Visa alla Philips TV (118)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Perfekt
  Skaffade den till min morbror som har haft tjock-TV tills nu. Används primärt till sport och Text-TV. :)

  Valet föll på denna när ett visst antal kriterier fyllts i. En bra 46" som inte kostar mera än 7000:- och har DVB-T2 och möjlighet att bläddra sub-sidor i Text-TV:n. Fördelarna är att den har varken clouding eller bleeding vid korrekta inställningar. Lite bleeding vid max-max, men då är bilden hemsk. Svärtan är bättre än min gamla Sony 40W4500 som kostade mer än dubbelt så mycket. Känns som OLED är nästa steg om man synbart ska märka bättre svärta.

  Trodde silver-ramen skulle bli ett problem för ögonen, men den räfflade ytan glänser mindre än svart polerad plast, så det funkar. Man störs inte av det alls när TV:n är på. Väldigt vacker avstängd. Lite unik. Även foten(som innehåller ett smart väggfäste) var gedigen med sina fyra kilon.

  Fjärren är minimalistisk. Laddas med USB-sladd som medföljer eller soljus, vilket är lite unikt det med. Saknar vissa knappar som favoriter, växla senast kollade kanal och infoknapp. Den senare kommer man åt via meny, de första finns inte alls. Klickljud och lite för hårda knappar. Sony fjärr är betydligt bättre. Men skulle inte köpa en Sony i denna prisklass, då ska man upp en bit i pris för att få en lika bra TV.

  Den inbyggda "boxen" bläddrar kanaler lika snabbt som en dedikerad box, vilket är lite ovanlig och var ett ganska stort plus. Bläddrar man väldigt fort kan den dock tappa bort sig ordentligt.

  Den dynamiska kontrasten jobbar för hårt i alla lägen, bättre att stänga av den och hitta ett bra läge. Annars så fungerar "bildförbättrarna" mer eller mindre bra.

  En väldigt bra TV för de som tittar på sport, nyheter osv. När man kollar på film på TV-kanalerna så får man känslan av dokumentärfilm. Har inte testat att koppla in Blu-ray eller nått, då det inte är min egen TV. Filmer tittas inte på, så har inte brytt mig om att försöka fixa det. Filmläget i standard har som nån sa ett "filter" över sig, men det går säkert att kalibrera bort, då inställningmöjligheter inte saknas. LG är lite bättre där överlag, men de har inte nån TV i samma klass för 7000:- för tillfället.

  Men bilden har djup, dynamik och färgerna är väldigt bra. Från naturligt till sprakande utan att sticka iväg, så ett mellanläge ger en väldigt rik bild.

  Ljussensorn fungerar bra. Ställer man in bilden med den på i dagsljus, så sänker den perfekt till kvällen.

  Energisparläget ger en lite väl mörk bild, men funkar om TV:n står i en grotta. Imponerande med endast 46watt för en så stor bild ändå.

  Struntar man i 3D och local dimming så kommer man väldigt långt med denna modell ändå. I denna prisklassen är den unik med tanke på prestandan och avsaknaden av bleeding, clouding och andra störande saker.

  Ska tilläga att ljudet är helt ok. Kan inte ersätta externt i mitt tycke, men ändå de bästa inbyggda jag hört i den här klassen. Väldigt klart och tillräckligt fylligt för sport och nyheter, som den används till.

  Allt bara funkar. Lätt att packa upp och montera och inget man stör sig på. En väldigt vacker möbel. I prisklassen ser jag inga värdiga utmanare när man räknat in allt och där bilden är viktigast. Låg strömförbrukning, miljövänlig och laddbar fjärr är bara plus och inte inräknat i det. En perfekt senior-TV och skulle nog passa de flesta.

  Är man ute efter 3D, SMART-TV av rang och riktigt bra "local dimming" eller kanske OLED, ja då får man vackert se sig om efter en rejält dyrare modell. I alla andra fall så skulle jag välja denna TV varje gång...

  Det höga betyget återspeglar att det inte fanns någon annan modell att välja på efter de sökkriterier jag hade på denna. Efter mycket efterforskning på flera dagar så fanns bara denna kvar. Är man ensam härre på täppan i sin klass, så ska det återspeglas tycker jag.

  Kan säga att jag inte trodde detta om Philips. Trodde det skulle bli LG, Samsung, eller eventuellt Sony. De var alla dyrare eller saknade något.
  3 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )
 • Acceptabel
  På dagen så såg bilden bra ut för de pengarna. Kollade på mupparna i HD på kvällen och då såg det riktigt bra ut men senare när det blev mörkt ute så kollade jag på tv och upptäckte kraftig backlight bleeding längs hela höger- och vänstersidan. Hittade en tråd om detta på Philips officiella sida, ingen lösning/svar på det än dock. Om det inte löser sig så går det inte att titta på skärmen och då kan det nämnas att jag innan detta hade en 5 år gammal 32" Mirai och är långt ifrån superkräsen.

  Bra svärta i övrigt, minimal/ingen clouding.

  TV:n är jäkligt snygg och den är hyffsat snabb i menyerna. Hänger sig ibland i menyerna om man är för snabb men inget jag stör mig på. Inte testat Net TV eller programtablån ännu.

  Bra fjärrkontroll även om den kunde varit helt i aluminium och då varit betydligt snyggare.

  TV:n känns väldigt genomtänkt och har många bra lösningar som att väggfäste/fot är samma sak.

  Ljudet är riktigt bra (märk väl att jag jämför med Mirai). Hör saker i Battlefield 3 som jag inte hade en aning om. För en platt tv är detta riktigt bra!

  Om jag får rätt på problemet med bleeding så höjs betyget till 8/10 annars så lämnas den tillbaka.
  3 år sedan
 • Utmärkt
  Som föregående skrivare så gick jag från en gammal 32a till denna och mitt intryck av denna är i stort sett bara positiv.

  På plus sidan är:
  +Fjärrkontrollen, otroligt sköna knappar. Laddas med solceller på baksidan
  +1080p spelades upp trådlöst i tv:ns mediaspelare utan problem, hittar undertexter utan problem.
  +Tunn och otroligt fin aluminium
  +Hänger med Xbox 360 utan några eftersläpningar.
  +Film via usb minne/hdd utan problem om man skulle vilja.
  +NetTV funktionerna fungerar bra, men kan bli bättre.
  +Foten till tvn kan användas till väggfäste, smidigt och stabilt.

  På minus sidan hittar vi:
  -Man måste köpa en usb dongel för att få tvn trådlöst
  -Lite light bleeding som syns ute i kanterna ibland, dock inte ofta eller mycket.

  Uppdaterar när jag har hunnit prova mer.

  Jag är positivt överraskad av utseendet och bygg kvaliteten i denna tvn och rekommenderar den starkt till alla som inte vill lägga ut en mindre förmögenhet men ändå ha en tv av top kvalité.
  3 år sedan
 • Mycket bra
  Hade en 32a innan så detta är ju verkligen super stor skillnad...
  +Dosan är helt underbar.
  +Bilden är fantastisk
  +"Bläddra i datorn" är en super funktion som gör att jag slipper använda PS3an som ett mediacenter.
  +Otroligt snygg stålram

  -Saknar Bild-i-bild
  -BARA EN digital ljudutgång. Den har alltså BARA EN OPTISK. Infon på prisjakt visade en optisk och en koaxial...vilket inte är fallet...

  Uppdatering kommer när tvn är testad mer...
  3 år sedan