserad motorik/kroppsspråk, vidare syns mer av ansiktsuttryck. Texturer i allt ifrån olika material: kläder, natur, byggnader har fått en djupare realism. Vid synliga närbilder på ansikten kan man numera ana: porer, variationer i ljus osv.

  Vad jag inte gillar: Gränssnittet har blivit plottrigare med en meny som behandlar senaste aktiviteter, denna frånskild från den över som tar hand om inställningar. Det kan vara förvirrande att gå från PS3 till PS4 när det kommer till individuella inställningar. Spontant känns det fortfarande lättare att detaljstyra PS3, vad beträffar: media, ljud, bild.

  När jag skriver detta har det ännu inte lanserats en patch som möjliggör uppspelning av egen media på USB eller extern HDD. Som det är nu kan jag varken spela musik eller film från USB, och inte heller skapa egna teman/bakgrunder till min PS4. Detta tycker jag drar ned betyget en aning eftersom jag tror att fler uppskattar att ge sin konsol sin individuella särprägel med egna bakgrundsbilder osv. Jag antar att en patch kommer, men just nu är det inte en lika flexibel mediamaskin som sin föregångare. Sedan lanseringen har PSN varit överbelastat, vilket skapat lite problem med online-gaming, men antar att de löser detta genom att effektivisera PS4:s servers.
  11 mån sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Perfekt
  Bästa konsolen på länge! Dom har värkligen tänkt på allt!
  Det är så himla bra med playstation+ som jag först trodde skulle vara slöseri på pengar men senare inser att det är bara otroligt bra, alla dina vänner spelar samma spel om dom har tjänsten och ni har massor att prata om!

  Det är otroliga spel titlar till denna konsolen och alt fungerar som det ska!
  Spela nu på den största spel konsolen sen Playstation 2!
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Playstation 4 är en riktigt trevlig maskin. Istället för att upprepa vad andra har skrivit tänkte jag ta upp några funktioner som kanske inte är uppenbara, men som jag uppskattar väldigt mycket.

  * Man kan koppla in ett par vanliga hörlurar rätt i dosan för att få ljud därigenom. Perfekt om man inte vill störa sambon/barnen/grannen. Funkar i spel såväl som Netflix och SVTPlay.

  * Konsollen startar upp väldigt snabbt och sparar vart man är i ett spel. Så på bara några sekunder är man tillbaka exakt där man slutade kvällen innan. Funktionen heter 'Rest Mode'.

  * I Rest Mode kan den även ladda ner spel, uppdateringar och ladda kontrollen. Det gör att det inte är nåt krångel när man väl sätter sig.

  * Maskinen sparar hela tiden 15 min video bakåt när du spelar. Det gör det väldigt lätt att spara och kanske dela med sig av roliga stunder.

  I övrigt håller jag med det som många andra skriver här. Det här är nog den mest genomtänkta maskinen spel/mediamaskinen jag någonsin sett. Sony har verkligen tänkt på detaljerna denna gången. Dessutom lär dom fortsätta uppdatera mjukvaran i år framöver. Kort sagt - ett riktigt bra köp.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Mycket bra mojäng.
  4 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Vi det här laget vet alla vad en ps4 är för något. Men det få vet är att prestandamässigt har ps4 samma prestanda som en 3 år gammal dator. När ps3an kom ut var det absolut det snabbaste man kunde få på marknaden, därför klarade den att leverera så pass länge. Ps4an kommer vara död inom 3 år och små datorer kommer att ta över. Köp inte ett ps4, spelen kostar betydligt mycket mer än på PC och prestandan räcker inte i längden. Om något, köp en liten snabb tyst dator med Bluetooth. Sen köper du en ps4 kontroller. Tack för mig! :)
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Full pott.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Spelmässigt så är den mycket bra (därav ett ok betyg), något annat duger den f**n inte till alls så här långt.
  Inget DLNA och inget stöd för musik/film via USB/hårddisk alls!??
  Musikstreaming tjänsten fungerar väldigt dåligt, får meddelande att den ligger nere för maintenance ungefär varannan gång jag försöker använda den.
  Som blu-ray spelare tex är den under all kritik, bilden (när den fungerar) är ok, men det är ju helt värdelöst med:
  *1 Ficklampa i handkontrollen (löst med eltejp...på en sprillans ny pryl :-( ).
  *2 Växling av upplösning och ljudformat och syncen med HDMI fungerar inte bra, projektorn jag har tappar ofta bilden (hände aldrig med PS3).
  *3 I går kväll låste den sig när jag skulle se film, gick inte ens att stänga av den!? (efter 1 timme gav jag upp den filmkvällen).
  *4 3D fungerar inte alls
  *5 handkontrollen är usel när man ska se på film, pga "avtryckar" knapparna L2 och R2:s utformning den går knappt att lägga ner utan att den börjar spola i filmen.
  *6 Hade ca 2 sekunders lagerbyte (tror jag det var iaf, frös till )i filmen Looper härom dagen.
  *7 Satt härom kvällen och fick en 15-20 meddelanden om att jag tappade WiFi uppkopplingen under uppspelningen av en Blu-ray film, hyffsat störande vill jag lova.
  *8 Kräver nätuppkoppling för att kunna spela upp första gången.
  *9 sämre bild av allt som inte är 24fps baserat

  Och tja typ alla andra funktioner som var bra med PS3 saknas på PS4.

