Medlem sedan: 2007-12-17

zerophax omdömen

Här visas de omdömen zerophax har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
1 år sedan

GGS-Data

 
Väldigt positiv upplevelse, köpte en Clevo W230SS härifrån där GGS först och främst hade ett väldigt bra pris jämfört med andra som säljer samma Clevo-modell(Webhallen L14-0201, XMG P304, etc). Jag fick även en väldigt personlig service, bra svar på mail och Gunne ringde även och uppdaterade mig angående leverans.

Helt rätt sätt att driva en butik på.
2 år sedan

AOC G2460PQU

 
Jag passade på att köpa G2460PQU när komplett körde den för 1990:- och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt köp.
Innan så hade jag Eizo's FS2332, alltså deras 60hz IPS-spelskärm och jag var rädd för att det skulle bli ett rejält steg ner i färgåtergivning.
Och out-of-the-box så var den helt hemsk jämfört med med IPS-panelen(obviously), men efter en timmes kalibrering och finjusteringar så blev det faktiskt RIKTIGT bra. Det enda som man märker är att färgerna skiftar lite beroende hur...   Läs mer
 
Väldigt tyst, bra prestanda och mycket prisvärt!
2 år sedan

Electrolux Z9124

+23 
Jag är MYCKET nöjd med min z9124, det är ett av de bästa köpen jag gjort.

När jag först ställde in den och slog igång den i lägenheten så märkte jag att redan efter 2 timmar så kändes luften mycker lättare och friskare. Jag är inte allergiker, utan jag skaffade den för att jag hoppades på att det skulle bli mindre dammigt här hemma, plus att katternas katthår finns typ överallt i lägenheten. Nu är det MYCKET mindre damm i lägenheten, så den gör stor skillnad i en liten lägenhet.

Såhär ser den...   Läs mer
 
3 år sedan

Arken Zoo

 
Väldigt bra priser!
Jättesnabb hemkörning, stod vid dörren dagen efter!
3 år sedan

LG AG-S250

 
Jättebra, bra passform jämfört med många andra 3D-glasögon som jag har testat. Enda som kan ge ett litet minus är att själva glasen kunde vara lite större, så man får en större vy.
Och angående surr som killen nedan har nämnt så kanske han har fått ett par halvdefekta, mina är knäpptysta :)
Jag beställde mitt första par från amazon.co.uk för 50£(520kr) ink. frakt och nu såg jag att de har sänkt dom till 40£ så jag passade precis på och köpte ett par till :)

edit 16/11 2012: Sänker betyget från...   Läs mer
 
3 år sedan

Hemfoder

 
Jag åkte på samma tråkiga behandling som whisla här nedan.
Hemfoder annonserade på Groupon om att man kan köpa en presentcheck för 199kr som hade ett värde på 400kr.

Sen efter att jag hade lagt min beställning på 678kr på hemsidan så upptäckte jag att dom hade lagt på fraktkostnad på ordern även att den var över 500kr. Då frågade jag kundtjänst om detta verkligen stämmer och då svarar dom att "Fraktkostnaden räknas på slutsumman, dvs efter att eventuella rabatter dragits av."

En presentcheck ...   Läs mer
  • Butiken svarar:

    Hej, Vi vet att det var otydligt med frakten kring Groupon dealen. Vi beklagar självklart detta och önskar förstås att vi kunde ha fått fram informationen bättre än vad det blev :( Vi lovar att skriva det mycket tydligare nästa gång och vi ber om ursäkt för att det inte framgick bättre. Mvh / Hemfoder

6 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

SteelSeries QcK

 
Har haft denna i ett halvår, bytte till SteelSeries 4D för ett par veckor sedan.
Och gud vilken skillnad. En varning: Vissa möss passar inte alls denna musmattan, "ögat" i musen har svårt att registrera rörelserna korrekt och får muspekaren att hacka fram. Och om du är en människa som vill ha riktigt bra glid så finns det bättre alternativ på marknaden som jag tidigare nämnde.

Edit: Har testat QcK lite mer nu och kan säga att det är en riktigt bra musmatta... till vissa möss. Och vissa andra ...   Läs mer
 
7 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

Dustin Home

 
Beställt från dustin ett antal gånger nu och det har alltid gått superbra! Inget att klaga på i huvud taget och väldigt bra priser(och extra plus för studentpriser).
Snabb kundtjänst!

