Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  Nu efter 2 veckor när alla intryck lagt sig så tänkte jag försöka ge er som går i köpes tankar lite mer kött på benen.

  Om ni väger mellan qh-90 och Qh-85 så är ju skillnaden ENORM skulle jag vilja påstå allt från hur dom sitter på huvudet och hur dom låter. Jag läste ganska många recensioner där det sägs att skillnaden inte är så stor, vilket den tyvärr är.

  Qh-90 , har skinn muffar och är slutna vilket Qh-85 inte har och är öppna, byggkvalitén är densamma och den är toppen! Här tycker jag att QH-85 satt bättre på huvudet, man kände inte att dom satt på öronen, lite som Siberia V1:orna. Då Qh-90 nästan gör så att det slår lock om öronen när man tar på dem (slutna konstruktionen).

  Jag införskaffade mig först Qh-90 och var inte riktigt nöjd av den enkla anledningen att dom var slutna, det blev ganska jobbigt att prata med folk på vent/skype då det låter som man pratar i huvudet och man måste skrika för att själv höra vad man tror är en bra nivå. Därför införskaffade jag också Qh-85, efter jag provat dom på plats för att konstatera att dom inte tar bort medhörningen, GREAT! tänkte jag och var glad då ljudkvalitén var underbar i Qh-90.
  Kommer hem och kopplar in lurarna i datorn, slår igång lite musik och sitter som ett frågetecken och undrar vad det var som hände? har det blivit något konstigt med inställningarna på ljudkortet? Lät så himla klent, basen fanns inte där alls, visst det var ett öppnare ljud men till vilken kostnad? Kopplade in Siberia lurarna för att göra en jämnförelse och konstaterade att Qh-85 har ett mycket renare ljud och den bas som finns inte smetar sig ut över de andra registrerna som jag tycker att siberia gör.

  Ljudkvalitén på qh-90 är härlig, skön punch i basen bättre att det är lite för mkt bas för då kan man iaf dra ner på den till skillnad mot qh-85 där man inte kan göra något åt det alls, ökar man den så förstör man de andra registrerna så pass mycket att det inte är värt det.

  Sitter man och lyssnar på musik genom qh-90 så glömmer man ganska snart att det faktiskt är ett par gaming hörlurar man har på sig.

  Kom till saken!?

  Qh-90 passar såväl till film,musik och spel. Ett par j*vligt grymma allround lurar vars enda negativa egentligen är att man tappar medhörningen , känns som ett par studiolurar.

  Qh-85 är ett par "ok" lurar som gör sig bäst till Spel och där man tyvärr inte sätter på en skön låt och bara vill ha mer, musik lyssningen blir en ganska tråkig upplevelse.

  I min smak hade den bästa kombon varit ett par Qh-90 med tyg muffar som släppt igenom lite mer, alternativt en lösning på medhörning som TB x41 har vilket är grymt, windows monitor funkar inte då lagget är för stort för att göra det till en naturlig upplevelse och man slutar oftast med att lyssna på sig själv och undrar vad man kommer säga härnäst.

  Värt att tänka på är också att lurarna är 60Ohm mot de "vanliga" 32Ohm så vet inte om det kan behövas en hörlursförstärkare för att få ut det mesta av det, kan ingenting om sådant, värt att påpeka är att jag har kört via ett Xonar DX vilket INTE har hörlursförstärkare och det låter prima bra.

  Ljud/musik/läten är en upplevelse som är olika från person till person så det egentliga sättet att få reda på vad som passar just dig är att prova, dock så har man inte alltid chansen till de. Men med tanke på att Qh-90 bara är 50kr dyrare så faller det glasklart på QH-90 i mitt tycke, hade det dock handlat om en skillnad på 400kr så hade läget kanske varit annorlunda.

