43 år Medlem sedan: 2007-01-08

zaax omdömen

Här visas de omdömen zaax har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

2 år sedan

Samsung PS60E555

 
Har nu kört TVn i några timmar. Har TV via vanlig scart och ATV2 via HDMI kopplad till den. Båda ger grymt bra bild. "Grymt bra bild" är förmodligen inte ett så utförligt betyg, men jag är riktigt nöjd med den. :) Den är snabb i menyerna, t ex växlar snabbt mellan scart och HDMI. SMART-TV kan jag inte säga ngt om eftersom jag inte bryr mig ett dugg om lulllull i en TV. En TV ska visa bild, inget annat. Smartheten sitter i externa enheter, t ex i min XBOX360 eller HTPC. Måste tillägga att den va...   Läs mer
 
Jag är ingen expert på spänning och ström och har svårt att avgöra hur bra det faktiskt presterar, men jag kan säga att det är TYST! Enligt specarna och tidigare kommentarer så är det iaf ett aggregat med riktigt fina värden. Det har i mitt fall använts till att bygga en NAS och jag kommer beställa det även till min kommande HTPC. Modulärt eller ej har jag aldrig brytt mig om då kablarna ändå inte syns i lådan. :)
2 år sedan

Asus C60M1-I

 
Har detta för att köra min NAS med (just nu) 5 x 2 TB, vilket ger 5.5 TB med min FreeNAS RAIDZ-konfiguration. Saknade en SATA-kabel för den stjätte disken och har inte orkat fixa det ännu. ;) På kortet har jag 4 GB RAM.

Har helt enkelt inget att klaga på. Den tuffar på tyst och sköter sitt jobb. Lätt att konfigurera. Kan inte ge annat än en betyg 10 för mitt syfte.
4 år sedan

Asus RT-N56U

 
Har kört den nu i några dagar och den fungerar ypperligt. Det tog inte många minuter att driftsätta den och den har endast behövts startas om när jag konfat om den. Den gör sitt jobb mkt bra. Kommer dessutom med ett finfint webgränssnitt som är enkelt att använda. Denna rekommenderar jag till alla!
 
6 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )

Dustin Home

 
Dustin brukar vara pålitliga, men de måste haft en dålig dag. Skickade prylarna en dag efter order. Toppen! Men, en pryl var gruvligt fel. Fick ngt helt annat. Efter samtal dagen efter så skulle de "kolla på lagret". Det tog nästan 14(!) dagar innan jag fick rätt pryl skickad till mig. Lagret hade "inte svarat". Då undrar man; Har de lagret på andra sidan jorden? Min kompensation blev noll.
 
Finns inget att klaga på. Speciellt inte för ett par lurar för under 300 kr! Bra ljud, bra bas, sitter bra och det bästa av allt - har haft lurarna på en hel arbetsdag och de är inte ett dugg jobbiga att ha på sig eller lyssna med! :)
 
Har haft den i mer än 3 år. Mkt nöjd. Kanonbild. Många ingångar. Inget strul.
 
En riktigt bra disk. Liten, runda former, lätt - är därmed lätt att bära omkring på, t ex i jackfickan. Levereras med ett fodral i skinn, vilket ger ett extra skydd. Toppen!

För att nämna ngt negativt så är det kabeln man måste dras med. Den är kort, vilket förstås är bra, men den är ganska grov och "jobbig" att vika ner i jackfickan. Skulle uppskattat en smalare kabel som man kan enkelt skulle vilja packa ner i det medföljande fodralet. Men, kabeln, som är en USB 3.0-kabel, kanske inte går at...   Läs mer
 
En kanonbra svart/vit laserskrivare. Startar snabbt (ngt högljud i starten dock), skriver ut snabbt och utskriftskvalitén är toppen. Med dubbelsidiga utskrifter och nätverksstöd så finns det inget att klaga på! Med ett REA-pris på 1200 kr jämfört med normala ca 3300 kr så är jag medveten om att jag gjort ett fynd! :)
 
Ett mkt bra tangentbord. Gediget, stabilt, mkt tyst och... jag ser faktiskt ännu inga nackdelar. Varför bara en nia i betyg? Jag har använt tangentbordet i ca 4 minuter och vill inte ge det en tia förrän jag gett det lite mer tid. :)

Förresten, jag köpte det idag (9/11) på Elgiganten i Karlskrona. Där var priset 499 kr, dvs bra mkt mindre än de 766 kr som just nu är det lägsta priset här på Prisjakt. ;)
 
Ett fantastiskt bra objektiv. Objektivet tillsammans med Nikon D90 är en mkt trevlig kombination. Har hårdtestat det i en dunkel idrottshall med barn som tränar fotboll. Fungerar överraskande bra. Ljusstarkt och resultatet ger ett läckert (läs: kort) skärpedjup.

Det enda som skulle kunna slå detta objektiv är ett zoom på 1.4. Zoom saknar jag, men det är ju inte objektivets fel. Då ljusstarka zoom är dyra så är det plånboken som får avgöra. :)
7 år sedan

HP LP3065

 
Har snart haft skärmen i 2 år, men den gör ff sitt jobb mkt bra! Helnöjd!

7 år sedan

TBH.se

 
Jag har handlat från bättre butiker än de här. Man förväntar sig mer från internetbutiker 8 år in på det nya årtusendet.

Utlovad leverans 3-5 dagar. Jag kontaktar dem via mail efter 6 dagar, inget svar. Ny mailkontakt efter 13 dagar, inget svar. Ny mailkontakt efter 19 dagar, inget svar. Nu är det bråttom att få min order så jag ringer dem en onsdag, dvs dagen efter sista mailkontakten. Svar: paketet är borta! Då jag behöver min pryl på lördagen så tyckte jag att man kunde skicka min order dir...   Läs mer
 
Den gör sitt jobb bra.
 
7 år sedan

Komplett.se

 
Kan inte klaga på nått öht! Beställde min pryl 23:00 söndag natt och tisdag eftmdg på väg hem från jobbet kunde jag hämta ut den på posten. Betalning, faktura, leverans och innehåll stämde perfekt.
 
Den uppfyller alla mina förväntningar. Storleken och vikten är mindre och lägre än jag trodde. Passar i frugans handvska! :)

Enkel att hantera och använda. Min 4-årige son springer omkring och filmar. Att slippa tänka på kassetter är guld! 60 GB räcker långt.

För videoredigering är den toppen. Filerna ligger där en och en och man slipper spola fram och tbx. Jag är helnöjd.

Ngn klagar på filmkvalitén och jag kanske kan hålla med om att jag nog trodde det skulle vara bättre, men jag har endast...   Läs mer
 
8 år sedan

Katshing

 
Kan inte klaga på nånting öht! Bra orderhantering, bra mailinfo och snabb leverans. Att de dessutom har mkt bra priser gör inte saken sämre! Rekommenderas!