Olympus klassiska OM-serie som tillverkades 1972 till 2002 har återuppstått i en digital version. Den räknas närmast till de lite mer kompakta systemkamerorna och har samma objektivfattning som PEN-serien, Micro-4/3. Modellen är vädertätad och har en vikbar tretumsskärm. Lanserad 2012. Stäng
Olympus klassiska OM-serie som tillverkades 1972 till 2002 har återuppstått i en digital version. Den räknas närmast till de lite mer kompakta systemkamerorna och har samma objekt... Läs mer
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Perfekt
  Hundraprocentigt nöjd med denna kamera. Enkel att komma igång med och fullständigt fantastisk bildkvalitet, även i sämre ljusförhållanden.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Som komplement och/eller lättviktig ersättare till min Nikon D700 är denna kamera fantastisk. Är man van vid en rejäl systemkamera full med manuella kontroller kan den kännas något oresponsiv och trögjobbad, men bildkvaliten är förvånansvärt bra med tanke på det lilla formatet. Jag skulle inte använda den till något som kräver att man som fotograf är kvick, men till landskapsfoto är den utmärkt. Den inbyggda bildstabiliseringen gör ett fantastiskt jobb och den elektroniska sökaren underlättar vid val av exponering.

  Det medföljande 12-50mm objektivet är mångsidigt och gör ett hyfsat jobb. Är man ute efter högre optisk prestanda och bättre bygkvalitet kan man kika på Olympus serie fasta objektiv i mentallkonstruktion.
  2 år sedan
 • Perfekt
  Riktigt bra kamera, sökte ett komplement till min EOS 7D, men hittade mer eller mindre en ersättare. Riktigt bra bildkvalitet, skönt grepp för storleken, fantastiskt snabb AF, trevlig högupplöst EVF, snabb med sina 8/9 bps, 12-50 objektivet sköter sig riktigt fint, har några roliga funktioner tex att du kan skjuta fram zoomringen och få kortare närgräns, skjuta zoomreglaget åt andra hållet och få motordriven zoom som passar kanon till filmningen. Slutsatsen är att det är en mycket kompetent kamera, Storleken ligger helt rätt i tiden, känslan i kameran är fantastisk, där har Olympus ingenjörer lagt ner tid märker man.. Passar proffs som söker en andrakamera, och som "förstakamera för alla andra! Stort objektivutbud original, och klarar man sig med manuella abjektiv så finns det adaptrar till alla objektiv på marknaden.
  2 år sedan
 • Perfekt
  Inget att klaga på, genomgående kvalitet med bra bilder. Även med standardobjektivet... Rekommenderar tillägg med 12mm och 45mm fast objektiv om man fotar i mörker och även söker bra DOF. Rekommenderar också att köpa batteristödet då man får mycket bättre grepp om kameran.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Riktigt bra kamera. Onekligen den bästa M43 kamera i dagsläge, har själv haft GF1, GH2 och G3. Imponerande hög ISO prestanda, även om man inte vill pusha ISO så hjälper den inbyggda stabilisatorn för bildsensorn till när slutartider blir för långa. Har själv lyckats fota skarpa bilder ner till 1/3 sekund!
  3 år sedan