  Skulle vilja ge betyget 8,5 men det går inte så får avrunda.
  3 år sedan
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  Har haft headsetet i ca två månader, i överlag en väldigt bra produkt, isolerad och läcker väldigt lite ljud. Mikrofonen är helt OK. Har använt dessa lurar till både musik, film och spel. Är inget speciellt att klaga på. Tycker det dock är lite synd att ljudkabeln inte är broderad såsom "snöret" mellan kåpa och båge. Bågen är vadderad i samma materiell som lurarna så du kan ha på dig dessa lurar i längre perioder, vilket är önskvärt om man är vid datorn mycket. I överlag är dessa lurar riktigt bekväma, det var de första jag märkte när jag tog på mig dem. Fungerar bra även om du har glasögon.

  + Bra ljud
  + Lång kabel
  + Isolerad
  + Stabil och formbar mikrofon

  - Ej broderad kabel
  - Osmidig och klumpig volymkontroll

  +/- Inte allt för dyrt då jag köpte dem, strax under tusenlappen

  Slutsats: Rekommenderar denna produkt om du är ute efter kvalité för ett resonabelt pris!

  Uppdatering 30 Nov 2015

  Headsetet fungerar fortfarande bra och är fortfarande lika bekväma utifrån vad jag minns av första tillfället jag tog på mig dem. Rekommenderar starkt att ni förvarar lurarna i medföljande tygpåse då de inte används(t.ex. över natten och då du inte är hemma), för att bevara dem i nyskick.

  Uppdatering 26 Apr 2016

  Har haft detta headset i 2,5 år nu och det fungerar fortfarande bra. Har dock börjat märka av slitage på kuddarna inklusive kudden på bågen. Har blivit ett par sprickor och vanligt slitage trots väldig noggrannhet med att inte använda headset med fuktigt hår. Går dock att ersätta öronkuddarna för någon hundralapp så är inget större problem.
  2 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Acceptabel
  Köpte detta headset främst för gaming, men ville också ha ett som funka till film & musik. Detta headset levererar på alla fronter, köpte headsetet när det endast kosta 579kr men tycker att det lätt är värt mer än 100kr till. Har använts i över 2 månader och funkar fortfarande perfekt, rekommenderas starkt!

  Uppdatering: dålig kvalité på sladdarna, qpad fixar inte mina trasiga sladdar och det går inte att köpa ersättningssladdar för sladden som är trasig.

  Uppdatering 2: om du planerar på att byta mellan olika enheter med headsetet så ska du undvika detta headset, sladdarna är extremt dåliga. Ljudet gav upp helt nu och har endast ägt det i 6 månader. Ifall du är försiktig med headsetet och inte byter uttag ofta så håller det dock, misshandlade inte exakt mitt headset men kunde vart mer försiktig med sladdarna. När problemen börja dyka upp var det för sent dock.
  6 mån sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Perfekt
  Hej jag äger ett QPAD QH-90 Closed det är BÄSTA headset jag har haft. Men det skulle vara underbart om ni nästa gång kunde göra något åt kablarna dom "krullar ihop sig" finns säkert ett bättre material som inte håller på så! Tack om ni tar min feedback
  4 mån sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Perfekt
  Bästa lurarna jag haft! Skön passform, bra ljud och skön bas, både i film, spel och musik. Mikrofonen kan jag inte uttala mig om då jag använder en extern sådan. Både jag och sonen har såna här och vi gillar dem skarpt! Rekommenderas!
  3 mån sedan
 • Mycket bra
  Köpte dessa med 10 minuter kvar av Black Friday rean i år som ersättare till mina Creative Sound Blaster Tactic3D Wrath som, efter 6 år, föll sönder i mina händer.

  Ljudkvaliteten i dessa lurar är bättre än i mina gamla. Passformen är också bättre, jag kan helt enkelt ha på mig dem längre utan att det blir obekvämt. Jag saknar trådlösheten en aning och det förvärras av att dem levereras med fast kabel istället för löstagbar. Det följer även med en förläningskabel och en väldigt bulkig, löstagbar kontroll/ljudkort. Micken är löstagbar men inte justerbar i höjdled, vilket hade vart smidigt.

