•  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  Nu efter 2 veckor när alla intryck lagt sig så tänkte jag försöka ge er som går i köpes tankar lite mer kött på benen.

  Om ni väger mellan qh-90 och Qh-85 så är ju skillnaden ENORM skulle jag vilja påstå allt från hur dom sitter på huvudet och hur dom låter. Jag läste ganska många recensioner där det sägs att skillnaden inte är så stor, vilket den tyvärr är.

  Qh-90 , har skinn muffar och är slutna vilket Qh-85 inte har och är öppna, byggkvalitén är densamma och den är toppen! Här tycker jag att QH-85 satt bättre på huvudet, man kände inte att dom satt på öronen, lite som Siberia V1:orna. Då Qh-90 nästan gör så att det slår lock om öronen när man tar på dem (slutna konstruktionen).

  Jag införskaffade mig först Qh-90 och var inte riktigt nöjd av den enkla anledningen att dom var slutna, det blev ganska jobbigt att prata med folk på vent/skype då det låter som man pratar i huvudet och man måste skrika för att själv höra vad man tror är en bra nivå. Därför införskaffade jag också Qh-85, efter jag provat dom på plats för att konstatera att dom inte tar bort medhörningen, GREAT! tänkte jag och var glad då ljudkvalitén var underbar i Qh-90.
  Kommer hem och kopplar in lurarna i datorn, slår igång lite musik och sitter som ett frågetecken och undrar vad det var som hände? har det blivit något konstigt med inställningarna på ljudkortet? Lät så himla klent, basen fanns inte där alls, visst det var ett öppnare ljud men till vilken kostnad? Kopplade in Siberia lurarna för att göra en jämnförelse och konstaterade att Qh-85 har ett mycket renare ljud och den bas som finns inte smetar sig ut över de andra registrerna som jag tycker att siberia gör.

  Ljudkvalitén på qh-90 är härlig, skön punch i basen bättre att det är lite för mkt bas för då kan man iaf dra ner på den till skillnad mot qh-85 där man inte kan göra något åt det alls, ökar man den så förstör man de andra registrerna så pass mycket att det inte är värt det.

  Sitter man och lyssnar på musik genom qh-90 så glömmer man ganska snart att det faktiskt är ett par gaming hörlurar man har på sig.

  Kom till saken!?

  Qh-90 passar såväl till film,musik och spel. Ett par j*vligt grymma allround lurar vars enda negativa egentligen är att man tappar medhörningen , känns som ett par studiolurar.

  Qh-85 är ett par "ok" lurar som gör sig bäst till Spel och där man tyvärr inte sätter på en skön låt och bara vill ha mer, musik lyssningen blir en ganska tråkig upplevelse.

  I min smak hade den bästa kombon varit ett par Qh-90 med tyg muffar som släppt igenom lite mer, alternativt en lösning på medhörning som TB x41 har vilket är grymt, windows monitor funkar inte då lagget är för stort för att göra det till en naturlig upplevelse och man slutar oftast med att lyssna på sig själv och undrar vad man kommer säga härnäst.

  Värt att tänka på är också att lurarna är 60Ohm mot de "vanliga" 32Ohm så vet inte om det kan behövas en hörlursförstärkare för att få ut det mesta av det, kan ingenting om sådant, värt att påpeka är att jag har kört via ett Xonar DX vilket INTE har hörlursförstärkare och det låter prima bra.

  Ljud/musik/läten är en upplevelse som är olika från person till person så det egentliga sättet att få reda på vad som passar just dig är att prova, dock så har man inte alltid chansen till de. Men med tanke på att Qh-90 bara är 50kr dyrare så faller det glasklart på QH-90 i mitt tycke, hade det dock handlat om en skillnad på 400kr så hade läget kanske varit annorlunda.

  Skulle vilja ge betyget 8,5 men det går inte så får avrunda.
  2 år sedan
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  UNDERBARA lurar som också råkar vara extremt prisvärda.

  + Väldigt bekväma
  + Mycket bra ljud
  + Helt okej mikrofon
  +++ PRISET

  - Något trassliga kablar
  5 dagar sedan
 • Perfekt
  Sjuk kvalitet på ALLT från förpackning till kablar och själva hörlurarna. Extraordinärt ljud för priset. Helt OK mik. Dessa går ner till kampanjpriser på 500-600 ibland men även för ordinarie 900 är de GRYMMA!
  26 dagar sedan
 • Mycket bra
  Allting får + förutom micen jävligt bekväma och helt grymt ljud!
  1 mån sedan
 • Ganska bra
  Extremt ljudisolerande, både in och ut. Bra för att stänga ljud ute men sämre då man skriker i skype etc eftersom man inte hör hur högt man låter.