Edit: Uppdaterade det 4 år gamla betyget från 10 till 9 i referens mot andra internetbutiker idag. Dustin är väldigt nära så bra som det går, det enda företaget som har fått 10:an från mig just nu är Fyndbörsen. Bättre behandlad än hos dom har jag aldrig blivit som kund, Dustin saknar det där lilla extra.   Läs mer
 
7 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

Komplett.se

 
Har alltid beställt alla mina datorprylar här ifrån, dom har riktigt lönsamma priser på varorna, men tyvärr inte lika bra fraktpris. Med det blir har alltid blivit sammanlagt billigare att köpa datorprylar från komplett än någon annan butik.
Och deras service är gudomlig! Väldigt snabb och trevlig som f*n.
Go for Komplett!

Edit: Uppdaterade det 4 år gamla betyget från 10 till 9 i referens mot andra internetbutiker idag. Komplett är väldigt nära så bra som det går, det enda företaget som har få...   Läs mer
 
 
Perfekt, kommer definitivt handla hos er fler gånger!

+ Snabb respons på mail
+ Snabb, kostnadsfri leverans fram till dörren
+ Bra priser
  • Butiken svarar:

    Tack för det fina omdömet - lättar upp en blåsig måndag =)

    Återigen tack & välkommen åter!

+1 
Definitivt den bästa hemma-routern som jag testat hittils, jag får väldigt bra hastigheter både LAN till WAN, WLAN-WAN och WLAN-LAN.
Jag läste innan att recensenter hade problem med connection drops på 5ghz-bandet, särskilt mellan anslutningar mellan windows och os x, men det har inte hänt mig under de 2 månaderna jag haft routern(jag kör firmware V1.0.0.70_1.0.18).
Den tjänstgör även både som skrivarserver och lite som NAS, då jag har en 1TB hårddisk som står inkopplad som backup-hdd för dator...   Läs mer
4 år sedan

Shure SE102

 
Sjukt prisvärda måste jag säga. Har haft dom i tre år nu och dom fungerar fortfarande perfekt. Det enda minuset jag kan tänka mig är den lite svaga basen, men det är inget som stör mig det minsta. Mellanregister är bra och diskanten är riktigt detaljerad.
 
Sjukt bra. Behöver inte säga så mycket mer än så, allt annat är redan beskrivet bra i andra ömdömen.
 
6 år sedan

Fyndbörsen

 
Jag kan absolut rekommendera fyndbörsen. Det är den bästa internetbutiken jag NÅGONSIN har beställt hos. Mycket tack vare riktigt bra service och riktigt vackra priser.
Jag la min order via mail (och fick ett paketpris för allt).
Nästa morgon kl 9:30 var en pall med mina prylar utanför dörren (jag bor på Öland).
Tyvärr så missade dom att skicka med en kabel, men alla gör misstag ;) I alla fall så fixade dom den supersnabbt utan några problem.
Tack för att ni finns fyndbörsen!
 
Superbra ljud och skitsnygga, MEN kvalité var helt åt helv***.
Hade samma problem som killen nedanför.
Efter 2 månader bytte jag mot ett par nya likadana, som gick sönder på samma sätt dom också :(
Till slut bytte jag dom mot ett par Shure SE102 som var mycket bättre.
6 år sedan

Linksys WRT54GL

 
Skriver bara lite kort för alla har redan skrivit allt bra om den :)
Haft den i 7-8 månader nu.
Kör med DD-WRT firmwaren.
Fungerar galet bra för sitt pris.

Rekommenderas!
6 år sedan

SteelSeries 4D

+1 
Helt underbar, bytte till denna från SteelSeries QcK.
Gud vilken skillnad.
Idag tog jag även fram QcK:n coh jämförde, vilket fick mig att inse hur underbar denna mattan är, helt perfekt glid.

REKOMMENDERAS!
 
Haft denna i en månad nu, den är helt perfekt. Har allt jag behöver, den är snygg, den är bra och den är väldigt prisvärd. Har inte hittat något negativt än.
 
Mycket mycket prisvärt! Har haft det ca. 3 månader nu och det är riktigt bra ljud(både inspelning och uppspelning) och dom sitter skönt.
En sak som både är positiv och negativ är att dom har en öppen design. Det som är negativt är ju att dom självklart läcker en hel del ljud. Men det positiva är ju då att du hör bra vad andra säger vid t.ex. LAN-events.
Jämfört med Icemat Siberia hörlurarna så tycker jag att dom håller minst samma klass!