  Jag betalade cirka 550 kr för dem och det priset var dem definitivt värda men nästa par hörlurar blir nog trådlösa ändå.
  5 mån sedan ( Uppdaterat: 3 mån sedan )
 • Perfekt
  + Komfortabla
  + Otroligt ljud! (även i mic)
  + Avtagbar böjbar mic
  + Ljudreglage och svara-knapp på kabeln
  + Härligt ljud för både gaming , film och musik!
  + Gedigen förpackning med "lyxkänsla"

  - går inte att hitta ett enda minus här. Inte ens om du letar ^^

  Värt att nämna:
  (svara-knappen fungerar endast med iPhone enligt instruktionsboken.)
  Samt:
  Endast ägt dom några dagar. Uppdaterar om något negativt dyker upp.

  Slutsats:
  Bytte från Steelseries Siberia V3 (som gick sönder "av sig själv") och ångrar mig inte en sekund!
  3 mån sedan
 • Mycket bra
  Bra ljud, sköna att ha på. Lång sladd. Bra med avtagbar mikrofon.
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Utmärkta hörlurar som sitter som en smäck på huvudet. Hade steelsieries siberia innan, men föredrar dessa. Ljudet när man spelar är inte någon större skillnad i jämförelse med siberia tycker jag, skillnaden märks först när man ska lyssna på musik, där Qpad klår siberia med hästlängder.

  Kan bli lite väl ljudisolerat när man har dem på sig, men ska man förlora sig i spelens värld ses det mer som en fördel!

  Supernöjd! Rekomenderas starkt för någon som inte vill gå över tusenlappen på ett par grymma lurar!
  4 mån sedan
 • Perfekt
  +bra ljud!
  +snygga (Tycker jag)
  +sköna
  +Avtagbar mic
  +bra inställnings möjligheter på micen
  +stänger ute ljud
  + bra kvalitet
  +bra pris

  - lite tunga
  -stänger ute ljud (skriker nästan när jag pratar)

  Tycker det är ett väldigt bra headset fört pengarna! Väldigt bra. Tänker du köpa ett headset i den här prisklassen så är detta rätta köpet
  11 mån sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Utmärkt
  Har använt dem några dar nu, köpte ett par till Xboxen och ett par till PC:n. Dessa lurar är riktigt komfortabla, sitter suveränt och trycker inte över öronen eller annat dumt.

  Bra ljud från Xboxen. Suveränt ljud från mobilen faktiskt. Från PC:n är basen lite plastig när jag lyssnar musik. Går säkert att fixa lite med en equalizer i Windows.

  Gamingupplevelse: kunde knappt vara mer nöjd.
  Musik: helt ok på PC, suveränt från mobilen.

  Släpper inte ut ljud.

  Övrigt: man får med massa extra kablar och en schysst påse att ta med sig lurarna i.
  4 mån sedan
 • Ganska dålig
  - Hyffsat bekväma men det finns betydligt mer bekväma headset med öronkuddar av sammetsliknande material.
  - Ljudkvalitét okej för musik.. Mycket bra för spel som cs, jag kan väldigt enkelt höra exakt vilken position ljudet kommer från.
  - Dosan som kommer med gick sönder efter ett tag vilket innebär att min sladdlängd inte blir mer än någon meter så datorn måste stå nära mitt huvud.
  - Sladdkvalitén är sådär, sladdarna kan hyffsat lätt punkteras.
  -Okej mikrofon ljudmässigt. Mikrofonen slutade fungera efter cirka 1 ett år.
  11 mån sedan ( Uppdaterat: 5 mån sedan )
 • Utmärkt
  Ett riktigt skönt headset som sitter som ett smäck även på personer som mig med lite större huvud (hade 56 cm i studentmössan om jag inte minns fel). Bra ljud i både mikrofon och lurar.
  Qpad skickar med rikligt med tillbehör då sladden på lurarna enbart är 1 m.