  Mikrofonen är medioker och folk klagar på brus om man har på skumgummit, så det måste man ta av. Kanske går att konfa på nåt sätt så det försvinner men har inte pallat, gick inte med de enklaste inställningarna som brukar vara boven iallafall
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  Skule utmärkt den 10/10 om mitt första exemplar inte hade blivit defekt. Detta löste dock Dustinhome gratis.
  1 mån sedan
 • Ganska bra
  Kan börja med det lite sämre:
  Köpte loss dessa för ca 10 månader sedan för 600/700kr(minns ej exakt) från Dustin. Det har absolut inte varit en perfekt väg med dem. Till och från har jag haft problem med att mikrofonen plockar upp statiskt brus. Kopplar jag in en annan mic så försvinner det statiska bruset, så det är definitivt i hörlurarna felet ligger. Har försökt få ett par nya pga detta, men problemet kommer och går. Just nu har det fungerat i 1-2 mån utan problem så har inte behövt ta tag i det. Har t.o.m. köpt till ett externt ljudkort utan framgång.

  Blev hänvisad till Qpad av Dustin, och Qpad har varit mycket långsamma med sin service, ofta uppemot två veckors väntetid på mailen. De skulle skickat en ny mikrofon i november, denna har dock inte dykt upp ännu.

  När de väl funkar så är de dock bra. De sitter mycket bekvämt, kan ha dem på i någon timme utan större problem. Ljudet är även det rätt så bra, men det går inte att jämföra med mina ATH-M50. För priset är de mer än godkänt! Även miccen, när den väl fungerar så är den bra. Tänk på att de är slutna, jag talar ofta alldeles för högt för jag försöker "höra mig själv".
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Riktigt sköna lurar, passar bra både till spel o musik. :)

  - Volymkontrollen känns plastig och håller inte alls lika hög kvalitet som resten av komponenterna.
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  Mycket bra ljud. Bra byggkvalité och helt ok vikt. Sitter skönt, men lite "tight". Det enda negativa är volymkontrollen, märkligt med combo av "mobile button" och det känns som om ljudet blir lite sämre av den. Har den inte i längre.
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Haft lurarna i ett par veckor nu och är väldigt, väldigt nöjd!
  Otroligt sköna och super bra ljud.

  Enda något negativa skulle vara den stora ljudkontrollenheten, hade den istället suttit på själva lurarna hade det varit en 10/10
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  I jämförelse med blandade modeller av halvöppna hörlurar och in-ear hörlurar i prisklassen 300-400 kr så låter dessa mycket bättre.

  +Okej bas
  +Mikrofonen som lätt kan tas bort
  +Sitter skönt på huvudet

  -Stor blaffig loga
  -Något kort sladd från den medföljande volymdosan. Dock inget problem eftersom sladden från dosan till ljudkortet är lång nog.
  2 mån sedan
 • Bra
  Har haft den för ett år nu.Själva headset är fantastisk bra. Bra ljud kvalitet, väldigt mysig, bra microfon också.
  Men den finns en väldig viktigt problem som de har missat. Kabel som koppla den till datorn är otrolig ömtåligt. Ett år nu från dagen jag köpte den och den gick sönder två gånger nu(delen som koppla direkt till headset, går inte att byte själv),
  3 mån sedan
 • Mycket bra
  Torrt ljud utan att använda någon EQ. Byggkvalitet känsla och allmän kvalitetskänsla är väldigt högt!

  Kommer i en smart förpackning och man får med mycket adaptrar och förlängare. Man får även en liten väska/pung till hörlurarna.

  Micen har en stor Muff på som tar bort mycket flåsljud.

  Ljudisoleringen inåt är mycket bra för denna prisklassen. Långt över förväntan.

