27 år Medlem sedan: 2004-10-02

yacobs omdömen

Här visas de omdömen yacob har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

5 år sedan

Nikon MB-D80

 
Lite synd att det inte är samma känsla i avtryckaren som på kameran men jag upplever den inte så dålig som många skriver här och på fotosidan. Anser inte att det absolut inte är något man ska låta stoppa en från att köpa detta batterigrepp.

Det jag saknar lite mer än samma gummi-beklädda känsla bakpå greppet också, men det är en petitess och jag är supernöjd med mitt köp!
 
5 år sedan

FotoKungen

 
Första gången jag beställde frnå fotokungen men ska jag ha något inom foto kommer detta vara det självklara valet av internetbutik. Beställde söndag kväll och fick idag tisdag, riktigt snabb leveranstid. De flesta andra hade man fått vänta tills imorgon, onsdag, innan det hade kommit fram.

Men visst, det är först när man får problem man vet om det är en bra butik/kundtjänst på riktigt.

En 10 såhär långt!
 
Grymma! Jag tror att folk som klagar på detta ljud just är personer som gillar ljudkvalitén från typ Koss the plug. Dvs - oerhörda mängder bas som man då drar en direkt parallell med välljud och kapacitet.

Dessa spelar enligt mig väldigt välbalanserat och jag kan visserligen hålla med om att om det finns något man ska klaga på i ljudbilden så är det att basen kunde tagit en aning större plats. Men inte mycket mer.

Detta är såklart individuellt men för mig passar de konformade variaterna på h...   Läs mer
 
Vilket underbart ljud! Och en tusenlapp är denna pryl är ett riktigt bra pris. Otroligt skön byggkvalité och design.
Det jag dragit bort en halv stjärna för är att det ej följer med någon dockadapter till iPhone. Det finns dock (hehe) en av adaptrarna som fungerar rätt så bra till iPhone 3G/S så absolut inget stort problem. Den andra halva stjärnan som åker bort är för att den borde haft inbyggda batterier.

Köp!
+2 
Utmärkta högtalare! Bra ljudkvalité, snygga och bra pris!
Det enda jag har att klaga på, som fler redan sagt, är det lilla brus som finns. Det är inget som ska hindra dig från att inhandla högtalarna, inte alls. Hör endast svagt när högtalarna inte används.
7 år sedan

Jays d-Jays

 
Sitter riktigt bra i öronen, hög komfort, väldigt bra ljud och isolerar jättebra.

Ett rejält lyft från mina aurvana som pajade, suck.
9 år sedan

 Mina bilder

(pairair)
 
10 år sedan

Microsoft Xbox

 
 
Fy fan säger jag bara, zlatanist som jag är enda in i själen så blir det en 8a.
10 år sedan

Grynets Megashow

 
zlatan här med men lite tunt med material. en 6a