  + Sköna
  + Snygga
  + Löstagbar miktrofon (3,5 mm kontakt)

  - Mikrofonen måste vara nära munnen för att fungera optimalt.
  2 år sedan ( Uppdaterat: 5 mån sedan )
 • Perfekt
  10/10 Gick från G35 till Corsair H2100 till dom här. Bästa du kan köpa garanterat!
  1 år sedan ( Uppdaterat: 8 mån sedan )
 • Perfekt
  Har ägt dessa i 2 år nu och dom ser mer eller mindre ut likadana som dom gjorde vid inköp och dom används dagligen, rekomenderar dom före qh-85.

  Underbart ljud (använder ett billigt ljudkort, Asus Xonar X1), har kört dom både 2.1 och "7.1" via ljudkortet. Rekomenderar starkt ett ljudkort till dessa för att få ut allt ur lurarna.
  Bekväma och lätta på huvudet, även fast man suttit med dessa en hel dag samtidigt som dom verkligen är hållbara, ingen plast som spricker osv, du skulle kunna köra över dessa lurar med en pansarvagn.
  Kort recension, fått med det jag ville :)

  Eftersom jag sett många som recenserat dessa lurar mot ett negativt håll pga, brummig mick och störningar i ljudet , tänkte jag skriva lite angående det.

  -Störningar i ljudet beror oftast på coilwhine från grafikkort, processor eller nätagg. Det man kan göra i alla dessa sammanhang är detta: http://www.overclock.net/t/586145/quick-and-simple-emi-shield-with-aluminum-foil-and-poster-board-yes-it-works

  När jag bytte moderkort och processor fick jag en massa störnigar på köpet som jag löste på detta sätt, se bara till att tejpa ordentligt så du inte kortsluter något! (Tar inget ansvar ifall du skulle sabba det)

  -brummig mick har jag haft under en längre tid och det visade sig vara ett ojordat uttag som orsakade det, samt ovanstående lösning tog bort brumm. Hur löste jag detta? Ett jordat uttag och jordkabel dit!

  Alltid gillat detta headset men micken för mig har varit ett helvete TILLS jag anslöt datorn i ett jordat uttag. Störningar fanns ej utan ljudkortet. Mvh
  10 mån sedan
 • Bra
  Bra ljud om man anslutet till ett dugligt ljudkort, mobilen duger INTE.

  Det tråkiga med min är att de är glapp i den så högra örat dör ibland och då får man pilla på sladden. Betalade 900kr för mina, ser att dom rasat i pris på bara ett halvår.

  Får man dom för runt 500 kr finns INGET att tveka på.
  10 mån sedan
 • Utmärkt
  Väldigt prisvärda med bra ljud & mikrofon men tyvärr är det USEL kvalité så se till att köpa det från en affär som hanterar reklamationer på ett smidigt sätt även om det kanske betyder att du får betala någon hundralapp mer.
  11 mån sedan
 • Utmärkt
  Fantastisk ljudkvalitet! Närmare hifi-lurar än gaming headset. Mycket bekväma och håller hög kvalitet. Mikrofonen har fungerat mycket bra. Får 9/10 stjärnor då kablarna snurrar sig som satan.
  11 mån sedan
 • Perfekt
  UNDERBARA lurar som också råkar vara extremt prisvärda.

  + Väldigt bekväma
  + Mycket bra ljud
  + Helt okej mikrofon
  +++ PRISET

  - Något trassliga kablar
  1 år sedan
 • Perfekt
  Sjuk kvalitet på ALLT från förpackning till kablar och själva hörlurarna. Extraordinärt ljud för priset. Helt OK mik. Dessa går ner till kampanjpriser på 500-600 ibland men även för ordinarie 900 är de GRYMMA!
  1 år sedan
 • Ganska bra
  Extremt ljudisolerande, både in och ut. Bra för att stänga ljud ute men sämre då man skriker i skype etc eftersom man inte hör hur högt man låter.