  En stor nackdel är att denna inte finns som USB variant.
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Jag funderade på att köpa QPAD QH-90 Pro men fick informationen av att Kingston är samma modell som QPAD med mer tillbehör och är billigare. Jag köpte dessa för 499:- på Webhallens Black Friday. Jag kopplade först in dessa i min telefon och kände direkt missnöje, dåligt ljud, för hög diskant och fladdrig bas. Kopplade då in dessa i datorn med eget ljudkort inkl. hörlursförstärkning. Men då jäklar fick det nytt liv i dessa lurar! Förstklassig komfort, ljud, kvalité, riktigt snygga (de vita och personlig preferens) och är slutna (stänger ur ljudet) (HYPERX- och om man inte gillar slutna gör det ingenting, de skickar nämligen även med "tygkuddar" istället för konstskinnet vilket gör dessa öppna och väldigt sköna, iphone sladd, flygplansadapter, sleevade kablar)
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Sitter som gjutna på skalpen, underbart ljud och en bra mikrofon. Vad mer kan man önska sig?
  5 mån sedan
 • Utmärkt
  Jag har använt dom i en månad och är mycket nöjd, micen fungerar utmärkt, ljudet känns bra har inte provat Sennheiser så kan inte uttala mig hur ljudet är marknadsmässigt men så länge jag är nöjd så spelar det ingen roll. Schyssta lurar för ett ok pris.

  Det som drar ner den från en 10 blir volym kontrollen känns lite väl plastig och stor.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Fina lurar

  + Enormt robusta
  + avtagbar mikrofon
  + Mjuka och goa'
  + Ljudet superb
  + Väldigt avskärmade från verkligheten, *Ljudisolerade*

  Finns inget mer att säga, helt enkelt toppenlurar.
  8 mån sedan
 • Perfekt
  Grymt bra hörlurar!
  Ljudet är riktigt bra och klart.
  Sköna som bara den.
  Väldigt stabilt byggda!
  Micken är bra.

  Rekommenderar verkligen dessa hörlurar!
  8 mån sedan
 • Utmärkt
  Första intrycket

  De skönaste hörlurarna jag har testat, sitter perfekt.
  Ljudet är helt okej, även om det känns en aning mjukt.
  Enligt de jag spelar med är mikrofonen betydligt bättre än min gamla Seberia V1 mic jag använde.

  Passformen är inte 100%, locket till kåpan småglappar på ena sidan.
  Fjärrkontrollen är onödigt stor.

  Jag betalade 600kr och för det priset kan jag inte klaga.
  9 mån sedan
 • Ganska bra
  Riktigt sjysst allround headset med en bra mic "out of the box".

  Musik - Låter jävligt bra och efter en tid så blir ljudet ännu bredare och bättre kanske åt snäppet hög diskant.
  ++++

  Fps spel - Inte helt övertygande.
  +++

  Men den där dosan började glappa redan efter en månad vilket vart en klar besvikelse.
  Kanske måndags ex:. Det tog bort 2 stjärnor iaf.

  klart bättre köp än Siberia V.2
  10 mån sedan
 • Utmärkt
  + Bra byggkvalitet
  + Antalet adaptrar som medföljer
  + Ljudkvalitet nu efter ett tag känns mycket bra
  + Ljudisolerande
  + Sitter mycket bra på mitt huvud

  - Kan kännas varma efter lång användning
  10 mån sedan
 • Mycket bra
  Bästa lurarna jag någonsin ägt!
  Rekommenderas verkligen och är väldigt prisvärda!
  Betalde 799 kronor när jag köpte mig ett exemplar och är helt klart värt pengarna!
  Har inte ångrat mig en sekund, hörlurarna är makalösa vid både film, musik och spelande.
  Skulle inte kunna tänka mig ett par bättre lurar i denna prisklassen! :)

  + Sköna att ha på sig.
  + Robusta och bra byggkvalité.
  + Riktigt bra ljud.
  + Medföljer en mängd av olika sladdar såsom iphone sladd, förlängningssladd och dosa för att höja/sänka ljudnivån och stänga av micen.
  + Det går att ta bort dosan med volym knappar och annat om man nu inte använder denna.
  + Micen går enkelt att ta bort och sätta dit igen och slipper därmed ha den när man inte pratar i skype osv.
  + Gott om plats för öronen.
  + Går att använda lurarna under en längre tid utan att få ont i öronen med mera.
  + Väger inte för mycket och sitter utmärkt på huvudet.

  - Micen kan vara lite låg och kunde varit bättre, får ha micen på +10db för att folk ska höra mig i Skype men annars funkar den helt okej. Ingen som klagar på att det brusar och den helt klart bättre än min förra logitech bordsmikrofon.