  *edit* Bluray spelaren har iaf varit stabilare på slutet utan hängningar osv.

  Sammanfattning: Ska ni BARA spela=KÖP, förväntar ni er att använda den för media och film= vänta tills den blivit bättre (PS3:an är fortfarande långt bättre på allt utom spel)
  *edit 2* Nu stöd för musik från hårddisk till slut, uppar betyget 2 snäpp
  *edit 3* Nu börjar det ta sig med Spotify stöd åker den upp 2 snäpp till.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Stabil konsol som lämnar lite att önska. Gillar du spelutbudet så slå till!
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Kanske lite tidigt att ge ett omdöme redan men efter att ha spelat Killzone: Shadowfall & Ass. Creed IV så måste jag dela med mig av mina första intryck av denna nya konsoll.

  UI:n flyter på snabbt & smidigt. Menyerna är lätta & logiska & helhetsintrycket av mjukvaran känns gedigen.
  De spel jag spelat hittills visar verkligen att detta är en kraftfull maskin. Grafiken tycker jag är suverän & det ska bli riktigt kul att se vad dom kan göra med detta kraftpaket de kommande åren.

  Designen är snygg & stilren & den nya kontrollen är helt underbar. Ligger perfekt i handen, knappar & triggers har ett störtskönt motstånd. Nu har de verkligen lyckats få till en kontroll som funkar skitbra med alla spel. Även fps-lir.

  Nu blir det bara en väntan på The Division, Watch Dogs & The Elder Scrolls Online & kanske även att pröva Final Fantasy: A Realm Reborn??.
  Vilket fall som helst, kan varmt rekommendera denna..
  1 år sedan ( Uppdaterat: 5 mån sedan )
 • Utmärkt
  Next-Gen!
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Bästa konsol
  6 mån sedan
 • Utmärkt
  Handkontrollen är en rejäl uppgradering jämfört med tidigare Dual Shock. Vet inte om jag tycker att det är marknadens bästa, men en mycket bra handkontroll. Batteritiden hade kunnat vara bättre i handkontrollerna, får hoppas att det kommer i framtida revisioner.

  Nu när PS4 har varit ute ett tag börjar mjukvaran bli mer mogen och spelbiblioteket börjar ta sig. Med Uncharted 4 m.fl. på ingång känns det som ett måste att äga PS4 snart.

  Många bra funktioner nu när mjukvaran har putsats till, pausfunktionen för spel gillar jag skarpt. Det går att pausa ett spel och sätta PS4 i viloläge, sedan vid nästa tillfälle man startar konsollen går det att hoppa in på precis samma ställe i spelet blixtsnabbt. Mycket bra.

  Att PS+ är ett måste för online-spelande är lite av ett aber, kanske inte så mycket kostnadsmässigt då lite andra saker så som att sparfiler sparas i "molnet" etc. Men ändock.
  6 mån sedan
 • Mycket bra
  Gillar verkligen dom nya handkontrollerna. Är ett rejält lyft från PS2 samt PS3.
  Nackdelen är ju att batteridriften på dessa inte är någon höjdare.

  Det som drar ned betyget är ju att man nu måste ha PSN+ för att spela online (blir jobbigt när inte kompisar har detta), samt batteritiden på handkontrollerna. Annars är den helt ok.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Jättenöjd med PS4:an.
  6 mån sedan
 • Mycket bra
  Bättre grafik, snabbare och tillräckligt tyst, men med ett sämre stöd för olika format.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Toppenkonsol, rysligt snabb och smidig och med imponerande prestanda, ägde Xbone tidigare och oj vilken skillnad, allt fungerar på direkten utan en massa väntetider. Mycket prisvärd! finns en anledning till att PS4an sålt så bra =)
  7 mån sedan ( Uppdaterat: 6 mån sedan )
 • Bra
  Playstation 4 är en bra konsol. För mig, däremot som är van vid PC så är det en lättnad att sätta sig vid datorn och starta CS. Laddningstiderna på PS4 gör mig galen (dock har jag SSD i datorn så är väl lite bortskämd). Visst, om du inte kan skaffa en dator pga kostnad osv så är detta rätt bra!