  Mikrofonen är medioker och folk klagar på brus om man har på skumgummit, så det måste man ta av. Kanske går att konfa på nåt sätt så det försvinner men har inte pallat, gick inte med de enklaste inställningarna som brukar vara boven iallafall
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Skule utmärkt den 10/10 om mitt första exemplar inte hade blivit defekt. Detta löste dock Dustinhome gratis.
  1 år sedan
 • Ganska bra
  Kan börja med det lite sämre:
  Köpte loss dessa för ca 10 månader sedan för 600/700kr(minns ej exakt) från Dustin. Det har absolut inte varit en perfekt väg med dem. Till och från har jag haft problem med att mikrofonen plockar upp statiskt brus. Kopplar jag in en annan mic så försvinner det statiska bruset, så det är definitivt i hörlurarna felet ligger. Har försökt få ett par nya pga detta, men problemet kommer och går. Just nu har det fungerat i 1-2 mån utan problem så har inte behövt ta tag i det. Har t.o.m. köpt till ett externt ljudkort utan framgång.

  Blev hänvisad till Qpad av Dustin, och Qpad har varit mycket långsamma med sin service, ofta uppemot två veckors väntetid på mailen. De skulle skickat en ny mikrofon i november, denna har dock inte dykt upp ännu.

  När de väl funkar så är de dock bra. De sitter mycket bekvämt, kan ha dem på i någon timme utan större problem. Ljudet är även det rätt så bra, men det går inte att jämföra med mina ATH-M50. För priset är de mer än godkänt! Även miccen, när den väl fungerar så är den bra. Tänk på att de är slutna, jag talar ofta alldeles för högt för jag försöker "höra mig själv".
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Riktigt sköna lurar, passar bra både till spel o musik. :)

  - Volymkontrollen känns plastig och håller inte alls lika hög kvalitet som resten av komponenterna.
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Mycket bra ljud. Bra byggkvalité och helt ok vikt. Sitter skönt, men lite "tight". Det enda negativa är volymkontrollen, märkligt med combo av "mobile button" och det känns som om ljudet blir lite sämre av den. Har den inte i längre.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Haft lurarna i ett par veckor nu och är väldigt, väldigt nöjd!
  Otroligt sköna och super bra ljud.

  Enda något negativa skulle vara den stora ljudkontrollenheten, hade den istället suttit på själva lurarna hade det varit en 10/10
  1 år sedan
 • Mycket bra
  I jämförelse med blandade modeller av halvöppna hörlurar och in-ear hörlurar i prisklassen 300-400 kr så låter dessa mycket bättre.

  +Okej bas
  +Mikrofonen som lätt kan tas bort
  +Sitter skönt på huvudet

  -Stor blaffig loga
  -Något kort sladd från den medföljande volymdosan. Dock inget problem eftersom sladden från dosan till ljudkortet är lång nog.
  1 år sedan
 • Bra
  Har haft den för ett år nu.Själva headset är fantastisk bra. Bra ljud kvalitet, väldigt mysig, bra microfon också.
  Men den finns en väldig viktigt problem som de har missat. Kabel som koppla den till datorn är otrolig ömtåligt. Ett år nu från dagen jag köpte den och den gick sönder två gånger nu(delen som koppla direkt till headset, går inte att byte själv),
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Torrt ljud utan att använda någon EQ. Byggkvalitet känsla och allmän kvalitetskänsla är väldigt högt!

  Kommer i en smart förpackning och man får med mycket adaptrar och förlängare. Man får även en liten väska/pung till hörlurarna.

  Micen har en stor Muff på som tar bort mycket flåsljud.

  Ljudisoleringen inåt är mycket bra för denna prisklassen. Långt över förväntan.