  Update: Har nu ägt dessa lurar i ungefär 3 månader och tänkte uppdatera mitt omdöme lite genom att sänka det med två stjärnor.
  Anledningen till detta är att mikrofonen kan brusa lite när jag inte snackar i skype, spelar in med bandicam/fraps/shadowplay eller audacity som exempel.

  Det kan även bli lite jobbigt om man har hörlurarna på sig under en lång tid och det kan vara knepigt och få dem att sitta bra då du inte märker om de sitter bra eller inte förens efter nån timme när du börjar få ont i öronen. Men även fast detta kan vara lite jobbigt ibland så är det inte alltid det händer och jag står fortfarande kvar vid det faktum att dessa är de bästa hörlurar jag ägt. Ljudet är fortfarande väldigt bra och mikrofonen är helt duglig för att vara en headset mikrofon. Mycket bra headset/hörlurar helt enkelt!
  1 år sedan ( Uppdaterat: 11 mån sedan )
 • Mycket bra
  Säkert bra om man inte har stort huvud...

  Har stort huvud (största storleken på mössor och hjälmar men inte onormal för att vara 194 cm lång) och de var inte i närheten av att passa. Köpte Sennheisser PC-360 istället som sitter perfekt!

  Sätter en 8 då ljudet lät bra och man skall väl inte döma ut lurarna för detta. Men vill definitivt tipsa er med rejält huvud att välja andra alternativ.
  12 mån sedan ( Uppdaterat: 11 mån sedan )
 • Mycket bra
  Prisvärt
  12 mån sedan
 • Utmärkt
  Riktigt bra lurar som andas kvalité. De sitter riktigt bra och stänger ute externa ljud väldigt bra.
  Ingen som helst risk att bygeln går sönder på dessa, det kan jag lova.
  Väldigt lång medföljande sladd dessutom.

  Micen fungerar väl, inga som helst klagomål på detta från andra.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Bästa köpet jag någonsin gjort!

  Har genom mitt liv som gamer köpt otroligt många olika headset, men den här placerar sig längst upp på toppen. Super bra ljud vilket är ett måste, så klart. Men personligen kräver jag otroligt hög komfort pga att jag har väldigt känsliga öron. Alla har tidigare sagt att jag borde använda Steelseries siberia V2, men tycker att de sitter påtok för löst och släpper igenom för mycket ljud. Dessa klämmer lite hårdare, och isolerar sjukt bra. (Nästan för bra, ibland när man snackar så vet man inte om man skriker eller pratar normalt).
  Det enda negativa jag kan säga om komforten är att efter ett pass på ca 6 timmar utan längre pauser, så började de bli lite obekvämt för mig. Men inte ens i närheten av så obekvämt som det blir efter bara 1 timme av något annat headset.
  Utöver det så skulle jag vilja se en annan design på knappen och/ kontrollen, den är för stor och otymplig, men är knappt något som jag använder mig av ändå.
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Ett gediget och bra headset som gör det dom ska och lite till! Ljudet jämnt och balanserat och för en gångs skull pumpar ett headset inte endast ut en massa onödig bas.

  Positivt:
  + Lätta
  + Bra byggkvalité
  + Bra drivare
  + Slutna
  + Mycket tillbehör medföljer i den högkvalitativa lådan

  Negativt:
  - Slutna, är man ovan tar det lite tid att vänja sig
  - Kontrollerna på sladden har en telemute-knapp samt att den är något klumpig (6x2,5x1cm).
  - Drivarna kräver bra ljudkort med mycket kräm. En vanlig laptop klämmer inte ut lika mycket ur dessa lurar som ett moderkort i klass med Asus Maximus VI Formula till exempel som tillhandahåller en grym boost.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Ett riktigt skönt headset som sitter som ett smäck även på personer som mig med lite större huvud (hade 56 cm i studentmössan om jag inte minns fel). Bra ljud i både mikrofon och lurar.
  Qpad skickar med rikligt med tillbehör då sladden på lurarna enbart är 1 m.

