Sonys svar på den åttonde generationens konsol och uppföljaren till Sony Playstation 3. Förutom spel stöds både Blu-ray och DVD. Stödjer både offline- och onlinespelande via kabel eller trådlös anslutning. Lanserades hösten 2013. Stäng
Sonys svar på den åttonde generationens konsol och uppföljaren till Sony Playstation 3. Förutom spel stöds både Blu-ray och DVD. Stödjer både offline- och onlinespelande via kabel... Läs mer
Jämför pris på alla Sony Stationära konsoler (33)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Fantastisk! Bästa dosan ever, bra blu-ray spelare och sen kan man spela spel på den oxå ;)

  Nu har jag spelat lite mer på den och måste säga hade de funnits elva stjärnor hade den fått det!
  PS4an är snabb som skabb, att bläddra i menyer går blixtsnabbt, spelen ser underbara ut (och detta är bara början) Och allt funkar allmänt jättebra! :)

  Har nu även sett ett gäng blu-ray filmer och efter att ha hört folk som klagat på blu-ray spelaren så måste jag säga att jag ser inget fel på den. Allt funka smidigt, fläkten är tyst och bilden flyter som sammet.. Tänk även på att sony kommer uppdatera den med så den kommer bara bli bättre liksom ps3ans blu-ray spelare blev :)
  1 år sedan
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Plus och minus

  + Mycket snabbare respons i kontrollerna jämfört med PS3 och 360, ingen button delay.
  + Skönare handkontroll än PS3 och kanske även bättre än 360 kontrollen.
  + Grafiken känns numera modern, redan på releasespelen.
  + Snabbheten i konsolen märks, det går rätt fort att installera och ladda hem spel och menyerna är snabba.
  + Mycket tyst konsol samt liten och nätt i formen, mindre än min gamla PS3 slim.
  + Party chat äntligen på Sony konsol!

  - Jämfört med PC så känns det som tex BF4 spelas i Medium settings, men det flyter på väldigt bra och har snygga effekter.
  - MS har nog bättre layout med sitt Xbox Live, kan tycka att Sony borde ha gjort lite mer åt sitt Operativsystem, det känns lite fattigt och segt emellanåt när man handlar på PSN store.

  Känns iaf som jag kommer ha PS4 som huvudplattform framöver, tredjepartsspelen är snyggare än på Xbox One. Konsolen är även billigare och har bättre hårdvara än sina konkurrenter.

  Efter en dag med PS4 är jag positivt överraskad och frågan är om inte Sony har lyckats övertyga mig om att PS4 är en bättre plattform än Xbox denna gången.
  Jag vill ha en spelkonsol som är kraftfull och som inte riktar sig in som ett mediacenter med en onödig kamera för 1000kr.
  1 år sedan
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Hade tidigare ett starkt hat mot PlayStation p g a deras kontroller. Mina aningen stora och grova händer tyckte inte alls om att hålla i dem och tittar man på dem objektivt både ergonomiskt och estetiskt både känns och ser de tidigare handkontrollerna katastrofala ut. Därav valde jag att köpa ett XBOX 360.

  Var helt inriktad på att köpa XBOX One, men hade såklart lite nojja också över deras nya kontroller, så testade dem i butik under ca 30 minuter, och kom fram till att de sammantaget hade fått sämre komfort. Visst, LT och RT är mycket skönare, men kontrollen har krympt, dessutom oproportionerligt.

  Tyckte att PS4:ans kontroll såg lustig ut med sina två långa handtag, men när jag tog den i händerna var det helt uppenbart varför de hade konstruerat den så. Otroligt skön kontroll, bästa kontrollen hittills i min mening vad gäller komfort.

  Enheten i sig var på topp både till utseendet men också sett till komponenterna. Valet var givet. Belåten gick man ut från affären och var smått förbannad över att Microsoft fortfarande inte har hunnit i kapp PS4 ens i komponenterna, trots att de hade ett år extra på sig...