  En stor nackdel är att denna inte finns som USB variant.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Jag funderade på att köpa QPAD QH-90 Pro men fick informationen av att Kingston är samma modell som QPAD med mer tillbehör och är billigare. Jag köpte dessa för 499:- på Webhallens Black Friday. Jag kopplade först in dessa i min telefon och kände direkt missnöje, dåligt ljud, för hög diskant och fladdrig bas. Kopplade då in dessa i datorn med eget ljudkort inkl. hörlursförstärkning. Men då jäklar fick det nytt liv i dessa lurar! Förstklassig komfort, ljud, kvalité, riktigt snygga (de vita och personlig preferens) och är slutna (stänger ur ljudet) (HYPERX- och om man inte gillar slutna gör det ingenting, de skickar nämligen även med "tygkuddar" istället för konstskinnet vilket gör dessa öppna och väldigt sköna, iphone sladd, flygplansadapter, sleevade kablar)
  1 år sedan
 • Perfekt
  Sitter som gjutna på skalpen, underbart ljud och en bra mikrofon. Vad mer kan man önska sig?
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Jag har använt dom i en månad och är mycket nöjd, micen fungerar utmärkt, ljudet känns bra har inte provat Sennheiser så kan inte uttala mig hur ljudet är marknadsmässigt men så länge jag är nöjd så spelar det ingen roll. Schyssta lurar för ett ok pris.

  Det som drar ner den från en 10 blir volym kontrollen känns lite väl plastig och stor.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Fina lurar

  + Enormt robusta
  + avtagbar mikrofon
  + Mjuka och goa'
  + Ljudet superb
  + Väldigt avskärmade från verkligheten, *Ljudisolerade*

  Finns inget mer att säga, helt enkelt toppenlurar.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Grymt bra hörlurar!
  Ljudet är riktigt bra och klart.
  Sköna som bara den.
  Väldigt stabilt byggda!
  Micken är bra.

  Rekommenderar verkligen dessa hörlurar!
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Första intrycket

  De skönaste hörlurarna jag har testat, sitter perfekt.
  Ljudet är helt okej, även om det känns en aning mjukt.
  Enligt de jag spelar med är mikrofonen betydligt bättre än min gamla Seberia V1 mic jag använde.

  Passformen är inte 100%, locket till kåpan småglappar på ena sidan.
  Fjärrkontrollen är onödigt stor.

  Jag betalade 600kr och för det priset kan jag inte klaga.
  1 år sedan
 • Ganska bra
  Riktigt sjysst allround headset med en bra mic "out of the box".

  Musik - Låter jävligt bra och efter en tid så blir ljudet ännu bredare och bättre kanske åt snäppet hög diskant.
  ++++

  Fps spel - Inte helt övertygande.
  +++

  Men den där dosan började glappa redan efter en månad vilket vart en klar besvikelse.
  Kanske måndags ex:. Det tog bort 2 stjärnor iaf.

  klart bättre köp än Siberia V.2
  1 år sedan
 • Utmärkt
  + Bra byggkvalitet
  + Antalet adaptrar som medföljer
  + Ljudkvalitet nu efter ett tag känns mycket bra
  + Ljudisolerande
  + Sitter mycket bra på mitt huvud

  - Kan kännas varma efter lång användning
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Bästa lurarna jag någonsin ägt!
  Rekommenderas verkligen och är väldigt prisvärda!
  Betalde 799 kronor när jag köpte mig ett exemplar och är helt klart värt pengarna!
  Har inte ångrat mig en sekund, hörlurarna är makalösa vid både film, musik och spelande.
  Skulle inte kunna tänka mig ett par bättre lurar i denna prisklassen! :)

  + Sköna att ha på sig.
  + Robusta och bra byggkvalité.
  + Riktigt bra ljud.
  + Medföljer en mängd av olika sladdar såsom iphone sladd, förlängningssladd och dosa för att höja/sänka ljudnivån och stänga av micen.
  + Det går att ta bort dosan med volym knappar och annat om man nu inte använder denna.
  + Micen går enkelt att ta bort och sätta dit igen och slipper därmed ha den när man inte pratar i skype osv.
  + Gott om plats för öronen.
  + Går att använda lurarna under en längre tid utan att få ont i öronen med mera.
  + Väger inte för mycket och sitter utmärkt på huvudet.