  Men säg inte att PS4 är har bäst grafik och är snabbast. För det är den VERKLIGEN inte. Den kan inte mäta sig med en dator i varken grafik eller prestanda.

  Slutsatsen är vill du spela på riktigt och har pengarna, bygg ihop en dator. Men om du inte spelar så ofta och bara vill softa med några kompisar i soffan så kan en konsol vara okej. Det allra bästa är dock en bra dator och ett Wii U. Det bästa av två världar.
  7 mån sedan
 • Utmärkt
  En utmärkt tevespelskonsoll med riktigt bra handkontroller
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Jag hade tänkt ge min åsikt angående denna fantastiska konsol.

  Under dom senaste 10 åren har jag haft ett gäng med konsoler. Har haft Playstation 1(som grabb), 2, 3, Nintendo Wii och Xbox 360. Nu dom senaste två åren har jag haft Xbox 360, Nintendo Wii U och Xbox One. Jag trodde verkligen på att Xbox One var konsolen för mig men oj så fel jag hade. Sålde den efter att ha haft den i 2 månader och köpte en Playstation 4 istället. Man märker verkligen vilka skillnaderna är och jag har haft min Playstation 4 i två veckor men älskar den verkligen mer än mina tidigare konsoler.

  Den är snabb, smidig och kontrollen sitter som gjuten i handen redan vid första beröring. Xbox Ones kontroll kändes bara stor och klumpig. Sen är menyerna på Playstation 4 likt det på Playstation 3 i utseendet men jag tycker att dom är lättare att förstå på Playstation 4 och snyggare.

  Jag har som sagt bara haft konsolen i snart 2 veckor men man märker att Sony slår Microsoft på händerna. Det är så lätt att dela videoklipp genom Share knappen i jämförelse med Xbox One där jag aldrig kunde hitta där man redigerar klipp. Sen när man redigerar klippen på Playstation 4 tog det mindre än 2 minuter att trimma klippet som man ville ha. Resterna tar man enkelt och snabbt bort.

  En annan sak jag märkte med Xbox One var att när jag installera den och spelen jag hade första dagen(4 stycken) tog det över 1 timme att installera alla spelen plus att dom tog väldigt mycket utrymme på hårddisken. På Playstation 4 tog mina tre första spel mindre än 5 minuter(tillsammans) att installera och tar inte alls lika mycket utrymme på hårddisken som på Xbox One. Lägg det också på minnet så att ni inte blir besvikna.

  Summering: Playstation 4 är den bästa spelmaskinen på marknaden just nu och kommer så vara ett bra tag framöver. Har inte hittat ett ända problem med den. Dualshock 4 är den bästa handkontrollen som legat i mina händer. Allt flyter på riktigt bra och jag är jätte nöjd med konsolen.

  Tänkte som avslutning göra en lista på mina favorit konsoler genom åren:

  1. Playstation 4
  2. Xbox 360
  3. Nintendo Wii U
  4. NES/SNES/N64
  5. Xbox One
  7 mån sedan
 • Mycket bra
  + Grym spelmotor
  + Grafiken
  + Handkontrollen

  - Inget stöd för extern hårddisk
  - Inget stöd för uppdelning av video från USB
  - Går inte stänga av lampan på handkontrollen
  - Multiplayer kostar
  7 mån sedan
 • Mycket bra
  Kannon för spel, men irriterande att den inte går att styra med annan fjärrkontroll.
  7 mån sedan
 • Mycket bra
  Vad kan man säga som inte redan sagts?

  Är i det stora hela mycket nöjd med denna pjäs, anledningarna är
  + Du kan spela en massa spel på den
  + Klarar för dom flestas krav filmer på ett bra sätt
  + Den känns väldigt framtidssäkrad, kommer utan problem hänga i utvecklingen i många år framåt

  Vad är då enligt mitt tycke sämre?
  - Är det bara jag som skulle vilja ha knappar som är lätt upplysta?!
  - Designen
  - Om man har väldigt fin hemmabio utrustning så vinner man mycket på att byta ut den
  - Väldigt B att den inte vill läsa vanliga CD-skivor
  - Mitt exemplar låter dessutom väldigt mycket, inte nåt man vill spela på kvällen/natten när frugan sover

  Mer minus än plus alltså, men samtidigt är den ju en helt brutal spelmaskin så allt förlåtet Sony!
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Bästa konsolen, helt otrolig grafik +++++
  7 mån sedan
 • Utmärkt
  Riktigt bra konsol! Funkar bra och har sköna handkontroller! Bästa konsollen någonsin!

  Bara synd att online kostar...
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Bara köp!
  8 mån sedan
 • Perfekt
  Är rysligt nöjd! Har nyss skaffat denna efter att ha sålt min XBone, och vilken skillnad, allt flyter på smidigt och snabbt och i äkta 1080p. Två tummar upp!
  8 mån sedan