  + Sköna
  + Snygga
  + Löstagbar miktrofon (3,5 mm kontakt)

  - Inget ännu men återkommer.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Vilka prisvärda lurar!
  + Riktigt bekväma
  + Dämpar ljudet utifrån alldeles utmärkt.
  + Bra mic
  + Prisvärda

  - Inget än

  Testat båda Sennheiser 350 och 360 o denna slår de i både ljud och komfort.
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Har haft headsetet i ca två månader, i överlag en väldigt bra produkt, isolerad och läcker väldigt lite ljud. Mikrofonen är helt OK. Har använt dessa lurar till både musik, film och spel. Är inget speciellt att klaga på. Tycker det dock är lite synd att ljudkabeln inte är broderad såsom "snöret" mellan kåpa och båge. Bågen är vadderad i samma materiell som lurarna så du kan ha på dig dessa lurar i längre perioder, vilket är önskvärt om man är vid datorn mycket. I överlag är dessa lurar riktigt bekväma, det var de första jag märkte när jag tog på mig dem. Fungerar bra även om du har glasögon.

  + Bra ljud
  + Lång kabel
  + Isolerad
  + Stabil och formbar mikrofon

  - Ej broderad kabel
  - Osmidig och klumpig volymkontroll

  +/- Inte allt för dyrt då jag köpte dem, strax under tusenlappen

  Slutsats: Rekommenderar denna produkt om du är ute efter kvalité för ett resonabelt pris!
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Grymt bra headset med hög kvalitetskänsla!

  +Ljudet ljudet ljudet! Kanonbra ljud med en välbalanserad ljudbild; snärtig bas och en förvånansvärt tydlig diskant. Mellanregistret finns där också - klart och bra - även om det kanske inte upplevs som lika framträdande som basen och diskanten.

  +Mikrofonen? Är grym! Polarna i skype vittnar om en klar förbättring från mitt tidigare headset! Se bara till att du har micen vinklad rätt så ska den inte upplevas som låg. Notera att micen tar in ljud i endast en riktning..

  - Kontrolldosan ger inte samma kvalitetsintryck som resten av lurarna. Dosan sitter dessutom väldigt långt ned på sladden, hade önskat att man kunde ha haft den lite högre upp.

  Summa summarum är detta ett grymt headset som jag definitivt kan rekommendera!
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Extremt bra ljud för pengarna. Sitter otroligt bra och bra längd på sladden. Tillsammans med ett extern ljudkort som inte drar ner på kvalitén så blir det underbart..

  Minus för volymkontrollen med en "telemute" knapp som känns overkill för ett gamingheadset.
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Låg vikt och sitter bra på mitt huvud.

  Ljudet känns bra för detta priset.

  Önskar dock en något mindre mikrofon
  1 år sedan
 • Utmärkt
  helt ok för priset
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Mycket bra ljud !
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Mycket bekväma lurar med bra ljud och bra löstagbar mikrofon. Bra med extra-tillbehör som skickas med 2 st förlängningskablar, en adapter för stereoljud+mikrofon till en kontakt för användning med t.ex iPhone och dessutom en tygpåse att lägga lurarna i vid förflyttning till t.ex LAN.

  Rätt dyra för mitt tycke, men jag kan med säkerhet säga att jag har aldrig haft ett par bättre lurar i mitt liv. Det finns en nackdel när det gäller användbarheten och det är kontrolldosan som är fäst i sladden. Andra tillverkare löser detta genom att sätta knapparna på själva hörlurarna och det verkar som att många andra föredrar den lösningen, mitt personliga problem är inte just att den sitter på sladden eller är för tung, utan att den sitter så långt ned på sladden. När jag sitter vid datorn så hamnar dosan i höjd med mina fötter, vilket verkligen är i det lägsta laget. Jag hade velat att den satt längre upp helt enkelt så att jag inte behöver böja mig ner till fötterna för att justera volymen, men å andra sidan så har jag volymkontroll på tangentbordet som kan hjälpa problemet. Å tredje sidan så är det inte alla som har det.

  Överlag är jag väldigt nöjd med lurarna, de är en fröjd att ha på hjässan.
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Positivt
  Låg vikt
  Mjuk vaddering på huvud och runt öron
  Djupa kåpor som inte trycker på öronen
  Flera olika kablar medföljer för att ge mer längd eller om man vill koppla till mobiltelefon
  En ordentlig kabel som känns väldigt rejäl
  Byggkvaliten känns riktigt bra för priset och finishen är även den bra
  Bra balanserat ljud, funkar även till musik. Inte så bastunga som många andra i prisklassen
  Möjlighet att plocka bort micen

  Negativt
  Lite i vassaste laget i de högre frekvenserna, kan dock vara något som ger sig efter inspelning av elementen

  Förpackningen ger ett väldigt gott intryck, det var ett nöje att packa upp lurarna. Allt var förpackat på ett snyggt och för prislappen påkostat sätt. Bra med tillbehör som medföljer för att anpassa lurarna efter användningsområde.