  - Micen kan vara lite låg och kunde varit bättre, får ha micen på +10db för att folk ska höra mig i Skype men annars funkar den helt okej. Ingen som klagar på att det brusar och den helt klart bättre än min förra logitech bordsmikrofon.

  Update: Har nu ägt dessa lurar i ungefär 3 månader och tänkte uppdatera mitt omdöme lite genom att sänka det med två stjärnor.
  Anledningen till detta är att mikrofonen kan brusa lite när jag inte snackar i skype, spelar in med bandicam/fraps/shadowplay eller audacity som exempel.

  Det kan även bli lite jobbigt om man har hörlurarna på sig under en lång tid och det kan vara knepigt och få dem att sitta bra då du inte märker om de sitter bra eller inte förens efter nån timme när du börjar få ont i öronen. Men även fast detta kan vara lite jobbigt ibland så är det inte alltid det händer och jag står fortfarande kvar vid det faktum att dessa är de bästa hörlurar jag ägt. Ljudet är fortfarande väldigt bra och mikrofonen är helt duglig för att vara en headset mikrofon. Mycket bra headset/hörlurar helt enkelt!
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Säkert bra om man inte har stort huvud...

  Har stort huvud (största storleken på mössor och hjälmar men inte onormal för att vara 194 cm lång) och de var inte i närheten av att passa. Köpte Sennheisser PC-360 istället som sitter perfekt!

  Sätter en 8 då ljudet lät bra och man skall väl inte döma ut lurarna för detta. Men vill definitivt tipsa er med rejält huvud att välja andra alternativ.
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Prisvärt
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Riktigt bra lurar som andas kvalité. De sitter riktigt bra och stänger ute externa ljud väldigt bra.
  Ingen som helst risk att bygeln går sönder på dessa, det kan jag lova.
  Väldigt lång medföljande sladd dessutom.

  Micen fungerar väl, inga som helst klagomål på detta från andra.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Bästa köpet jag någonsin gjort!

  Har genom mitt liv som gamer köpt otroligt många olika headset, men den här placerar sig längst upp på toppen. Super bra ljud vilket är ett måste, så klart. Men personligen kräver jag otroligt hög komfort pga att jag har väldigt känsliga öron. Alla har tidigare sagt att jag borde använda Steelseries siberia V2, men tycker att de sitter påtok för löst och släpper igenom för mycket ljud. Dessa klämmer lite hårdare, och isolerar sjukt bra. (Nästan för bra, ibland när man snackar så vet man inte om man skriker eller pratar normalt).
  Det enda negativa jag kan säga om komforten är att efter ett pass på ca 6 timmar utan längre pauser, så började de bli lite obekvämt för mig. Men inte ens i närheten av så obekvämt som det blir efter bara 1 timme av något annat headset.
  Utöver det så skulle jag vilja se en annan design på knappen och/ kontrollen, den är för stor och otymplig, men är knappt något som jag använder mig av ändå.
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Ett gediget och bra headset som gör det dom ska och lite till! Ljudet jämnt och balanserat och för en gångs skull pumpar ett headset inte endast ut en massa onödig bas.

  Positivt:
  + Lätta
  + Bra byggkvalité
  + Bra drivare
  + Slutna
  + Mycket tillbehör medföljer i den högkvalitativa lådan

  Negativt:
  - Slutna, är man ovan tar det lite tid att vänja sig
  - Kontrollerna på sladden har en telemute-knapp samt att den är något klumpig (6x2,5x1cm).
  - Drivarna kräver bra ljudkort med mycket kräm. En vanlig laptop klämmer inte ut lika mycket ur dessa lurar som ett moderkort i klass med Asus Maximus VI Formula till exempel som tillhandahåller en grym boost.
  2 år sedan
 • Perfekt
  Vilka prisvärda lurar!
  + Riktigt bekväma
  + Dämpar ljudet utifrån alldeles utmärkt.
  + Bra mic
  + Prisvärda

  - Inget än

  Testat båda Sennheiser 350 och 360 o denna slår de i både ljud och komfort.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Grymt bra headset med hög kvalitetskänsla!