  + Grafiken är absolut grym (för att vara konsol). Spelen ser ut som att köra BF3 på PC på High, vilket jag tycker är ett grymt betyg för en konsol.
  + Kontrollen.
  + Ljudjacket i kontrollen, man slipper köpa särskilda hörlurar som man kanske inte ens tycker om. Med 3,5 mm jacket i kontrollen använder du vilka lurar du vill.
  + Estetiskt tilltalande. Har en fräck ljusrand ovanpå ;)

  Vad är då tråkigt med den, jo:

  - Den blir snabbt varm, rejält varm. Dock inget problem om man inte planerar att kyla ölen på den. Har aldrig upplevt minsta lagg efter flera timmars spelande i sträck.
  - Om du vill spela flera timmar i sträck måste du antingen ha två kontroller eller ha kablen tillkopplad för att inte tappa ström. Har du hörlurar inkopplade försvinner strömmen ännu fortare. (XBOX har batteripack vilket jag anser är att föredra.)
  - Menysystemet saknar möjlighet till modifiering. Tycker det ser väldigt stökigt ut (är vän av ordning) när alla saker sorteras in i identiskt stora fyrkanter, oavsett kategori (spel, film etc.)
  - Inga USB-portar på baksidan. 2 portar räcker oftast men ibland inte. Dessutom är det snyggare att ha laddkabeln inkopplad baktill.
  - Ingen bakåtkompabilitet.

  BILSPELSENTUSIASTER

  BRIST PÅ SPEL
  Vi är då rökta. Det mest realistiska spel som finns på marknaden i dagsläget är DriveClub, vilket är ett kul spel med extremt detaljerad grafik och möjlighet till rattstyrning, dock är det absolut inget man kan kalla simulator.

  RATTAR
  De finns förhållandevis få rattar som är kompatibla med PS4. G27 är INTE kompatibel, vilket kom som en chock för de flesta av oss. Däremot är Thrustmasters T80, T300RS, T500RS, samt ev. några få till kompatibla. Eftersom jag kör simulator och vill ha en ratt med koppling tänkte jag köpa en T500RS, då det är den enda ratten som kommer med koppling som standard. Men vips, den ratten är nu 3 år gammal och det finns inte längre någon som säljer den.

  SLUTSATS
  Är du bilspelare och köper PS4 så gör du bort dig ganska rejält, eftersom de vare sig finns riktiga spel eller rattar att köpa. Om du däremot kör andra spel är detta ett klockrent val.

  OBJEKTIV BEDÖMNING
  Absolut värd att köpa.
  11 mån sedan
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  Tid i min ägo: 1 v
  Spel jag testat: Fallout 4

  LJUD
  Ok till att börja med. Playstation 4 låter fortfarande en del. Inte lika mycket som mitt gamla tröskelverk PS3, men det låter och sitter du helt själv en sen kväll och kör så blir i alla fall jag lite störd av ljudet.

  GRAFIK
  Grafiken är inte Sååå imponerande. Det är bättre än PS3, men jag är inte imponerad av den, men jag har som nämnts ovan bara spelat Fallout4. Kanske inte det mest imponerande spelet grafikmässigt.

  KONTROLLEN
  Märker inte så stor skillnad med kontrollen. Spakarna har en annan känsla, men jag hade vant mig med PS3an och tyckte de var ok, känslan känner man igen här.
  Irriterande att man måste ladda den efter bara några timmars spelande (ok 5-6h)
  Jävligt irriterande med lampan/ljusskiten längst fram på kontrollen, varför, kan man stänga av den?

  APPAR:
  Jag kör mina appar från telefon, platta till ljudsystemet/TVn hemma via Chromecast. Med PS4an har jag möjlighet att istället använda det systemet, då de appar jag använder även finns till PS4. HBO, ViaPlay, Netflixh och Spotify.

  Frågan är bara varför jag ska använda apparna i PS4an i stället för Chromecast.
  Jag hittar ingen anledning till detta. Chromecast är överlägset, smidigare och inte minst tystare!

  GRÄNSSNITT
  Gränssnittet känns faktiskt sämre än i PS3an, men man kanske vänjer sig.

  SPELKÄNSLA
  Nya generation lika irriterande långa laddtider...

  NÄTVERK
  Kostar att spela, ej provat, ett sätt för Sony att få lite tick, inga klagomål egentligen även om jag inte tycker det är värt det för tillfället.