  Detta betyg baseras på ca 10 timmars användning. Återkommer efter en längre tids användning för ytterligare intryck.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Kan mestadels bara hålla med tidigare recensenter, väldigt bra avvägt ljud och jag använder ändå bara det interna ljudkortet, kan tänka mig att det går att få ut bra mycket mer ljudupplevelse om man har en propert ljudkort.
  Känns väldigt kvalité alltihop, smidigt att kunna ta bort microfonen.
  Det enda som jag har svårt att hålla med om är att jag tycker att det faktiskt blir lite obekvämt på huvudet efter att ha haft dem på sig ett tag. Kudden som "vilar" uppe på huvudet känns som att den pressar ner och det blir en obekväm känsla efter en stunds användande, ändå har jag dragit ut hörlurarna till längsta läget.
  Bortsett från det, bästa headsetet jag haft hittills.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Vill gärna påstå att jag kan en del om ljud och framför allt musik då jag jobbat en del med det genom åren. Så tänkte skriva lite snabbt vad jag tycker om dessa lurar.

  +Byggkvalité
  +Känslan, vikt
  +löstagbar mic
  +ljudet, bra balans
  +olika sladdar som följer med då även omkoppling till mobil

  Har testat dem ett par dagar med spel, musik och film och har inte hittat något värt att klaga på. Det skulle då vara som alla andra hörlurar i klasser under denna och även dyrare och det är att ljudet är lite "sminkat" men vill man komma ifrån sånt får man köpa "proffs" lurar för studio bruk osv som ändå har ett helt annat ändamål.

  Jag rekommenderar starkt dessa gaming lurar som även funkar bra för musik och film som du kan ha på dig timmar i streck utan att bli öm eller få ont.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Jämfört med sin broder QH-85 så är dessa av precis samma premium byggkvalite. Strukturen känns rejäl men ändå extremt böj/vridbar. Dessa är har läderklädda kuddar istället för 85:ornas tyg, vilket enligt mig är ett plus.

  + Sköna
  + Balanserat ljud
  + Hörs inget ut
  + Byggkvalite
  + Avtagbar mic
  + Lite extra av den där baskicken!
  + Lång kabel (95+110+210cm)

  - Kabel-materialet

  Personligen föredrar jag sluten design framför öppen, så om man gillar det är dessa klar vinnare av de två QPAD-lurarna. Det bidrar till att ljudet känns mer balanserat i dessa och har generellt mer tyngd i sig.

  Byggkvalite är ingen diskussion, här har QPAD inte snålat :). Snygga och absolut viktigast: sköna! Kan ha på mig dessa en hel jobbdag och längre helt utan att de börjar göra ont eller klämma någon punkt (med glasögon). Efter ett tag tänker man inte på att man har de på sig (förutom möjligtvis att man har ljud i öronen :P).

  Väl värt pengarna, bra ljud och utifrån byggkvaliten så antar jag att de kommer hålla länge :)
  Jämfört med mina andra lurar: Sennheiser HD380 Pro så känns ljudet inte helt olika varandra. Båda är balanserade, QH-90 med aningen mer diskant. Basen är kanske inte så rund i dem som andra dyrare lurar, men väldigt bra för att kosta i medelklassen. Fördelarna med dessa lurarna vs. HD380 Pro är att man kan ha på sig QH-90 längre utan att det gör ont. De är mer flexibla och trycker mindre på öronen, utan att riskera att läcka ut en massa ljud till andra kring dig. Plus att de är lite snyggare ;)
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Lättlyssnade och sköna att ha på sig.

  Känns helt klart prisvärda, dock har de en viss loudness-karaktär och är inte helt neutrala alltså.
  Bra tryck i basen, om än lite överdriven sådan.
  Dessa är lätta att spendera ett par timmar med utan problem och att de är slutna är ett stort plus om man sitter i samma rum som flera andra.

  Kvalitétskänslan känns helt klart bra för prisklassen och det medföljer även flera förlängningskablar.

  Har inte testat mic-funktionen.
  2 år sedan