  +Ljudet ljudet ljudet! Kanonbra ljud med en välbalanserad ljudbild; snärtig bas och en förvånansvärt tydlig diskant. Mellanregistret finns där också - klart och bra - även om det kanske inte upplevs som lika framträdande som basen och diskanten.

  +Mikrofonen? Är grym! Polarna i skype vittnar om en klar förbättring från mitt tidigare headset! Se bara till att du har micen vinklad rätt så ska den inte upplevas som låg. Notera att micen tar in ljud i endast en riktning..

  - Kontrolldosan ger inte samma kvalitetsintryck som resten av lurarna. Dosan sitter dessutom väldigt långt ned på sladden, hade önskat att man kunde ha haft den lite högre upp.

  Summa summarum är detta ett grymt headset som jag definitivt kan rekommendera!
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Extremt bra ljud för pengarna. Sitter otroligt bra och bra längd på sladden. Tillsammans med ett extern ljudkort som inte drar ner på kvalitén så blir det underbart..

  Minus för volymkontrollen med en "telemute" knapp som känns overkill för ett gamingheadset.
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Låg vikt och sitter bra på mitt huvud.

  Ljudet känns bra för detta priset.

  Önskar dock en något mindre mikrofon
  2 år sedan
 • Utmärkt
  helt ok för priset
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Mycket bra ljud !
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Mycket bekväma lurar med bra ljud och bra löstagbar mikrofon. Bra med extra-tillbehör som skickas med 2 st förlängningskablar, en adapter för stereoljud+mikrofon till en kontakt för användning med t.ex iPhone och dessutom en tygpåse att lägga lurarna i vid förflyttning till t.ex LAN.

  Rätt dyra för mitt tycke, men jag kan med säkerhet säga att jag har aldrig haft ett par bättre lurar i mitt liv. Det finns en nackdel när det gäller användbarheten och det är kontrolldosan som är fäst i sladden. Andra tillverkare löser detta genom att sätta knapparna på själva hörlurarna och det verkar som att många andra föredrar den lösningen, mitt personliga problem är inte just att den sitter på sladden eller är för tung, utan att den sitter så långt ned på sladden. När jag sitter vid datorn så hamnar dosan i höjd med mina fötter, vilket verkligen är i det lägsta laget. Jag hade velat att den satt längre upp helt enkelt så att jag inte behöver böja mig ner till fötterna för att justera volymen, men å andra sidan så har jag volymkontroll på tangentbordet som kan hjälpa problemet. Å tredje sidan så är det inte alla som har det.

  Överlag är jag väldigt nöjd med lurarna, de är en fröjd att ha på hjässan.
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Positivt
  Låg vikt
  Mjuk vaddering på huvud och runt öron
  Djupa kåpor som inte trycker på öronen
  Flera olika kablar medföljer för att ge mer längd eller om man vill koppla till mobiltelefon
  En ordentlig kabel som känns väldigt rejäl
  Byggkvaliten känns riktigt bra för priset och finishen är även den bra
  Bra balanserat ljud, funkar även till musik. Inte så bastunga som många andra i prisklassen
  Möjlighet att plocka bort micen

  Negativt
  Lite i vassaste laget i de högre frekvenserna, kan dock vara något som ger sig efter inspelning av elementen

  Förpackningen ger ett väldigt gott intryck, det var ett nöje att packa upp lurarna. Allt var förpackat på ett snyggt och för prislappen påkostat sätt. Bra med tillbehör som medföljer för att anpassa lurarna efter användningsområde.

  Detta betyg baseras på ca 10 timmars användning. Återkommer efter en längre tids användning för ytterligare intryck.
  3 år sedan