  SAMMANFATTNING
  Känns absolut inte som nya generationens spelkonsol, så stor skillnad från PS3 är det inte.

  Ni som har den och säger den är fantastisk berätta gärna för mig vad jag missat.
  Må gott!
  5 dagar sedan ( Uppdaterat: 3 dagar sedan )
 • Mycket bra
  Är sjukt nöjd med min PS4 efter 2 år! Men det är inte intressant hur jävla bra den är (för det är common knowledge). Det finns fortfarande några små irriterande saker som gör att den inte når upp hela vägen på 10/10.

  - Allt som lovats vid release finns inte ännu i Sverige (ex streama spel).
  - Dualshock4 joystick slitaget är pinsamt (greppet trillar av).
  - Dåligt med uppdateringar, enkla saker som att byta psn-namn går fortfarande inte.
  6 dagar sedan
 • Utmärkt
  Tycker gränssnittet är otydligare på Playstation 4 än Playstation 3. Lite väl känsliga knappar för skivan och av/på. Lätt att komma åt dom när man sätter i något i USB. Hade gärna sett fler USB portar också. I övrigt mycket bra!
  6 dagar sedan
 • Mycket bra
  Har haft konsolen sedan releasen och är väldigt nöjd.
  Kan verkligen rekommendera den.
  1 år sedan ( Uppdaterat: 9 dagar sedan )
 • Perfekt
  Bäst of all time
  1 år sedan ( Uppdaterat: 9 dagar sedan )
 • Perfekt
  Bästa konsol som finns !
  13 dagar sedan
 • Utmärkt
  Kanon konsol men tappar den sista stjärnan pga dyra spel...
  13 dagar sedan
 • Utmärkt
  Nöjd
  14 dagar sedan
 • Utmärkt
  Laggar ibland och har inga vettiga mediafunktioner än.

  Edit, nu finns plex mm.

  Men tycker den är dålig på att uppdatera i viloläge.
  1 år sedan ( Uppdaterat: 17 dagar sedan )
 • Perfekt
  The one and only
  18 dagar sedan
 • Perfekt
  Fantastisk spelkonsol, allt funkar snabbt och smidigt. Det självklara valet denna generation.

  Piddeman_86 här nedan måste ha blandat ihop PS4 med XBONE...
  19 dagar sedan
 • Utmärkt
  En mycket trevlig maskin. Den är snabb och med många fina funktioner. Samtidigt känner jag att skillnaden från PS3:an inte är lika stort som jag hoppats. UI:et har samma eller liknande tanke som det bygger på, funktionerna i övrigt är inte heller revolutionerande med tanke på hur många år det gått. En sak jag saknar är snabbare WIFI. Det skulle inte varit helt fel med Dual band AC-nät, framförallt när de nyligen gjort en ny utgåva.

  Som många andra påpekat är kontrollen helt fantastisk. Det är helt klart en fantastisk konsoll även om den inte räcker hela vägen till en 10:a
  20 dagar sedan
 • Perfekt
  Helt utan motstånd i dagsläget.
  21 dagar sedan
 • Perfekt
  Otroligt bra och trevlig underhållningsmaskin
  23 dagar sedan
 • Perfekt
  Ord är överflödiga. Har du av någon anledning missat att köpa en PS4'a så gör det. NU.
  29 dagar sedan
 • Mycket bra
  Snygg som fan. Skön kontroll. Grymt bra för Netflix och Spotify, där ljudet via optisk kabel låter bättre än ljudet med asynkron usb från pc. Spelen har väl kanske inte briljerat än.

  Däremot är gränssnittet är helt fruktansvärt. Det måste de verkligen förändra. Som användare har man inga möjligheter att flytta ikoner eller ta bort sånt man inte använder. Blä!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  vad kan man säga, underbar! Lätt att använda, tyst och smidig. Bra grafik i spelen och användbara appar.
  1 mån sedan
 • Acceptabel
  *OBS*
  Detta betyg är satt under de 24 första timmarna, ett uppdaterat betyg kommer
  ***

  Jag måste säga att jag förväntade mig lite mer av nästa generations konsoller, de långa laddningstiderna är kvar fast man förväntade sig att bättre hårdvara gjorde sakerna snabbare.
  När vi endå är inne på mjukvaran så måste jag säga att den enkla menyn som fanns på PS3 har blivit aning för kompliserad (Men ej på Xbox One nivå) för mitt tycke. Det är för många steg för att komma dit man vill.

  Jag förväntade mig även att när jag köpt en konsoll för flera tusen, att Sony skulle kunna skicka med prova på PS Plus, istället fick jag med VIAPLAY som jag känner är helt meningslöst, det är en spelkonsoll jag köpt. Inte en surfplatta.

  Att jag inte heller kommer ut på Playstation Network ger inte ett superbra första intryck för mig om man jämför med T ex Wii U eller med min PC där det funkar direkt.

  Än så länge är jag inte imponerad över vad denna maskin har gett mig.
  1 mån sedan
 • Ganska dålig
  De flesta spel körs i 900P och 24-30FPS...Inte acceptabelt 2015...Konsolen går redan på knäna i tyngre speltitlar..Nej, jag kan inte rekommendera denna konsol.
  5 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Perfekt
  bäst
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Fyra toasy
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Det här är en konsol som kommer gå ner i historien som en gud. Nästan lika bra som NES!
  2 mån sedan
 • Bra
  I allmänhet är det en bra konsol!

  + Den är snabb
  + Bra grafik om man jämför med tidigare generationer
  + Skön handkontroll
  + det går snabbt att komma igenom alla inställningar

  - Den blir lätt varm
  - Fläkten låter ibland som en dammsugare vilket gör det nästan omöjligt att spela eller kolla på film med en låg ljudnivå på TV:n
  - Handkontrollens batteritid är dålig
  1 år sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Perfekt
  Detta är den bästa konsolen som tillverkas hittills. Finns inget som är negativt med en helt underbar ps4. Aldrig krånglat med mina Sony produkter.
  2 mån sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Införskaffats för alla ps4 exklusiva titlar som kommer komma med åren, gta och batman arkham Knight va fantastiska, bra konsol som börjar nosa på Pc nivåerna !
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Egentligen klockren om man inte jämför den med något annat för det är aldrig några fel på den. Är det något som hänger sig så är det spelen och inte enheten.

  Har nu gått över till Xbox One pga att spelutbudet där passar mig bättre.

  PS4 var dock stabiliteten själv i jämförelse med Xbox One, men Xbox One startar spelen snabbare, är tystare och handkontrollerna känns mer gedigna. Så båda har sina fördelar och ingen är bäst på allt.

  Vem man väljer tror jag främst beror på vilka spela man vill spela och vad ens vänner har för konsol.
  9 mån sedan ( Uppdaterat: 3 mån sedan )
 • Utmärkt
  PLUS..snygg grafikMycket bättre hand kontroll än till PS3Snabb och bra flyt i menyernaMINUS..gillar inte alls menyerna jämfört med ps3INGET STÖD FÖR EXTERN HÅRDDISK,fixa det och mer spel så blir det full pottPS3an överlägsen som media spelare..PS3an får stanna kvar tills dom löst det...Edit.nu när man kan se filmer och foton från extern hårddisk så är den toppen,,behövs dock mer fil stöd ex .mpg
  1 år sedan ( Uppdaterat: 3 mån sedan )
 • Perfekt
  Bästa spelkonsolen någonsin! Mycket trevligt med Spotify Connect nu också!
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Bästa konsolen jag ägt. Har inget att klaga på.
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Love this! :-)

  Bra även som Blueray spelare

  Har råkat ut för synkningsproblem mellan kontrollen och maskinen men fick en ny kontroll via supporten så nu kör den som det förväntas
  3 mån sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Det som xbox one inte har är att man kan använda helt vanliga hörlurar i dosan chatta/lyssna på musik när man inte vill störa andra????
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Finns ingen anledning att köpa en Xbone när PS4 är så pass mycket bättre på i stort sett allt till ungefär samma pris.

  Funkat fint sen inköp när den släpptes. Hyffsat tyst, snygg design, och har alltid bättre upplösning/prestanda/fps än xbone.

  Det sämsta är att du måste betala dyrt för att spela online och då få "gratis" spel, vilket du såklart är just det du betalar för (samma med Xbone).
  Och PS+ Playstation Plus spelen du måste betala för är i 99% av fallen skräp och "indie" med kass 8-bitars grafik från 1984.

  Har såklart en Wii-U också, men den har mest stått avstängd i brist på bra spel.

  En stationär PC är självklart att föredra att spela på och slår allt, men vill du softa i soffan nån timme här och där som "casual gamer", så är PS4 just nu det givna valet.
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  Den gör sitt jobb, spelar bluray och tv-spel.
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  Trevlig maskin, men jämfört med PS3 så är det inget revolutionerande. Ändock väldigt trevlig och värd sina pengar.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Kan inte annat än älska denna lilla låda. Snabb och snygg!
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Bara bäst. Xbox one, ni förlorade denna rundan
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Jätte nöjd med ps4 Jätte tyst och har bra fuktioner dom har verkligen lyckats bra
  + design
  + användning
  + belysning
  + screenshot
  + inbyggd mikrofon i kontroll

  - svårt att stänga av
  - Playstation Plus kostar
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Helt överlägsen. Allt som saknades på ps3an finns nu i 4an. All eloge till Sony. Full pott utan tvekan!
  5 mån sedan
 • Utmärkt
  Är egentligen en xbox fan, men denna maskin gillas skarpt.
  5 mån sedan
 • Utmärkt
  Haft den lite över 6 månader nu. Full pott om inte batteriet till handkontrollen var så dåligt!
  PS3's handkontroll var betydligt bättre och räckte många fler timmar innan det behövde laddas!
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Perfekt, för det är vad den är! Tillsammans med min PS Vita så är den oslagbar. Jag har haft mycket nöje och användning utav den på många sätt. Solklart köp för er som går i dessa tankar.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Underbar konsol

  Sony har gjort en förbättrad version av sin föregångare, men mycket snabbare. Vad jag gillar bäst är hur man utan ansträngning kan pendla mellan PSN-Store och annan media: film, spel osv.

  Spel/Grafik: Det märks väl att denna konsol tillhör den nyare generationen. De nyare spelmotorerna får visa upp sig ordentligt. Figurer i spel får en mer nyanserad motorik/kroppsspråk, vidare syns mer av ansiktsuttryck. Texturer i allt ifrån olika material: kläder, natur, byggnader har fått en djupare realism. Vid synliga närbilder på ansikten kan man numera ana: porer, variationer i ljus osv.

  Vad jag inte gillar: Gränssnittet har blivit plottrigare med en meny som behandlar senaste aktiviteter, denna frånskild från den över som tar hand om inställningar. Det kan vara förvirrande att gå från PS3 till PS4 när det kommer till individuella inställningar. Spontant känns det fortfarande lättare att detaljstyra PS3, vad beträffar: media, ljud, bild.

  När jag skriver detta har det ännu inte lanserats en patch som möjliggör uppspelning av egen media på USB eller extern HDD. Som det är nu kan jag varken spela musik eller film från USB, och inte heller skapa egna teman/bakgrunder till min PS4. Detta tycker jag drar ned betyget en aning eftersom jag tror att fler uppskattar att ge sin konsol sin individuella särprägel med egna bakgrundsbilder osv. Jag antar att en patch kommer, men just nu är det inte en lika flexibel mediamaskin som sin föregångare. Sedan lanseringen har PSN varit överbelastat, vilket skapat lite problem med online-gaming, men antar att de löser detta genom att effektivisera PS4:s servers.
  1 år sedan ( Uppdaterat: 5 mån sedan )
 • Perfekt
  Bästa konsolen på länge! Dom har värkligen tänkt på allt!
  Det är så himla bra med playstation+ som jag först trodde skulle vara slöseri på pengar men senare inser att det är bara otroligt bra, alla dina vänner spelar samma spel om dom har tjänsten och ni har massor att prata om!

  Det är otroliga spel titlar till denna konsolen och alt fungerar som det ska!
  Spela nu på den största spel konsolen sen Playstation 2!
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Playstation 4 är en riktigt trevlig maskin. Istället för att upprepa vad andra har skrivit tänkte jag ta upp några funktioner som kanske inte är uppenbara, men som jag uppskattar väldigt mycket.

  * Man kan koppla in ett par vanliga hörlurar rätt i dosan för att få ljud därigenom. Perfekt om man inte vill störa sambon/barnen/grannen. Funkar i spel såväl som Netflix och SVTPlay.

  * Konsollen startar upp väldigt snabbt och sparar vart man är i ett spel. Så på bara några sekunder är man tillbaka exakt där man slutade kvällen innan. Funktionen heter 'Rest Mode'.

  * I Rest Mode kan den även ladda ner spel, uppdateringar och ladda kontrollen. Det gör att det inte är nåt krångel när man väl sätter sig.

  * Maskinen sparar hela tiden 15 min video bakåt när du spelar. Det gör det väldigt lätt att spara och kanske dela med sig av roliga stunder.

  I övrigt håller jag med det som många andra skriver här. Det här är nog den mest genomtänkta maskinen spel/mediamaskinen jag någonsin sett. Sony har verkligen tänkt på detaljerna denna gången. Dessutom lär dom fortsätta uppdatera mjukvaran i år framöver. Kort sagt - ett riktigt bra köp.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Mycket bra mojäng.
  6 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Vi det här laget vet alla vad en ps4 är för något. Men det få vet är att prestandamässigt har ps4 samma prestanda som en 3 år gammal dator. När ps3an kom ut var det absolut det snabbaste man kunde få på marknaden, därför klarade den att leverera så pass länge. Ps4an kommer vara död inom 3 år och små datorer kommer att ta över. Köp inte ett ps4, spelen kostar betydligt mycket mer än på PC och prestandan räcker inte i längden. Om något, köp en liten snabb tyst dator med Bluetooth. Sen köper du en ps4 kontroller. Tack för mig! :)
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Full pott.
  6 mån sedan
 • Utmärkt
  Spelmässigt så är den mycket bra (därav ett ok betyg), något annat duger den f**n inte till alls så här långt.
  Inget DLNA och inget stöd för musik/film via USB/hårddisk alls!??
  Musikstreaming tjänsten fungerar väldigt dåligt, får meddelande att den ligger nere för maintenance ungefär varannan gång jag försöker använda den.
  Som blu-ray spelare tex är den under all kritik, bilden (när den fungerar) är ok, men det är ju helt värdelöst med:
  *1 Ficklampa i handkontrollen (löst med eltejp...på en sprillans ny pryl :-( ).
  *2 Växling av upplösning och ljudformat och syncen med HDMI fungerar inte bra, projektorn jag har tappar ofta bilden (hände aldrig med PS3).
  *3 I går kväll låste den sig när jag skulle se film, gick inte ens att stänga av den!? (efter 1 timme gav jag upp den filmkvällen).
  *4 3D fungerar inte alls
  *5 handkontrollen är usel när man ska se på film, pga "avtryckar" knapparna L2 och R2:s utformning den går knappt att lägga ner utan att den börjar spola i filmen.
  *6 Hade ca 2 sekunders lagerbyte (tror jag det var iaf, frös till )i filmen Looper härom dagen.
  *7 Satt härom kvällen och fick en 15-20 meddelanden om att jag tappade WiFi uppkopplingen under uppspelningen av en Blu-ray film, hyffsat störande vill jag lova.
  *8 Kräver nätuppkoppling för att kunna spela upp första gången.
  *9 sämre bild av allt som inte är 24fps baserat

  Och tja typ alla andra funktioner som var bra med PS3 saknas på PS4.

  *edit* Bluray spelaren har iaf varit stabilare på slutet utan hängningar osv.

  Sammanfattning: Ska ni BARA spela=KÖP, förväntar ni er att använda den för media och film= vänta tills den blivit bättre (PS3:an är fortfarande långt bättre på allt utom spel)
  *edit 2* Nu stöd för musik från hårddisk till slut, uppar betyget 2 snäpp
  *edit 3* Nu börjar det ta sig med Spotify stöd åker den upp 2 snäpp till.
  6 mån sedan